Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Tottenham Kariyerim///

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Tottenham Kariyerim///

Arkadaşlar bende bir kariyere başlamak istedim ve bu karar Tottenham'dn yana oldu.Öncelikle oyunumu nasıl şekillendirdim onu açıklayayım.5 lig seçtim.Bunlar;Premier Lig,T.Süper lig,La Liga,Serie A ve son olarakta Bundesliga.Oyuna Tottenham'da başlamamın sebebi,bu kulübe sempatim var o yüzden başladım.Neyse çok konuştum artık kariyere başlıyorum...

--------------------------------------------------------------------------------------

Devamı birazdan(ufaktan başlıyayım dedim).
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

saol kardeşim
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bekliyoruz devamını.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Dün gece evimde TV'de Telegol'ü izlerken cep telefonuma bir mesaj geldi.Mesajı gönderen Fatih Hocamdı(Fatih Terim).Mesajda ise en kısa zamanda benimle görüşmek istediğini yazıyordu.Bende bu mesaja karşılık vererek ''olur hocam'' dedim.

Ertesi gün Riva'da buluştuk.

F.T:Umut seni bir kulübe menajer olarak önerdim
    U.C.AHayırdır hocam hangi kulüp?
    FT:İngiltere'de bir kulüp
    UCA:Hocam çatlatma insanı.Söyle şu kulübü
    FT:Tottenham Başkanı Daniel Levy yeni bir menajer aradığını söyledi bende seni önerdim
    UCA:Peki hocam.Ne zaman görüşürüz Mr.Levy ile?
    FT:Yarın ilk uçakta seni İngiltere'ye Londra'ya postalıcam
    UCA:Tamam hocam...

Ertesi gün oldu ve Londra'ya geldim.Başkan Levy bizzat kendisi beni karşıladı.

D.L:Umut seni kulüpte menajer olarak görmek istiyorum
    UCA:Peki başkanım.Hemen bi sözleşme imzalayalım.
    D.L:Tamam yarın kulüp binasına gelirsin.Ordanda stadyuma geçeriz.Seni orda basına tanıtacağım.
    UCA:Tamam

Stadyuma geldiğimizde bütün Tottenham taraftarları protesto amaçlı pankartlar açmışlardı.Tabi buda benim moralimi bozdu.Aklıma teklifi reddedip Türkiye'ye dönmek istedim ama Fatih hocama söz vermiştim bi kere

2 yıllık bir sözleşme imzaladık.Daha sonra ilk antremanıma çıktım.

Didier Zokora:Lan chimbo bu kim?
    Chimbonda:Takımın yeni menajeri olm.Bittik biz.Çok disiplinliymiş kendisi.Bizzat başkandan öğrendim.
    D.Zokora:Neee bizzat başkanla mı?Ne işin vardı olm başkanın odasında
    Chimb:Sanane.İşine bak hadi.
    UCA:Evet kaldırın popolarınızı kızlar.Burası yatakhane değil.
    Mido:Ekülüm(Berbatov)bu adam kim yaa.
    Berbatov:Gidelim anlarız.
    Daniel Levy:Çocuklar bildiğiniz gibi eski menajerimiz istifa etti ve yerine Umut Can Akkuş'u getirdik.
    King:Levy ben bu adamı daha önce duymadım kıss.Nasıl olcak bu iş anlamadım ben valla.
    D.L:Anlıyamazsın sen.
    D.L:Evet hocam takım elinde eti senin kemiği benim.Senden kulübü ligde orda sıralarda getirmeni istiyoruz.(Daha yukarısı olmaz zaten böyle acemiyle)
    UCA:Tamam başkanım.En kısa zamanda bir hazırlık maçı ayarlıyalım.Takımın seviyesini görmek istiyorum.
    D.L:Tamam.Norwich City ile pazartesi günü bi hazırlık maçı ayarladım.Takımın iyi hazırla...

Bu arada transfer çalışmalarımada başlamıştım.ilk olarak kadroma Petri Pasanen'i dahil ettim

Hazırlık maçlarım birazdan.Okumaya devam..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pazartesi günü gelmişti ve deplasmanda Norvich city ile karşılaşacaktık

Kulüp Otobüsünde geçen diyaloglar

Mido:Abi dün gece neydi öle yaa.
    Malbranque:Noldu ln hayırdır yine hangi kızın canını acıttın.
    Mido:Abi bi sus yaa.Dur anlatıyorum.Abi eski kulübüm Roma'dayken bi kız arkadaşım vardı İtalya'da.Hatta sana da göstermiştim Dün gece onla birlikteydim be abi.Ahh ne geceydi.

Tabi bende duyuyorum bütün konuştuklarını.Bu konuşmadan sonra Mido'yu yedek çıkarma kararı aldım.

Maçın yapılacağı stadyuma yani Carrow Road'a gelmiştik.Maçın başlamasına 2 saat vardı ama hala tribünler boş.Sağda solda 3-5 taraftar grubu görüyorum ama onlarda çok azdı benim için

Maç saati gelmişti artık ve ben kadroyu okurken yanlışlıkla Mido yu ilk 11 de okumuşum. Sonra düzeltmek istedim ama Başkan Levy kenara çekti beni
    D.L:Umuttttt!!!..Napıyosun senn.Ben bu adama milyon dolarlar verdim.Neden oynatmıyosun.
    UCA:Benim kararlarıma karışmayınız başkanım!!!
    Gönülsüz olarakta Mido'yu koydum ilk 11'e
    Neyse maça başladık.

Norvich city iyi başlamıştı maça

Ve ilk gol Norwich city den geldi.

Gol 45.dk da Darren Huckerby'den gelmişti ve ilk yarı bu skorla bitti

Soyunma odasına girdiğimde sinirliydim.Hem tribünlerin boş olması hemde futbolcularımın formsuz oluşu moralimide bozuyordu.

UCA:Ne yapıyorsunuz siz.Haaa.Böyle oyun nerede görüldü.Burası Premier Lig çocuklar.Ben pek bilmem ama siz iyi bilirsiniz.Şimdi çıkıp savaşıcaksınız.
    Mido:Hocam ayağım ağrıyo.
    UCA:Dün gece çok çalıştın galiba!
    Mido:Ne diyosunuz hocam.Ne çalışması dün gece ben erkenden uyudum.
    UCA:Suss!!.Ağrıyan ayağınla gol atmazsan bi daha kulübe uğrama

İkinci yarıya başladık.Takımın yaptığım konuşmadan etkilenmiş olacak ki sürekli atağa kalkıyorduk.Adeta tek kale oynuyorduk.Ve derken 53.dk da Mido golü atmıştı

Aynen böyle devam ediyorduk ve diğer gollerimiz 10 dk arayla geldi

D.Berbatov 63
    Teemu Tainio 73

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Diğer hazırlık maçlarını ben düzenlemiştim.Ve bu takımlar genellikle Türkiye'nin 2. liglerinde bulunan takımlardan oluşuyordu

Diğer hazırlık maçlarım

M.Kemalpasaspor=9-0 lık üstünlüğümle bitti
    Gaziantep.Byk.Bel.Spor=7-0
    ve son olarakta Adanaspor=6-0 la bitti

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar okumaya devam edin devamı geliyo.Bomba gibi maçlar yapıyorum sabahtan beri.Hepsini aktarıcam birazdan...okuduunuz için tşkler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum.Hata mı yaptım acaba kariyere başlıyarakBakın söliim yorum göremediğim zmn moralim çok bozuluo ağlıyacak oluorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Artık lig başlıyordu.Fikstüre baktığımda ilk maç kendi evimdeydi Porstmuth ile
    Bu arada transferi sadece Pasanen'i alarak kapatmıştım.

Ligte ilk maçım Porstmouth'laydı.İlk maçım olmasına nazaran hiç heyecanlı değildim.

