1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Beşiktaş - Antalyaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Zaten GS BJK'den iyi top oynasa BJK'nin ustunde olurdu, FB daha iyi top oynasa coktan puan farkini asmisti.
    Birinde diyorsun Galatasaray Beşiktaştan iyi top oynasa Beşiktaşın üstünde olur,Fenerbahçe daha iyi oynasa çoktan farkı açmış olur..

Madem bu iş Üst altla bitiyor en iyi topu Fenerbahçe oynuyor baksana İki takımında üstünde puan fakının açılmasına gerek yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Birinde diyorsun Galatasaray Beşiktaştan iyi top oynasa Beşiktaşın üstünde olur,Fenerbahçe daha iyi oynasa çoktan farkı açmış olur..

Madem bu iş Üst altla bitiyor en iyi topu Fenerbahçe oynuyor baksana İki takımında üstünde puan fakının açılmasına gerek yok..
    Hayir, sonucta FB cogu maci kaliteli oyunculariyla kazanmasini bildi, BJK bir suru sakatlik yasadi ve son dakikalarda puanlar verdi, futbol tek faktorden degil, birsuru faktorden olusur. Ama bu kadar yatirim yapan ve boyle bir kadro kuran FB boyle bir BJK'nin sadece 4 puan onundeyse bir sorun var demektir. Gecen senenin sampiyonu GS bu sene anca bu kadar puan toplayabilmisse bir sorun var demektir. BJK yas ortalamasi 23 olan bir takim, Kayseri'den sonra ligin en genc takim, kadronun yaklasik yarisi bu sene basinda geldi, yasanilan sakatliklari saymiyorum bile. Bu faktorleri goz onune alinca BJK'nin durumu beni tatmin ediyor, sonucta gecen seneyi 30 puan geride tamamlayan bir takim bu transferle ve bu kadroyla bir anda sampiyon olmasini beklemek dogru degil bana gore.

Mesaj Yetkileri