Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 184 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Ümit Özat haftaya cezalı, sarı kart cezalısı, Denizlispor maçında Uğur oynayacak
    Ben ve babam Ümit'i sevmiyoruz. Kart görünce birden sevindik. Çünkü kendisi Fenerbahçe'de verimsiz orta açıp, sol kanadı bitiriyor. Uğur Boral oynamasıda kötü en son Kayseri maçında yaptığı hata ile bizi üç puandan etti. Fazla söze gerek yok cezalı olması iyi oldu diyebilirim.

Önümüzdeki sene bir sol kanat transferi şart. Volkan Yaman transfer edilse çok iyi olur aslında. Ben de Ümit'i sevmiyorum. Uğur'u seviyorum, fakat Uğur mevkiinde oynatılmıyor, onun mevkii sol açık, hücumcu bir adam, ne işi var sol bekte?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Önümüzdeki sene bir sol kanat transferi şart. Volkan Yaman transfer edilse çok iyi olur aslında. Ben de Ümit'i sevmiyorum. Uğur'u seviyorum, fakat Uğur mevkiinde oynatılmıyor, onun mevkii sol açık, hücumcu bir adam, ne işi var sol bekte?
    Tuncay'ı sağ açıkta oynatan, aynı şekilde Tümer'i sol açıkta oynatan. Devied'i forvet yerine sahanın her yerinde oynatan, Appiah'ı sağ kanada alıp öldüren bir hocan'ın Uğur'u doğru yerde oynatması beklenemez.

Eğer Fener sol kanat alacaksa Faruk Bayar olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos gelsin işte ne güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Tuncay'ı sağ açıkta oynatan, aynı şekilde Tümer'i sol açıkta oynatan. Devied'i forvet yerine sahanın her yerinde oynatan, Appiah'ı sağ kanada alıp öldüren bir hocan'ın Uğur'u doğru yerde oynatması beklenemez.

Eğer Fener sol kanat alacaksa Faruk Bayar olmalı.
    faruk bayar'ı bende çok beğeniyorum istanbul spordan beri ancak oda uğur gibi önde daha etkili oynayabiliyor.ümit'e top gelince ben rahat anlıyorum çünkü yarım saatte kontrol eden bi o var.adamlara basmayanda o rahat bırakıyor orta yapsın yada şut vursun diye.tuncay'ın golünü çok güldüm topu havaya aşırttığında esas önüne düşürmek istedi ancak arkasına düşünce bi anda arkaya döndü sonraki kontrol ve vuruşu iyiydi.serdar bugün iyiydi bunu herkes kabul eder ama topta biraz sevdi onu üstüne geldi hele o diawara'nın pozisyonu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeyi tebrik ederim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tbrkler FB
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

En sonunda bir penaltı kullandık, ne güzel bir duygu.

Geçen haftaki maça bakınca, bu maç gerçekten güzel geldi. Mücadele vardı sahada ve ben izlerken geçen maçtaki gibi sıkılmadım. Tuncay ve Serdar, onlara çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm takım iyi mücadele etti. En etkisiz görünen Kezman bile 2 pozisyonda çok iyi ara pası verdi, 1 de penaltı yaptırdı.

Maçta hoşuma giden sahnelerden biri de Tuncay'ın gölünden sonra Tümer'in Tuncay'ı sırtına alıp taşımasıydı, gerçekten çok hoştu. Tümer de sol kanatta olmasına rağmen yeterince iyiydi.

Tüm oyuncuları tebrik ediyorum, kalan maçlarda da aynı şekilde oynarsak şampiyonluk gelecektir. Bugün o inanç vardı, tekrar tebrikler Fenerbahçe...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sonunda bi maçı 90 dk rahat seyrettim

Fenerbahcenin ilk golü bariz ofsaytti.Kezmanin agayi öndeydi.Yardimci hakem cok müsait bir yerde oldugu halde pozisyonu es gecti ve fb penalti kazandi o pozisyonda.Yani ne diyeyim,kimse bundan bahsetmemis.Keske bundan da bahsedip,objektifliginizi kanitlasaydiniz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fenerbahcenin ilk golü bariz ofsaytti.Kezmanin agayi öndeydi.Yardimci hakem cok müsait bir yerde oldugu halde pozisyonu es gecti ve fb penalti kazandi o pozisyonda.Yani ne diyeyim,kimse bundan bahsetmemis.Keske bundan da bahsedip,objektifliginizi kanitlasaydiniz...

posizyonun ofsyat olup olmadığını hatırlamıoyrum ama penaltı kullandığımız için öle bi sevinç yaşadıkki bariz ofsayt olsa bile inan bu konuşulmaz ... sende gs'ye geçilen esleri , geçen seneki olaylrı konuşda senin objektif oldun kanıtlansın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Görmedim, maç içersinde o pozisyonun tekrarı net bir şekilde gösterilmedi. Görmediğim için bir yorum yapmadım ama ofsaytsa verilmesi gerekirdi, herkese aynı şekilde davranılmalı.

