Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Roaccutane

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Temmuz ayında kullanmayı bıraktım. Hem de doktora sormadan. Şimdi epey rahatım. Ama dudaklarım çok hassaslaştı. Soğuğu yiyince direk çatlıyor. Yüzümde 1 tane sivilce kalmadı. Dümdüz yüzüm var artık. Annemin deyimiyle "yumurta gibi çocuk" oldum
    Tavsiye eder misin diye sorarsanız, ne olursa olsun kesinlikle tavsiye etmem. 4,5 ay çektiğim çile hiçbir güzellik için çekilecek çile değil. Psikolojim bozuldu yahu. Psikopat bir insan oldum

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

değer bence. ben de kullandım. 4-5 ay kullanmasaydın yüzün daha beter olur, psikolojin daha berabat olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah'tan sivilcelerim çok değil ve öyle bir sorunum yok.Allah acil şifa versin diyecem ama vermiş zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende bu ilaca başlayalı 1 hafta oldu.Dudakta soyulmalar başladı.Yüzdede hafiften soyulmalar var.

İnşallah benim sivilce problemimde hallolur.İyileşecekse 6 ay çilesini çekmeye razıyım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sivilce problemim var çok.Alnım hep kızarıyo sivilceler yüzünden.Bu ilaçtan korktum Zaten uçuk kaçık birisiyim kullanırsam neler yaparım acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bende bu ilaca başlayalı 1 hafta oldu.Dudakta soyulmalar başladı.Yüzdede hafiften soyulmalar var.

İnşallah benim sivilce problemimde hallolur.İyileşecekse 6 ay çilesini çekmeye razıyım.
    Şemsi bence yol yakınken doktorunla görüş. Başka çareleri de var sivilcenin. Bu ilaç son çare olarak veriliyor. Yine de kullanacaksın 1-2 öneride bulunmama birşey demezsin heralde
    Öncelikle dudak koruyucu krem KESİNLİKLE kullanmalısın. Benim önerim Neutrogena Lip Moisturizer. Kullandığım dönemde en iyi koruyan o olmuştur. Nivea Lip Care beş para etmez, verdiğin paraya yazık olur. Bir yerin yara olunca sakın oynama orayla, gittikçe yayılıyor çünkü. Kaşınma durumlarında kolların da dahil hiçbir yerini kaşımamaya dikkat et, direk yara oluyor çünkü. Bepanthen kesin kullan, ben tüm yüzüme sürüyordum valla. Ama yağlandıracak kadar sürme, fındık kadar tüm yüzüne fazla bile. Başın ağrıdığında ağrı kesici filan kullanma, karaciğer ve böbreklerin yeterince yoruluyor bu ilaç sağolsun Güneşte kalma, güneşe çıkacaksan 50+ faktörlü güneş kremi kullan. Ellerin de çatlayacak nemlendirici kullan. Dudaklarının soyulan yerlerini elleme, tüm dudağın yara olur. Bol bol su iç, biraz daha rahatlatır seni. Psikolojik bakımdan kendine iyi bak, zamanla psikolojik bakımdan da etkiler bu ilaç.
    Şimdilik aklıma gelen bunlar, daha sonra hatırlayabilirsem yardımcı olurum sana. Hadi kolay gelsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Bende kullanıyorum bepanthen diye bir krem var onu sürüyorum dudaklarıma hiç bişey olmuyor.Bana hiç bir yan etkisi olmuyor.Ara sıra belim felan ağrıyor onun dışında birşey yok.Kullanın bişey olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Göktuğ teşekkür ederim önerilerin için.Ama doktorla bu tedavi sürecine karar verdik.Bu yolda artık bazı çilelere katlanacaz.Dudaklarıma bedaupten sürüyorum.Dudağımla oynuyordum ama artık oynamayacağım.

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Şemsi bence yol yakınken doktorunla görüş. Başka çareleri de var sivilcenin. Bu ilaç son çare olarak veriliyor. Yine de kullanacaksın 1-2 öneride bulunmama birşey demezsin heralde
    Öncelikle dudak koruyucu krem KESİNLİKLE kullanmalısın. Benim önerim Neutrogena Lip Moisturizer. Kullandığım dönemde en iyi koruyan o olmuştur. Nivea Lip Care beş para etmez, verdiğin paraya yazık olur. Bir yerin yara olunca sakın oynama orayla, gittikçe yayılıyor çünkü. Kaşınma durumlarında kolların da dahil hiçbir yerini kaşımamaya dikkat et, direk yara oluyor çünkü. Bepanthen kesin kullan, ben tüm yüzüme sürüyordum valla. Ama yağlandıracak kadar sürme, fındık kadar tüm yüzüne fazla bile. Başın ağrıdığında ağrı kesici filan kullanma, karaciğer ve böbreklerin yeterince yoruluyor bu ilaç sağolsun Güneşte kalma, güneşe çıkacaksan 50+ faktörlü güneş kremi kullan. Ellerin de çatlayacak nemlendirici kullan. Dudaklarının soyulan yerlerini elleme, tüm dudağın yara olur. Bol bol su iç, biraz daha rahatlatır seni. Psikolojik bakımdan kendine iyi bak, zamanla psikolojik bakımdan da etkiler bu ilaç.
    Şimdilik aklıma gelen bunlar, daha sonra hatırlayabilirsem yardımcı olurum sana. Hadi kolay gelsin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya şemsi benim seni fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla bu iğrenç ilacı(anlatılanlara göre:S) kullanacak kadar çok sivilcen olduğunu sanmıyorum açıkçası..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    ya şemsi benim seni fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla bu iğrenç ilacı(anlatılanlara göre:S) kullanacak kadar çok sivilcen olduğunu sanmıyorum açıkçası..
    Fotolarda sivilcelerimi fazla göstermemeyeçalışıyordum.Ondandır.

Doktoro gittiğimde yüzüme baktı biraz.5 aylık bir tedavi yapalım mı dedi.Bende kabul ettim.Hiç diğer yöntemleri sormadı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Acaba sizin sivilceler çok sıkıyorsunuz diyemi çıkıyor.Valla ben hiç ellemiyorum sivilcem var ama o kadar kötü değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İbob sivilce sıkmakla olacak şeyler değil bu kadarı , tamamen yağ dengesinin bozukluğu ve cilde yansıması sonucu oluşan hormonal birşey.
    Arkadaşım bu tedaviyi kullanıyor ve suratı şu an çok kötü durumda , daja başlayalı 1-1,5 ay oldu..İnşallah olumlu sonuç verir.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

3 ay daha sabretmesi gerekiyor sonuçlarını görmesi için. Bu dönemde çok üstüne gitmeyin arkadaşınızın, muhtemelen agresif bir insan olacaktır. Ayrıca bir öneride bulunduğunuzda düşünmesi için süre verin, kafa çok karışık oluyor. Annemin "Çay içer misin?" sorusuna 5 kere karar değiştirerek cevapladığımı hatırlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya bu ilaç ne böyle zehir gibi.Yan etkileri ne değişikmiş.Yüzüm sivilceden görülmesede bu ilacı kullanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Allah'a çok şükür sivilceyle derdim yok. Yüzümde 1 tane bile yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arrow Roaccutane

Roaccutane kullanan veya daha önceden kullanmış arkadaşlar. Bu konu sizin için. Hep birlikte şikayetlerimizi ve memnuniyetlerimizi yazalım buraya. Lütfen!!!

Öncelikle bilmeyenler için Roaccutane bir akne ilacıdır. Genellikle 4-6 ay arasında kullanılır. Yan etkileri çok çeşitlidir ve akneler geçtikten bir süre sonra tekrarlama ihtimali vardır. Depresyona, intihara yol açtığı söylense de kanıtlanamamıştır. Tedavi kesinlikle doktor kontrolünde yapılmalıdır. Aksi taktirde böbrek ve karaciğer hastalıklarına yol açabilir.

