Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Roaccutane

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sevgin eskiden bizim site istatistiklerini tutardı.. Özellikle üyelerin foruma yazdıkları yaşları konusunda uzmandır..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Roaccutane, hakkaten işe yarayan bir ilaç. 5 sene önce kullanmıştım. dudaklarım kurumuştu. bunun için enfeksiyon falan kapmasın diye limon kabuklarını koyardım sabah ve akşamları. yakıyordu ama etkiliydi. ayrıca yanında nemlendirici krem bulundurman şart. çünkü yüzün soyulacak ilerleyen zamanlarda. soyulacaktan kastım, beyaz pütür pütür olacak.

ayrıca o ilacın değişik bir hesaplaması vardı. boyuna ve kilona göre günde içeceğin tablet sayısı değişiyordu. doktoruna bunu sor istersen. çenenin kabuklanması biraz aşırı olmuş da diğer yan etkileri normal.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Cristiano Ronaldo View Post
    128.000'in çoğu şişirme üye olduğu için öyle görünüyosun biraz.. O kadar üye var da hepsi online olmuyorlar ki! %75'i sırf dosya indirmek için üye oluyorlar. Foruma gelenler zaten belli kişiler (500 civarı).. E çoğunluk ergenlik döneminde değil, o yüzden 100-150 kişi civarında insan kalıyor.. Yani 150'de 1'sin sen..
    Sen yöneticimizken kendin ortaya attığın yamayı bize duyurtup "yapacam abi, yapıyorum abi, başladım abi, süper gidiyor abi" diyerek aylarca oyaladın. Sonra yapamayınca ortadan kayboldun. Üyeler bizi sıkıştırmaya başlayınca senin peşine düştük 2 ay boyunca ne msn ne de öm lerimize cevap verdin. Yöneticilikten sorumsuzluğun nedeniyle çıkarıldın şimdi buraya gelip bize laf atmaya nasıl yüzün tutuyor?

Üyesi olduğun diğer site bizim üye sayımızla pek ilgilneiyor nedense sen de onların gözüne gireceğim yönetici olacağım diye bizi kullanma canını yakarım. Onlara da söyel gerçek yaşını olur mu, bize aylaca söylediğin yalan gibi ben 20 bilmem kaç yaşındayım deme bu sitedeki reşit olmayan üyelere attığın laf gibi kendinin de reşit olmadığını belirt

Konuyla alakasız ikide bir mesaj atıp durma.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

23. gün. Yüzümün düzelmesiyle dudaklarımın durumu ters orantılı! Yüzüm düzeldikçe dudaklarım daha da kötü oluyor. Yaralar yüzünden doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Dudaklarım çok fazla soyuluyor ve hiçbirşey engelleyemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

abi cok gecmis olsun ya umarim en kisa surede en iyisi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Salı günü ilk doktor kontrolüm var. Bakalım ne diyecek?

Arkadaşım aynı ilacı ben de şu anda kullanıyorum. 38. gündeyim. Aynı senin dediğin gibi dudaklarım fena halde. Yalnız doktorumun önerdiği Bepanthene diye bi merhem kullanıyorum. Çok da işe yarıyo. İlk ay 30 mg ile başlamıştım şimdi doktor 40 mg'ye çıkardı ilacın dozunu.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

abim kullandı gercekten baya ıse yarıyo

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri