Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 86 arası toplam 86 sonuç

Konu: 20 Nisan Sigames - FM Live'ı Duyurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tum dunya uzerinden rakipler falan daha zevkli olacagi kesin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

off seneye kadar beklicez bunun icin simdi keske dha sonra aciklasalardi da bu oyun aklimiza girmeseydi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by T_A_N_E_R View Post
    off seneye kadar beklicez bunun icin simdi keske dha sonra aciklasalardi da bu oyun aklimiza girmeseydi
    simdilik goalunited oynayarak idare edicez

oyuncular gerçek olmayacaksa ne özelliği olucak ben gidip sokker oynamaya devam ederim daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Denemek lazım, güzel bir düşünce gibi duruyor ..

yav peki internet bağlantısı omayanlar ne yapacak bu oyun danq başka fm çıkmayacakmıı yanii bende internet bağlantısı yok yani fm devri benim için kapandımı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by the_endless View Post
    yav peki internet bağlantısı omayanlar ne yapacak bu oyun danq başka fm çıkmayacakmıı yanii bende internet bağlantısı yok yani fm devri benim için kapandımı
    Football Manager serilerine devam edecek.. Yani FM 2008 olacak yine. Bu sadece online oynamak isteyen kullanıcılar için geçerli olacak. Farklı varyasyonlar olacak yani. Kısaca oyunu online oynamak isteyenler FMLive'ı normal oynamak isteyenler FM2008'i oynayacaklar...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bunu okudum artık fm2007 den zevk alamıyorum
    (/s)

Bana göre harika olacak. Düşünsenize WOW, Ultima, Knight oynarmış gibi FM oynayacağız.. Tanımadığımız isimler, tanımadığımız kulüpler, online oyuncular.. Kesinlikle çıkarsa fiyatı ne olursa olsun alacağım.. Belki bakarsınız belli başlı serverlar olur ve Turksportal kendi adına bir server açar. Tüm forum orada online olarak oynar.. Düşünün hele

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

bencede harika olmuş bana kalırsa planeterium manager gibi tek server olsun bütün menejarler orda olsun.Tıpkı gerçek dünya gibi.Açıkcası şunu söylemeliyim, ben fm yi hiç orjinal almadım.Bu orjinal olmayan cdlerde çalışmassa fiyatı da uygun olursa hemen alırım.

omer-faruk-14 Misafir

Çok güzel bir proje. SİGames'i kutlamak lazım. Fakat benim aklıma bir şey takıldı. Şuanda biz nasıl FM 2007'de Online oynuyorsak, FM 2008'de de oynayabilecek miyiz?

SiGames'e bakk beaa!!

Gerçekten güzel uygulama ama paralı olması kötü olmuş. Aslında cd'yi satın alıp bedava olabilirdi.

14. Default

Evet paralı olması gerçekten çok üzücü oldu =|

Nesil
    2006

Seneye reşit olacağım için kendi kredi kartım ile satın alma ihtimalimden dolayı aslında pek sorun yok. Fiyatı da cüzi olursa bir an bile beklemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

yaw biz napacaz yaşım tutmuo benim artık aramızdan biri banada alıwerir ben ona parayı bi şekilde ulaştırırım.

ben zaten sevmemiştim bu açıklamalardan bu oyunu

Online menejerlik üzerine zaten benzerleri var.Kendi takımını kurup haftanın belirli günlerinde maç yapıyorsun.Antrenman programını ayarlayabiliyorsun.Transfer yapailiyorsun vb.Yenilik değil gibi geldi bu bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Para ile derken normal FM gibi cd ile mi alınıyor yoksa internetten para ile mi indiriyorsun?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bildiğim kadarıyla netten indireceksin ve aylık üyelik parası vereceksin sunucuya bağlanıp oynamak için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mutlaka denemek lazım sonra bir karar vericem. amaaaaa şu Hamachi programını yazan kişiden Allah razı olsun bana şimdilik yetiyor bu şekilde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

FM 2005, FM 2006 ve FM 2007'deki deneyimlerimiz canlı bir rekabete dönüşük. Bence güzel bir durum. Merakla bekleyeceğiz.

adamlarda alt yapı var urasıolar helal olsun be

Quote Originally Posted by oguzyumak View Post
    oyuncular gerçek olmayacaksa ne özelliği olucak ben gidip sokker oynamaya devam ederim daha iyi.
    bende ilk baştan gerçek değil zannediyordum ama screenlere iyice bakınca gerçek hayattaki oyuncular

Thumbs up müthiş

arkadaşlar bu oyuna bi bakın derim iddialıyım beyeniceksiniz...

http://oyun.muttefik.com/mtf.php?ksf=ne&tray=NzM1MA==

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

sonunda yıllardır beklediğim olay gerçekleşti

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri