Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 184 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006

Goooooooooollll
    aslanım tuncayy hadi 3 gol daha

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bu gol ayakta alkislanir Tuncay klasini konusturdu..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Alex'in kafa vuruşu Üst Direkte patladı

Fenerbahçe sol kanattan Aurelio'ya ile hızlı geliyor... Aurelio sol ceza sahasına doğru sert bir orta yaptı... Kezman iyi yükseldi kafayı vurdu top üst direkten döndü...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    pozisyonu birdaha izle.
    bende izlemedigim icin soruyorum size yanlis anlama hemen

öf be 2-0 olmuş ya şampiyon oldu gitti Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay ne çaktı be!Ayrıca o pozisyon penaltıydı ve gol oldu tartışmaya gerek yok

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Tartışmayın O Zaman!!!

Geçin şu penaltı muhabbetini...
    FB'liler haftalardir aglarken bu muhabbetler gecilmiyordu nedense, penalti gerci penalti, o ayri. Oguz sahane bir penalti yaptirdi. Normal bir uzun top atiliyor, pozisyonun tehlikeyle alakasi yok, pozisyonun icinde FB'den sadece Kezman var, Antep'te ise Bekir ve Afanou zaten karsilayacaklar, ama Oguz kalesinden 15 metre cikip Kezman'in ustune atliyor, bir de garanti olsun diye elleriyle itiyor, tam komedi ya.

Bu pozisyonun ardindan 2-3 dk sonra uzun bir topta cikip topu auta atacagina yavas bir sekilde oyuna tekrar sokuyor, bir FB'liye denk gelse gol olacak, iste super lig buuuuu!!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Biz ne dersek diyelim. O penaltı verildi, Alex golü attı. İş bitti! Biz sabaha kadar burda penaltıydı değildi diye tartışsak da sonuç değişmeyecek.

Ancak benim kendi kanaatimce yönetim gerçekten iyi etkiledi bu hafta içerisinde federasyonu. Sanki kendilerine kasıt varmış gibi. O pozisyonda ufak bir müdahele olsa bile hakem yine çalardı diye düşünüyorum...
    Ama Tuncay ve Tumer'in pozisyonlari sabaha kadar tartisildi nedense, o zaman hic boyle bir cumle kurmamistiniz, bu ne bicim ikilemdir?

Fenerbahçe'de Alex'in yerine Deivid oyunda...

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hocam, ayni sekilde Tuncay ve Tumer'in pozisyonlarinda da karar degismeyecekti, ama bunlari nedense surekli gundeme getirip burada tartistiniz. Simdi FB'li bir moderator'un de isine gelmeyecek ve ihtar edecek, hic sasirmam dogrusu.
    Böyle bir sey basına gelirse çekinmeden Adminlerimize gidebilirsin. Korkma onlar takım tutmaz.

Hadi hayırlı olsun bu maçı da aldık sayılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coşkun Abi'nin de dediği gibi Serdar coştu!Helal vallahi..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Serdar gerçekten süper bir performans gösterdi oynadığı maçlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ve kaleyi ne kadar çok hakettiğini kanıtladı..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

FB aldi maci, Serdar 2 poziyon cikardi ve 1 top da cizgiden cikti, boylece Antep'in isi bitti. Fark 7 puan oldu, bakalim BJK ne yapacak yarin. Bir anda ibre FB'ye dondu, gelecek hafta Denizli ile evinde oynayacak, BJK ise Antalya ve Sivas deplasmani, acikcasi isimiz zor.

Nesil
    2006

Serdar da kendini gösterdi maşallah
    darısı Volkan Babacan ın başına

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah o adamda gelecek var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet son dakkaya giriyoruz maçta.Artık bizim

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Maçı 2-0 Kazandık Futbolcuları Tebrik ediyorum Özellikle( Serdar Kulbilge ) Şampiyonluk yolunda Büyük bir adım attık diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    FB'liler haftalardir aglarken bu muhabbetler gecilmiyordu nedense, penalti gerci penalti, o ayri. Oguz sahane bir penalti yaptirdi. Normal bir uzun top atiliyor, pozisyonun tehlikeyle alakasi yok, pozisyonun icinde FB'den sadece Kezman var, Antep'te ise Bekir ve Afanou zaten karsilayacaklar, ama Oguz kalesinden 15 metre cikip Kezman'in ustune atliyor, bir de garanti olsun diye elleriyle itiyor, tam komedi ya.