Maça yine hızlı başlamıştık.Sağdan soldan geliyorduk yine ve ilk gol 4.dk da Berbatov'dan geldi.

Maç aynı tempoda devam ediyordu ve 11.dk da Mido takımını öne geçirmişti.İlk yarı bu skorla bitti

UCA:Aferin çocuklar.İkinci yarı temponuzu düşürmeyin.Rakip güçsüz görünüyor ama hafife alırsak durumu eşitleyebilirler.O yüzden dikkatli olmak zorundayız.

İkinci yarı başlar başlamaz 47.dk da Kanu farkı 1 e indiren golü attı.
    Bu gole çok sinirlenmiştim.Takımıma dikkatli olması konusunda uyardığımı çok iyi hatırlıyordum

Kenardan oyuncularıma taktiksel bilgiler veriyordum.Porstmouth bir korner kazanmıştı.Ve Sol Campbell'in kafasıyla durum 2-2 oldu

Beklemiyordum bu golü

Maça tekrar başladık artık son dakikaları oynuyorduk.Beraberliğe mahkumduk.Ama hiç ummadığım bir anda Reto Ziegler'in ayağından 83.dk da golü bulduk.Stadda sanki deprem oluyordu.

Maç bu skorla bitti

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar acele işim çıktı.Akşam kariyerimin gerisini getiricem.Okumaya devam edin..Tşkler
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

güzel gidiyor devamını bekliyorum
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

supersin ewlat

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar yeniden geldim ve kariyerime devam ediyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligde son durum böyle;;;

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

güzel gidiyosun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ve UEFA'da bir öneleme maçından sonra gruplar belli olacaktı

Bende Portekiz temsilcisi Victoria Setubal ile eşleştim

İlk maç Londra'daydı ve 1-0 ile geçtik bu skoru pek beğenmemiştim ama yinede avantaj bizdeydi.İkinci maçta ise takımımdan çok umutluydum ve 0-0 kalarak adımızı gruplara yazdırdık

İşte Uefa'da ki grubum;

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar okumaya devam edin ki okuncak fazlada bişe yok.Yarın 10 maçı siteye aktarıcam o zmn a kdr görüşürüz
    (/s)

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    .... Kulüp Otobüsünde geçen diyaloglar

Mido:Abi dün gece neydi öle yaa.
    Malbranque:Noldu ln hayırdır yine hangi kızın canını acıttın.
    Mido:Abi bi sus yaa.Dur anlatıyorum.Abi eski kulübüm Roma'dayken bi kız arkadaşım vardı İtalya'da.Hatta sana da göstermiştim Dün gece onla birlikteydim be abi.Ahh ne geceydi.....
    Len Müslüman adamı sapık oyunlarına alet etmeye utanmıyon mu ?

Ayıp ayıp!..

Devamini bekliyorum...Guzel gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

bravo dostum güzel gidiyor
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bravo güzel gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet arkadaşlar yeni kalktımda Kariyerime kaldığım yerden devam ediyorum.Takip edin ki ediyosunuz zaten çok tşkler....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyoruz
    ,,,Middlesbrough,Arsenal,Bolton Liverpool ve UEFA da ki maçlarımı aktarıcam.Keyifle okuyun

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kariyerime Tottenham-Middlesbrough maçı ile devam ediyorum
    --------------------------------------------------------------------------

Maç kendi evimdeydi ve tribünler tıklım tıklım doluydu.Haftalardır mağlubiyet yüzü görmeyen Tottenham tribünleri boş kalamazdı ya tabiki de dolucaktı.