Bir de şöyle bir durum var, geçen hafta dedik %100'lük penaltı verilmedi ama o penaltıya kadar takım zaten oynamıyordu ama bugün öyle değildi, penaltı olmasa da FB bugün sahadan galip ayrılırdı, o inanç vardı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Bence antep,macin baslarinda o golü yemeseydi,maci kolay kolay birakmazdi.Zaten son dakikalarda cok baskili oynadilar ama Serdar devlesti adeta.Cok iyi bir kaleci oldugunu tekrardan gösterdi.Volkan´in yerine Milli takima cagirilmali bence.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR
    Bence antep,macin baslarinda o golü yemeseydi,maci kolay kolay birakmazdi.Zaten son dakikalarda cok baskili oynadilar ama Serkan devlesti adeta.Cok iyi bir kaleci oldugunu tekrardan gösterdi.Volkan´in yerine Milli takima cagirilmali bence.
    Serkan değil Serdar.

Galatasaray´a gecilen eslerden bahsediyorsun ha...

Hakemler yüzünden 12-13 puanimiz gitmis bizim,gecen sene de bir okadar gitti.Teker teker maclari saydirtma bana...
    Benimde dikkatimi çekmedi. Lig TV'nin sitesinden bakayım dedim ama orada göstermiyor. Bencede ofsayt olabilir ama eğer olmasa bile daha önce vermedikleri sekiz penaltıya saysınlar.

Karistiriyom ben zaten ismini hep

Zaten ilk pozisyonda kimse farketmemistir,ama ben %100 futbolu izledigim de o pozisyonun ofsayt oldugunu belirtti Ridvan Dilmen.Kezmanin ayagi öndeydi.

Verilmeyen penaltılara sayın artık onu da...

Nesil
    2006

Karistiriyom ben zaten ismini hep

Zaten ilk pozisyonda kimse farketmemistir,ama ben %100 futbolu izledigim de o pozisyonun ofsayt oldugunu belirtti Ridvan Dilmen.Kezmanin ayagi öndeydi.
    Ben şimdi ilzedim Lig T.V'de ofsayt göremedim. Çünkü kritik bir pozisyon yani hakemin doğru karar vermesi çok zor. Çünkü ofsayt'ı bozabilen çok uzakta bir Antep'li var. Doğru karar vermesi zor olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Verilmeyen penaltılara sayın bence yanlış bir düşünce. Verilmeyen penaltılar zaten hatalı kararlar. Doğru olan ne ise onu versinler, örneğin bir maçta hata yapıp oyuncuyu oyundan atmadıysan, o oyuncu atılmayacak bir hareket yaptığında atarsan daha kötü duruma düşersin.

Doğru olan ne ise o verilmeli, eğer ofsaytsa, ofsayt verilmeliydi...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Ben anlayamadım çok kritik bir pozisyon onu berlitiyorum. Hakemin doğru karar vermesi zor. Çünkü defans'ta çok fazla Antep'li var ama hepsi Kezman'a çok uzak mesafede duruyor.

bariz ofsayt o pozisyon ama konuşulmaz nasılsa ondan sadece tebrikler der geçerim

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Verilmeyen penaltılara sayın bence yanlış bir düşünce. Verilmeyen penaltılar zaten hatalı kararlar. Doğru olan ne ise onu versinler, örneğin bir maçta hata yapıp oyuncuyu oyundan atmadıysan, o oyuncu atılmayacak bir hareket yaptığında atarsan daha kötü duruma düşersin.

Doğru olan ne ise o verilmeli, eğer ofsaytsa, ofsayt verilmeliydi...
    .......valla bravo ...........

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe kazandı tebrikler

Aslında bende sevindim penaltı kullanmanıza artık bize penaltı verilmiyor bahanenizde kalmadı

Neyse Fb önemli bir galibiyet aldı şampiyonluk yolunda Serdar'ın son anlarda çıkardığı toplar olmasa belki maç dönerdi ama geçti artık
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

bağıra bağıra kazandılar penaltıyı olacağıda buydu zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

25. Default

Serdarın kurtarışlı gerçekten çok önemliydi.. Bu kurtarışlar sezon sonunda bize dönecektir.. Dönüm noktalarında harika kurtarışlar yaptı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

penaltı olunca ben bi şaşırdım nedense uzun zamandır penaltı kullanmıyorduk inanamadım hakemin verdiğine

bu kadar konuşulursa hakemlerde verir tabi.fenerin yeneceğini söylemiştim

Herkes diyor bu kadar konuşulursa hakemler tabii verir penaltı diye. Yahu pozisyonu izleyin de öyle yorum yapın. Sanki penaltıyla alakası olmayan bir pozisyona penaltı çalındı! %100'lük penaltıydı, hakem ne yapsaydı, vermesemiydi penaltıyı?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Demekki hakemlerin bir art niyeti yokmuş
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Herkes diyor bu kadar konuşulursa hakemler tabii verir penaltı diye. Yahu pozisyonu izleyin de öyle yorum yapın. Sanki penaltıyla alakası olmayan bir pozisyona penaltı çalındı! %100'lük penaltıydı, hakem ne yapsaydı, vermesemiydi penaltıyı?
    Keezman´a yapilan hareket %100 penaltiydi,dogru.Ama pozisyon öncesinde kezman topla bulusurken ofsayt durumdaydi.Yardimci hakem cok müsait bir durumdaydi.O pozisyonu nasil es gecti hala anlamiyorum...

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri