Başarılar dilerim..
Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
Başarılar dilerim..
Mükemmelsiniz yemin ediyom
Dick büyük adamsin vesselamKopardin bizi
Askin abi sampiyon olur,alican 3.olur,mert 5.olurYazin bunu bir köseye
![]()
hehehe şimdi okudum baştan sonra harika yazmışsınız ya..
kesinlikle bu hikayeyi devam ettirin harika gidiyor..![]()
süper ya devamını merakla bekliyorum Ahmet Çakar'ın anlattıklarıda süper![]()
![]()
I'm back...
sherryy 1. olur da dierlerini bilemem.başarılar.
çok güzel geçiyor devamı ne zaman
Evet her akşam oynayacağız.Bu akşamda 4-5 maç yapıp ekleriz.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
İnşallah bekliyoruz.
sherry Barcelona ile şampiyon olur![]()
gerçekten güzel gidiyorsunuz.. heyecanla bekliyoruz![]()
Aranızda yapacağınız maçlarını ben ilker yasin mahiyetinde anlatmak istiyorum![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
sherryy olmasında...
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
Evet, oyunumuzu açtık ve kariyerimize devam ediyoruz.Bilgiler maçlar yapıldıkça eklenecektir.
![]()
Mert sen harbi anket açmayı bilmiyosun abicim![]()
Süper fikir takip edeceğim va ileride yorumlarımıda yazarım![]()
So what?
Saike
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇLARI
EL STADIUM (CHAMPIONS LEAGUE SPECIAL)
Ersin Düzen:Şampiyonlar ligi özel programıyla karşınızdayız sayın seyirciler.Programımıza gecenin sürpriz maçı Anderlecht - Barcelona mücadelesi ile başlıyoruz
Gürcan Bilgiç:Hatırlarsın Ersin,ilk programda Barcelona hakkında gayet olumlu konuşmuştum fakat bir teknik direktörün bir takımı bu kadar berbat yönetebileceğini hesaba katmamıştım.Barcelona deplansmanlarda oldukça vasat,görüldüğü gibi Anderlecht gibi 2. sınıf bir avrupa takımı
Kazım Kanat:Bir dakika Gürcan,bir dakika,sen Ahmed Hassan gibi bir oyuncuyu almış bir takıma 2. sınıf diyemezsin,koskoca Beşiktaş'tan aldılar onu
Gürcan:Ya hocam hakem olmasa gol de atamayacaklardı yapma
Ersin Düzen:Evet maça hakem damgasını vurdu,sayın Çakar yorumlarınızı alalım
Ahmet Çakar:Bence bu maçın hakemini korumaya almaları lazım,hatta direk statın ortasından helikopterle falan götürecekler sandım,böyle maç mı yönetilir,iki penaltının uzaktan yakından penaltı ile alakası yok,hatırlarsınız bir GS-BJK maçı vardı beşiktaş iki penaltı kazanmıştı ikisi de birbirinden rezil,hatta Ahmed Hassan şaşırmıştı penaltı olunca
Ersin Düzen:Ali Aydın'ın yönettiği maçı diyorsunuz
Kazım Kanat:Beşiktaş o maçı alnının akıyla aldı
Ahmet Çakar:Ya bırak kazım ya,sırf şu Valencia'yı bile siyah-beyaz diye seçtin kendine sende siyah ve beyaz renklerine bir feşizm var,çocukken çok fazla siyah-beyaz TV izledin heralde,özellikle geceleri
Gürcan Bilgiç:puhahahahaha
Kazım Kanat:Doktor senin de aklın tek yöne çalışıyor
Ersin Düzen:Evet bir diğer maç Real Madrid - Roma
Ahmet Çakar:Şimdi Alican Tosun'u tebrik etmek lazım,yaşıtları sporcu kartı oynarken kendisi takım yönetiyor,büyük bir başarı bu
Ersin Düzen:Son maçımız ise Standart - Valencia maçı
Gürcan Bilgiç:Senin paşa gol attı Kazım abi
Kazım Kanat:Atacak tabi
Ahmet Çakar:Eyyyy kazım efendi,şimdi adama sorarlar Standart gibi 3. sınıf bir avrupa...
Gürcan Bilgiç:Hşştt alo rapaiç var orada bari 2. sınıf de be hocam,ayıp oluyor
Ahmet Çakar:Neyse şu maçı bile zar zor kazandı bu takım
Kazım Kanat:Şimdi takımda genç bir nesil var,David Silva mesela,müthiş yetenekli ama zamana ihtiyacı var,işte Morientes gibi abileri ona önderlik edecek
Ahmet Çakar:Ya bırak kazım bunları,Morientes dediğin adam yazları plajlarda DALE DON DALE diye bağıra çağıra dolaşan,arabasına modifiye yapıp Valencia sokaklarında genç kızlara laf atan bir serseriden başka birşey değil
Kazım Kanat:Genç değil mi,yapacak tabi,zamanında sen yapmadın sanki
Ahmet Çakar:Bizim zamanımızda DALE MALE yoktu Makarena vardı onu yapardık
Gürcan Bilgiç:Şimdi olsa yapar mısın hocam
Ersin Düzen:Yönetmenim bize ayrılan sürenin bittiğini söylüyor bana,iyi akşamlar
Ahmet Çakar:Yaa dur gömleği de pantalondan çıkarmışım iki dans edeceğim
Kazım Kanat:Senin o gömlek hep dışarıda hocam zaten,liseli gençler gibi
Gürcan Bilgiç:ehehehe
dick manyaksın ya![]()
Bengisu abi 2'dir bana takıntıçlı yorumlar yapıyon ama süper ya![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Aman tanrım o nasıl bir program![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Dick yine süper elleine sağlık
Yorumlarda da gördüğünüz gibi hakem maçımı katletti burdan federasyona sesleniyorum.Adam gibi hakem verin maçımıza![]()
ehueheuheueheu
Ya mükemmelsin dick.Ne diyeyim,sen bizi güldürüyon,Allah´ta seni güldürsün![]()
Teşekkürler arkadaşlar,yüzünde ufak da olsa bir gülümseme oluşturabildiysem,ne mutlu bana
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Süpersin Dick
Yorumlar Süper ya..![]()
barcelona kötü gidiyor