Şemsi bence yol yakınken doktorunla görüş. Başka çareleri de var sivilcenin. Bu ilaç son çare olarak veriliyor. Yine de kullanacaksın 1-2 öneride bulunmama birşey demezsin heralde

Öncelikle dudak koruyucu krem
KESİNLİKLE kullanmalısın. Benim önerim Neutrogena Lip Moisturizer. Kullandığım dönemde en iyi koruyan o olmuştur. Nivea Lip Care beş para etmez, verdiğin paraya yazık olur. Bir yerin yara olunca sakın oynama orayla, gittikçe yayılıyor çünkü. Kaşınma durumlarında kolların da dahil hiçbir yerini kaşımamaya dikkat et, direk yara oluyor çünkü. Bepanthen kesin kullan, ben tüm yüzüme sürüyordum valla. Ama yağlandıracak kadar sürme, fındık kadar tüm yüzüne fazla bile. Başın ağrıdığında ağrı kesici filan kullanma, karaciğer ve böbreklerin yeterince yoruluyor bu ilaç sağolsun

Güneşte kalma, güneşe çıkacaksan 50+ faktörlü güneş kremi kullan. Ellerin de çatlayacak nemlendirici kullan. Dudaklarının soyulan yerlerini elleme, tüm dudağın yara olur. Bol bol su iç, biraz daha rahatlatır seni. Psikolojik bakımdan kendine iyi bak, zamanla psikolojik bakımdan da etkiler bu ilaç.
Şimdilik aklıma gelen bunlar, daha sonra hatırlayabilirsem yardımcı olurum sana. Hadi kolay gelsin.