Tum dunya uzerinden rakipler falan daha zevkli olacagi kesin![]()
Tum dunya uzerinden rakipler falan daha zevkli olacagi kesin![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
off seneye kadar beklicez bunun icin simdi keske dha sonra aciklasalardi da bu oyun aklimiza girmeseydi
oyuncular gerçek olmayacaksa ne özelliği olucak ben gidip sokker oynamaya devam ederim daha iyi.
Denemek lazım, güzel bir düşünce gibi duruyor ..
yav peki internet bağlantısı omayanlar ne yapacak bu oyun danq başka fm çıkmayacakmıı yanii bende internet bağlantısı yok yani fm devri benim için kapandımı
Football Manager serilerine devam edecek.. Yani FM 2008 olacak yine. Bu sadece online oynamak isteyen kullanıcılar için geçerli olacak. Farklı varyasyonlar olacak yani. Kısaca oyunu online oynamak isteyenler FMLive'ı normal oynamak isteyenler FM2008'i oynayacaklar...
bunu okudum artık fm2007 den zevk alamıyorum![]()
(/s)
Bana göre harika olacak. Düşünsenize WOW, Ultima, Knight oynarmış gibi FM oynayacağız.. Tanımadığımız isimler, tanımadığımız kulüpler, online oyuncular.. Kesinlikle çıkarsa fiyatı ne olursa olsun alacağım.. Belki bakarsınız belli başlı serverlar olur ve Turksportal kendi adına bir server açar. Tüm forum orada online olarak oynar.. Düşünün hele![]()
bencede harika olmuş bana kalırsa planeterium manager gibi tek server olsun bütün menejarler orda olsun.Tıpkı gerçek dünya gibi.Açıkcası şunu söylemeliyim, ben fm yi hiç orjinal almadım.Bu orjinal olmayan cdlerde çalışmassa fiyatı da uygun olursa hemen alırım.
Çok güzel bir proje. SİGames'i kutlamak lazım. Fakat benim aklıma bir şey takıldı. Şuanda biz nasıl FM 2007'de Online oynuyorsak, FM 2008'de de oynayabilecek miyiz?
SiGames'e bakk beaa!!
Gerçekten güzel uygulama ama paralı olması kötü olmuş. Aslında cd'yi satın alıp bedava olabilirdi.
Evet paralı olması gerçekten çok üzücü oldu =|
Seneye reşit olacağım için kendi kredi kartım ile satın alma ihtimalimden dolayı aslında pek sorun yok. Fiyatı da cüzi olursa bir an bile beklemem.
yaw biz napacaz yaşım tutmuo benim artık aramızdan biri banada alıwerir ben ona parayı bi şekilde ulaştırırım.
ben zaten sevmemiştim bu açıklamalardan bu oyunu
Online menejerlik üzerine zaten benzerleri var.Kendi takımını kurup haftanın belirli günlerinde maç yapıyorsun.Antrenman programını ayarlayabiliyorsun.Transfer yapailiyorsun vb.Yenilik değil gibi geldi bu bana.
Para ile derken normal FM gibi cd ile mi alınıyor yoksa internetten para ile mi indiriyorsun?
Bildiğim kadarıyla netten indireceksin ve aylık üyelik parası vereceksin sunucuya bağlanıp oynamak için.
Mutlaka denemek lazım sonra bir karar vericem. amaaaaa şu Hamachi programını yazan kişiden Allah razı olsun bana şimdilik yetiyor bu şekilde![]()
FM 2005, FM 2006 ve FM 2007'deki deneyimlerimiz canlı bir rekabete dönüşük. Bence güzel bir durum. Merakla bekleyeceğiz.
adamlarda alt yapı var urasıolar helal olsun be
arkadaşlar bu oyuna bi bakın derim iddialıyım beyeniceksiniz...
http://oyun.muttefik.com/mtf.php?ksf=ne&tray=NzM1MA==
sonunda yıllardır beklediğim olay gerçekleşti![]()