La Liga 7.Hafta
(Not: La Liga'da Barcelona ve Valencia'nın 1, Real Madrid'in 2 maç eksiği vardır. Puan Tablosu, bu maçlardan 2 gün sonra oynanacak eksik maçlardan sonra koyulacaktır[Real'in hala eksik maçı kalacak tabi])
EL STADIUM
Ersin Düzen:Bir El Stadium ile yeniden beraberiz,bu hafta az gol vardı,maçlar sıkıcı geçti nispeten yorumlarınızı alalım
Ahmet Çakar:Real Madrid akşam maçı yapmasın mümkünse,Alican Tosun'un annesi izin vermiyor geceleri çıkmasına,telefonla veriyor taktikleri evden
Kazım Kanat:14 taşında kazık kadar çocuk oldu,buradan Alican'ın annesine sesleniyorum,Valencia'nın stadındaki maça gelebilir oğlunuz,benim yanımda izler maçı
Ersin Düzen:Peki hocam nolacak bu Real'in hali
Kazım Kanat:Valla bir Nistelrooy aldılar korkuluk koysan daha çok gol atar,Raul öldü mü kaldı mı belli değil,Cassano gollerini Madrid gecelerine saklıyor,Robinho ise Alican Tosun'la arkadaş olacak yaşta,bu golcülerle deve güdülmez
Gürcan Bilgiç:Peki lama güdülür mü hocam eheheheh
Ahmet Çakar:Gürcan merak ediyorum şu esprileri Kuzey Kutbu'dan mı ithal ediyorsun
Gürcan Bilgiç:O kadar yukarı çıkmanı gerek yok hocam,Grönland falan takılıyoruz daha çok
Ahmet Çakar:Bence Çin piyasasına dal biraz,hem daha ucuz hem de daha ılıman
Ersin Düzen:Sıradaki maçımız Valencia - Gimnastic
Kazım Kanat:Fernando paşa affetmedi yine
Gürcan Bilgiç:Ya kazım abi
Ahmet Çakar:Sakın paşalıkla ilgili bir espri yapma,bu ligte demokrasi var deme alırım böbreğini bak,neşter de cebimde
Gürcan Bİlgiç:Tamam sustum
Kazım Kanat:İşte görüyorsunuz gerçek futbolcuyu
Ahmet Çakar:Yaaa bırak Morientes futbolcu falan değil
Kazım Kanat:Ne diyorsun sen doktor
Ahmet Çakar:O kalıp bende olsa gol kralı olurdum
Kazım Kanat:Gol kralı zaten
Gürcan Bilgiç:Hocam sen de gol kraliçesi olurdun ehehehehe
Ahmet Çakar:Rajon değil kafa kesiyorum ulaaan
Ersin Düzen:Hocam lütfen bırakın neşteri,sakinleşin
Kazım Kanat:Katil olma Ahmet,affet çocuğu
Ahmet Çakar:Son dileğini söyle Gürcan
Gürcan Bilgiç:Dünya barışı hahaahahaha
Ahmet:Allah'ım Şeytan'a uydum affet beni ya Rabbim
Ersin Düzen:Ahmet abi yapma etme,çoluğu çocuğu var adamın,yetim bırakma garipleri
Ahmet Çakar:Böyle babaları olacağına Küçük Emrah gibi yetişsinler daha iyi
Kazım Kanat:Allah aşkına dur Ahmet
Gürcan Bilgiç:Hocam bi biskrem versem bırakır mısın neşteri puhahahahaha
Ahmet Çakar:Hüeeeeyyyytttt
.................................................. ..........
Ersin Düzen:Teknik bir arızadan dolayı ara vermek zorunda kaldık,şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz
Kazım Kanat:Verdiğin ilaç doktora dokunmuşa benziyor Ersin,baksana Özhan Canaydın'a benzedi adam
Ahmet Çakar:Beeeen,iiiyyyiiiiiim Kaaaazııııımmm
Gürcan Bilgiç:Deli gömleğini çıkarsak mı acaba
Ersin Düzen:Hayır,şimdi değil bekleyin biraz,evet son maçımız Levante - Barcelona
Gürcan Bilgiç:Barcelona en sonunda deplansmanda maç kazanabildi,her ne kadar küme düşmesine kesin gözüyle bakılan bir takım olsa da 3 puan 3 puandır
Ersin Düzen:Eklemek istediğiniz birşey var mı sayın Bilgiç?
Gürcan Bİlgiç:Yok Ersin
Ersin Düzen:O zaman programı bitirelim
Kazım Kanat:Ahmet ne yapacak,bu halle eve gidemez ya adam
Ersin Düzen:10-15 dakika sonra sızar,yarın sabah gelir alırız,iyi akşamlar futbolseverler