Şimdi gelelim benim şikayetlerime. Öncelikle dudaklarım mahvoldu. Çatır çatır çatlıyor. Kullandığım nivea nemlendirici ruj kesinlikle hiçbir fayda sağlamıyor. Yüzümde soyulmalar var ve soyulan yerler acıyor. Ağzımın kenarında yara oluştu ve 2 haftadır geçmiyor. Çenem kabuklandı. İlacı 2 haftadır kullanıyorum.

Şimdi kullananlar lütfen yorumlarını yazsınlar.

Nesil
    2005
    Yer
    34

benim bi arkadaşta da dudaklarının kurumasına neden ollmuştu benim tavsiyem eğer tek tük sivilce varsa aksil diye bir ilaç var ondan al

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

roaccutane doktor kontrolünde alınması gereken bir ilaçtır tehlikelidir dikkattir...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ayrıca ilk aylarda yüzünüzün daha kötü olacağını unutmayın fakat duyumlarıma göre doktorunuz tedavi bitti dedikten sonra yüzünüz bebek yüzü gibi oluyormuş tertemiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

benim zaten öyle babyface

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    benim zaten öyle babyface
    Hocam millet derdini yazıyo geyiği başka biyerde yap istersen....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kusura bakma kanka bi an içmden geldi ortalığı tatlandırıym diye..
    edit: (kanka mı:S)
    Last edited by Redrum : 28.Ocak.2008 at 11:52

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

18 gün oldu yüzümde bariz düzelme var. fakat dudağım her gün daha kötüe gidiyor

Nesil
    2005
    Yer
    34

18 gün oldu yüzümde bariz düzelme var. fakat dudağım her gün daha kötüe gidiyor
    ya sen keşke benim dediğim aksil i kullansan bi doktorunu ara sor eğer daha önce doktora başvurduysan

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tedaviyi yarım kesersem daha kötü olacağını söylemiş doktor. İlk kutuyu bitirince doktora zaten gitmem gerekiyor. O zaman belki dozu azaltır ve daha iyi olur. Yine de önerin için sağol.

Nesil
    2005
    Yer
    34

Tedaviyi yarım kesersem daha kötü olacağını söylemiş doktor. İlk kutuyu bitirince doktora zaten gitmem gerekiyor. O zaman belki dozu azaltır ve daha iyi olur. Yine de önerin için sağol.
    önemli değil sen bi sor doktora boyle bi ilaç varmış nedir ne diğildir falan diye

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

20 gün oldu. yüzümde düzelme iyi. ama dudağımın kenarları yara oldu. ağzımı açarken çok acıyor. onun dışında dudağım soyulmaya devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

arkadaş ilk defa duydum ilacı.Allaha şükür bir sorunum akne sivilce konusunda.Sana da geçmiş olsun diyeyim başka idyecek bişeyim yok

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

koca sitede sivilce ilacı kullanan tek kişi benmiyim yav
    128.000'de bir görülüo heralde

Cristiano Ronaldo Misafir

Ben 128.000'lik bu siteye aylarca yıllarca yalan söyledim, yalvardım yakardım yönetici oldum, kendimin fotoğrafları diye başkalarının fotoğraflarını yayınladım aylarca, msn de bile yeminler ettim beim bu diye. Sonra aylar boyunca üyelere duyurduğum işi yapmayıp kaçtım, ben kaçtım ortalıklardan yok oldum rahat nefes aldım ama bu sitedeki yöneticiler benim yüzümde iş sıkıntıya düştü ve BU NEDENDEN ÖTÜRÜ ÜYELERDEN ÖZÜR DİLEDİLER; ÇÜNKÜ İŞİ HER NE KADAR BEN YAPSAM DA ONLARIN ADINA YAPACAKTIM ONURLU DAVRANMASINI BİLDİLER.

Bu arada ben de ilaç kullanıyorum.. Cleosindi sanırım ismi..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri