Besiktasda bu sans varken Fenerbahce macinida kazanir
bu bizde hicsans yok eger olsaydi gercekten sampiyonluk en buyuk adayi idik
Besiktasda bu sans varken Fenerbahce macinida kazanir
bu bizde hicsans yok eger olsaydi gercekten sampiyonluk en buyuk adayi idik
Ne yani ne yapalım biz haketmiyoruz şampiyonluğu diye vaz mı cayalım
So what?
Saike
Arkadaşlar maçı BJK aldı ama maç ANtalyanın hakkıydı ve ayrıca bir kaleci sakat sakat nasıl bu kadar güzel oynar(MURAT)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bjk'ye tebrikler.
Şimdi geldim kahveden maçı izledim Burak Yılmaz a diyecek hiç bir sözüm yok formayı hiç haketmiyor... Yarım saatten fazla içeriye kapanık oynadık ama gol yemedik...Takipteyiz İnönü de liderligi ele geçircez...
avrupa macindada goturse ya 1-0
bu haftadan sonra güzel futbol beklenmemeli.önemli olan kazanmaktı ve bjk bunu başardı.ayrıca tigana nın kaleci tercihi çok doğruydu.çünkü bu kadar hafta şans bulamayan murat sakat sakat bile kendisine güvenildiğini hissedince çok daha faydalı olacaktır.kalan haftalar da yine o na ihtiyaç duyulabilir.belki bir kumardı ama tigana bu kumarı kazandı.
valla bu halde gerçekten bjk avrupada sürünür ligide zor götürür
Şimdiki futbolumuzla gelecek sezon için tahmin yapmak hiçde akıl karı değil![]()
So what?
Saike
Bu halde Avrupa'da sürünür demiş Burak abi, gelecek sezon dememişvalla bu halde gerçekten bjk avrupada sürünür ligide zor götürür
Şimdi BJK'yi Avrupa'da bir takımla maç yaptırsan fark yer herhalde.
murat daha once buna benzer bi mac cikarmisti reflexleri aslinda cok acayip bi kaleci iyi konsantre oluyor... bu arada gene 10 kisi oynadik (burak sayesinde) ...
Yaa neden şimdi avrupa ile karşılaştırıyorsunuz Bjk yi onu anlamıyorum
So what?
Saike
Saptırmayın konuyu şimdiye bakalım gelecek sezonu Avrupa yı da gelecek sezon oynicaz o zaman bakarız... Bu arada Yılmaz Vural ı görmeniz lazımdı hesapta yenicekti İnönü de...
ya fırat sen ne bakıyom yılmaz vurala.ona kalsan barcelonayıda yenecek.sen sonuca sevin yeter
Delgado müthiş bir gol atmış
So what?
Saike
Bakalım daha nereye kadar bu şansla gidicekler![]()
Şimdi maçtan geldim,olmaz böyle bişiy.Bu Tigana Burak'a her hafta nasıl sabır ediyor anlamıyorum.Çok ruhsuz oynadılar.Hiç mi düşünmediler puan kaybedersek ne olur diye.İlk yarı fena değildik ama ikinci yarı sanki başka bir takım vardı sahada.Böyle oynayacaksak şampiyon olmayalım daha iyi.
evet direk 2. lig B'de seneye mucadele etmek istedigimizi dilekce ile federasyona bildirelim.
bazi arkadaslar besiktas bu futbolla avrupada sifir ceker gibi sozler sarf etmisler, ama unutmamak lazim ki su anda hic bir takim oyle pek ust duzey bir futbol sergilemiyor ligde.
avrupa kupalarina gitmeye hak kazanan kluplerde dilekce yazsin sezon sonunda hakketmiyoruz biz avrupaya gitmeyi diye. (sekerspor felan gitsin avrupaya. en azindan sergen'i izleriz TV'de.)
birde genc kartal arkadasim tamam internet ortaminda imla kurallarina dikkat etmeden yaziyoruz cogumuz ama seninki artik biraz abartili olmus. vaz gecmek veya caymak. ikisini birlestirirsen cok abuk birsey cikiyor ortaya. turkcemiz zaten binbir saldiri altinda bari biz bjk gencligi olarak payimiza duseni yapalim ;-).
maca gelirsek. besiktas'i uzun suredir bu kadar kotu gormedim. tum antalyalilara ve murat'a helal olsun. sayelerinde zevkli bir mac izledik.
Abi spiker açık açık dedi yani hakem çifte standart yapıyor diye... Halla halla ben duymadım ama etraf kalabalıktı ondan heralde...
stadda spiker olmadığından duymadım o yorumu,pozisyon tam gözükmüyor yeni açıktan ama sarı verse nolcak,doğru düzgün oynadığımız yok.Sanki mahalle maçı Cordoba'da durduk yerde açılıyor geliyor.Son dakika gelirsin ama daha 70.-75. dakikada o kadar açılmaması gerek.Şansımız bu 5 hafta daha devam eder ama seneye olmaz.
Bırakın radyo spikerini siz kendi yorumlarınızı yapın.
Kaç maçtır kötü oynayan BJK bugünkü maçı galip bitirdi ya, ben artık BJK şampiyon olur diyorum. 2. yarı Antalya tek kaleyi geç, tek başlarına oynadı, ha bir de Murat.
Böyle oyunla nereye kadar gidecek BJK diyordum ama herhalde lig sonuna kadar gidecekler. FB de kötü oynadığı maçlar oluyor ama arada çıkıp birşeyler yapıp galip geliyor.
Murat'ı ve attığı güzel golden dolayı Delgado'yu tebrik ediyorum. Tigana ortasahası bitmiş takıma neden müdahale etmedi şaşırdım. Delgado yerine sahada hiçbirşey yapmayan Ricardinho'yu çıkarsaydı daha iyi olurdu bence.
Antalya oynadı, BJK kazandı, teşekkürler Antalya bu güzel futbolu bize izlettiğin için...
"YÜCE ATATÜRK"
Delgado ve Murat'ı Tebrik ediyorum.
Delgado Muhteşem bir gole imza attı,Murat ise sakat olmasına rağmen elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı.
Antalyam bir puanı hakketti en azından, sağlık olsun ..
Tebrikler Antalyaspor...
Turkcell Süper Lig'in 29. Haftası'nda, Antalyaspor, Beşiktaş deplasmanından 1-0'lık yenilgi ile dönerken maçın ardından konuşan Antalyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, oyuncularıyla gurur duyduğunu ifade etti.
İlk yarıda Beşiktaş'ın 3 kendilerinin 5 pozisona girdiğini söyleyen Vural, devre arasında Beşiktaş'ın güçlü olmadıklarını fark ettiklerini ve ona göre ikinci yarıya çıktıkların belirtti.
İkinci yarı rakiplerine pozisyon vermediklerinin altını çizerek, "Beşiktaş girdiği pozisyonlardan bir gol buldu. 17. dakikada Ahmet Dursun'a, 47. dakikada da Volkan'ın girdiği pozisyonlara penaltı verilmedi." dedi.
Sergilenen oyundan dolayı mutlu olduğunu ama hala 37 puanda kalmaktan dolayı üzgün olduğunu belirtirken, gecenin adamının Murat, gecenin takımın da Antalyaspor olduğunu söyledi.
Antalyaspor Onursal Başkanı, Menders Türel, maçın ardından oyuncularını teselli etmeye gitmediğini, kutlamaya gittiğini söyleyerek, yakaladıkları pozisyonlardan yararlanmadıklarını ama Beşiktaş'ın girdikleri nadir pozisyonlardan birini gole çevirdiklerini söyledi.
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ise, sezonun başından beri iyi oynadıklarını ama hedefleri olan 40'a henüz ulaşamadıklarını söyledi.