Bu pozisyonun ardindan 2-3 dk sonra uzun bir topta cikip topu auta atacagina yavas bir sekilde oyuna tekrar sokuyor, bir FB'liye denk gelse gol olacak, iste super lig buuuuu!!!!!
    birakin bu ayaklari.. sezon sonunda görürüm ben sizi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun bizim takıma.Zico'ya da helal hadi

Fenerbahceyi tebrik ederim.

Hepimize hayırlı olsun.Serdar harika.Bu takım inşallah şampiyon olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah her maç böyle oynarsak olur...

25. Default

Evet her maçı bu havada oynamalıyız bence..

Hak ettik galibiyeti..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben burda penaltı hakkında olumsuz yorumlar bekliyorum bakalım ne zaman gelicek.maçı kazandık son paslarda biraz daha iyi olsaydık fark artardı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Batuhan Önder
    Bu maç böyle bitebilir belki Antep açılırsa Fenerbahçe ikinci golü bulur.
    Ne demiştim hatırlayalım...

Belki iyi bir futbol oynamadık ama Antep kaçırdıklarına yansın. İlk gölü atan kazanırdı onuda biz atınca, iki takımın yapısı bizi sonuça götürdü.

Tuncay'ın golü nefisti. Kontrol edişi, dönüşü ve yarım volesi ile sezonun golünü attı diyebiliriz.

Maçta en iyi değil ama mücadele eden oyuncular Antep'te Faruk Bayari Tuncay, Tümer ve Kezman'dı.

Faruk Bayar çok kaliteli bir oyuncu her maçta elinden geleni yapıyor, mücadele ediyor ve milli takıma girmeyi hak ediyor.

Bu arada Penaltı'yı niye taca atmadık?

28. Default

Sonunda penaltı oldu!
    Bu sezon geride kalan 28 haftada hiç penaltı kullanmayan Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının 30. dakikasında kaleci Oğuz'un Kezman'ı ceza sahasının sol çizgisinde düşürmesiyle penaltı hasretini giderdi.

Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu Kezman'ın yerde kaldığı pozisyonda Oğuz'a sarı kartını gösterirken, penaltı noktasını işaret etti. Oğuz'un Kezman'a dengesiz girişinde hakem tereddütsüz olarak penaltıyı çaldı. Alex F.Bahçe'nin 27 haftalık hasretinin son buluşunda topun başına geçti ve penaltıyı gole çevirdi.

Fenerbahçe hakkıyla maçı kazandı. Güzel bir maçtı, her iki takımı da tebrik ederim.

Tuncay mükemmel bir gol attı gerçekten, tamamen kendi becerisiyle.

Serdar yine harikaydı. Gaziantespor'un bastırdığı dakikalarda Diawara'nın kafa şutunu ve diğer şutunu, Bekir'in 2 tane sert şutunu çok iyi çıkardı. Tümer ve Önder'i de kutlamak lazım 2 topu çizgiden çıkardılar.

Serdar kaleyi kaptı artık bırakmaz, haftalardır muhteşem performans sergiliyor, bir tane bile hata yapmadı, maşallah Rüştü gelse bile kaleyi alamaz şu an ondan, milli takımı da hakediyor bu performansıyla.

Hakemi de tebrik ederim, tarafsızca, çok güzel bir maç yönetti.

Ümit Özat haftaya cezalı, sarı kart cezalısı, Denizlispor maçında Uğur oynayacak.

Nesil
    2006

Tebrikler Fenerbahceye!!Bravo Serdar,alex,kezman,tuncay,aurelio ve diğerlerine aferin

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri