1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Beşiktaş - Antalyaspor

Hybrid View

Saptırmayın konuyu şimdiye bakalım gelecek sezonu Avrupa yı da gelecek sezon oynicaz o zaman bakarız... Bu arada Yılmaz Vural ı görmeniz lazımdı hesapta yenicekti İnönü de...

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Saptırmayın konuyu şimdiye bakalım gelecek sezonu Avrupa yı da gelecek sezon oynicaz o zaman bakarız... Bu arada Yılmaz Vural ı görmeniz lazımdı hesapta yenicekti İnönü de...
    valla oyuncuları biraz daha becerikli olsa yenerdi. Böyle şampiyonluk adayı bir takım olamaz bence. maçın 2. yarısı tamamıyla kapanan sanki 9 kişi kalmış gibi ileri bile çıkmayan bir şampiyon takipçisi var. Bu futbolla Fener hem kupada hem ligde bjk yi yener akıllı oynarlarsa antalya gibi kabileyetsiz adamlardan oluşmayan fenerin kaleye çekeceği şutların yarısı gol olur.
    Açık ve net tamamıyla kendi fikrim. Bu futbolu izledikten sonra geçen haftaki rize ve bu haftaki antalya maçlarını bizim şansımız olmadığı için fenerin şampiyon olmasını istiyorum çünkü bjk ve fener arasında tercih yap deseler fener hakediyor şampiyonluğu. Tabi belki bizde bir süpriz yaparız ama zor. Tahminim: 1. Fener 2.GS 3. BJK.. tabi BJK bu futbolunu devam ettirirse

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    valla oyuncuları biraz daha becerikli olsa yenerdi. Böyle şampiyonluk adayı bir takım olamaz bence. maçın 2. yarısı tamamıyla kapanan sanki 9 kişi kalmış gibi ileri bile çıkmayan bir şampiyon takipçisi var. Bu futbolla Fener hem kupada hem ligde bjk yi yener akıllı oynarlarsa antalya gibi kabileyetsiz adamlardan oluşmayan fenerin kaleye çekeceği şutların yarısı gol olur.
    Açık ve net tamamıyla kendi fikrim. Bu futbolu izledikten sonra geçen haftaki rize ve bu haftaki antalya maçlarını bizim şansımız olmadığı için fenerin şampiyon olmasını istiyorum çünkü bjk ve fener arasında tercih yap deseler fener hakediyor şampiyonluğu. Tabi belki bizde bir süpriz yaparız ama zor. Tahminim: 1. Fener 2.GS 3. BJK.. tabi BJK bu futbolunu devam ettirirse
    Katılmamak elde değil, tamamen katılıyorum. Çok objektif ve doğru bir yorum diye düşünüyorum.

Galatasaray eğer o puanları kaybetmeseydi geçen seneki gibi Fenerbahçe'yi son haftaya kadar takip eder ve şampiyon olurdu.

Beşiktaş bu futbolla ne şampiyonluğu ne kupayı hakediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    Bu oyun sistemiyle 7 haftada 19 puan almisiz. Sen 7 haftada 19 puan almis baska bir takim soyleyebilirmisin bana? Futbolda degil, sonuca puan veriyorlar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Katılmamak elde değil, tamamen katılıyorum. Çok objektif ve doğru bir yorum diye düşünüyorum.

Galatasaray eğer o puanları kaybetmeseydi geçen seneki gibi Fenerbahçe'yi son haftaya kadar takip eder ve şampiyon olurdu.

Beşiktaş bu futbolla ne şampiyonluğu ne kupayı hakediyor.
    Besiktas haketmiyorsa ayni sekilde Fenerbahce ve Galatasaray da haketmiyor. Ben GS ve FB'nin BJK'den daha iyi top oynadigini dusunmuyorum, bence ucu de esit duzeyde. Zaten GS BJK'den iyi top oynasa BJK'nin ustunde olurdu, FB daha iyi top oynasa coktan puan farkini asmisti. Boyle genc ve dar bir kadroya, bu kadar cok sakatliga ragmen Besiktas'in bu durumda olmasi alkislanacak birsey.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Zaten GS BJK'den iyi top oynasa BJK'nin ustunde olurdu, FB daha iyi top oynasa coktan puan farkini asmisti.
    Birinde diyorsun Galatasaray Beşiktaştan iyi top oynasa Beşiktaşın üstünde olur,Fenerbahçe daha iyi oynasa çoktan farkı açmış olur..

Madem bu iş Üst altla bitiyor en iyi topu Fenerbahçe oynuyor baksana İki takımında üstünde puan fakının açılmasına gerek yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Birinde diyorsun Galatasaray Beşiktaştan iyi top oynasa Beşiktaşın üstünde olur,Fenerbahçe daha iyi oynasa çoktan farkı açmış olur..

Madem bu iş Üst altla bitiyor en iyi topu Fenerbahçe oynuyor baksana İki takımında üstünde puan fakının açılmasına gerek yok..
    Hayir, sonucta FB cogu maci kaliteli oyunculariyla kazanmasini bildi, BJK bir suru sakatlik yasadi ve son dakikalarda puanlar verdi, futbol tek faktorden degil, birsuru faktorden olusur. Ama bu kadar yatirim yapan ve boyle bir kadro kuran FB boyle bir BJK'nin sadece 4 puan onundeyse bir sorun var demektir. Gecen senenin sampiyonu GS bu sene anca bu kadar puan toplayabilmisse bir sorun var demektir. BJK yas ortalamasi 23 olan bir takim, Kayseri'den sonra ligin en genc takim, kadronun yaklasik yarisi bu sene basinda geldi, yasanilan sakatliklari saymiyorum bile. Bu faktorleri goz onune alinca BJK'nin durumu beni tatmin ediyor, sonucta gecen seneyi 30 puan geride tamamlayan bir takim bu transferle ve bu kadroyla bir anda sampiyon olmasini beklemek dogru degil bana gore.

Mesaj Yetkileri