Maç saati geldi artık ve ilk 11'i okuyup ısınmaları için sahaya gönderdim.Isınırken bir oyuncumun yerde kıvrandığını gördüm.İçimden bu Mido'dur diye geçiriyodum.Ve öle de oldu.Yerde kıvranan Mido'ymuş.Yanına gittim

UCA:Neyin var koçum iyimisin?
    Mido:Hocam siz haklısınız galiba.
    UCA:Ne konuda oğlum?
    Mido:Hocam şu şey konusu ııı şeyy..Hani vardı ya hocam iştee o yaa.
    UCA:Haa anladım tmm.Ama birdaha karıya kıza gidersen arkandan casus yollucam
    Mido:Neden hocam.
    UCA:Başkan Levy'e delil olsun diye.
    Mido:Söz hocam birdaha gitmicem.
    UCA:Eyivallah oğlum.Haa sana birşey daha dicem bu konuda.Evlen çoluk çocuğa karış.Ondan sora hergünnnn yanii
    Mido:hehehehe

Konuşma burda bitiyor ve ben 4.hakemin bulunduğu yere doğru yöneldim.Mido'yu değiştiricektim.Robbie Keane'yi oyuna alıcaktım.Tam o anda anons edilirken değişiklik,Başkan Levy tribünde hoparlör ile şunları söledi;Umutttt,eğer Mido oynamazsa bu senin son maçınn olurr

E tabi biraz tırstım ve deiğişikliği tekrar düzelttim

Ve işte maç...

Maç başlamıştı artık ve iyi de başlamıştık.İnanılmaz ataklar yapıyorduk.Daha maçın başıydı ve 3. dkda Danny Murpyh ile golü bulduk

Gol Danny Murphy Dk 3.

M'Boro tekrar maça başladı.Artık istediğimiz gibi oynuyorduk rakibide avluka altına aldık.Atakları devam ettirirken Assou Ekotto içeri doğru bi orta yaptı ve Mido'nun kafasından 2. golü bulduk..

Gol dk 23. Mido

Maç bu skorla bitmişti.Mido'yu kutluyordum.Sakat sakat çıkıp zıplayıpta o kafayı vurmak her babayiğidin harcı değildi

Maçtan sonra bi gazeteci şu soruları yöneltti
    Gazeteci:Umut bey bu maçıda kazandınız ve 3.lüğe yükseldiniz.Taraftarlar ve Yönetim bu performansınızdan sonra sizden şampiyonluk bekliyorlar.Ne diyorsunuz?
    UCA:Evet bu maçtan sonra küme düşmemeyi garantiledik.Şampiyonluğu boşverin arkadaşlar önemli olan kümede kalmak değilmi
    Gazeteci:Evet düşmemeyi garantiledinizAma şampiyonluğa nasıl bakıyorsunuz.
    UCA:Şampiyonluk biraz zor iş ama size 2.lik için söz verebilirim
    Gazeteci:Efendim kameralara bakarak bi söz veya yemin edermisiniz 2.lik için
    UCA:Ulan şimdi göreve başlarken yemin edilirDe gett
    Gazeteci:Hocam bugün ilginç bi olay daha oldu ve rakip takımın T.Direktörü aynı zamanda takımın bi oyuncusu.Ne diyeceksiniz?
    UCA:Dünyada oluyor böyle şeyler ama az karşılaşıyoruz ama ben burdan Gareth Southgate yi kutluyorum.
    Gazeteci:Sorularım bitti efendim ii akşamlar

Arkadaşlar siz bu maçı inceleyinBirazdan Rapid Bükreş ve Arsenal maçları ile tekrar gelicem.Bu maçlar çok gollü geçti benden söylemesi
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    -

mido o kadar güzel mi oynuyor ben yedek bırakıyordum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ve yönetim uefa'da benden yarı final bekliyordu.Emindim yarı final oynıcamıza ama taraftarlar öyle değildi bu maçta kendi evimdeydi.Yine protesto amaçlı pankartlar açılıyordu lehime.Ama aldırış bile etmiyordum

Maç başlamıştı.Yaptığımız ataklardan bu maçın çok kolay olucanı kestiriyodum zaten.İlk dakikalarda rakibi doğdum ve 12.dk da gol geldi..

Gol 12.dk da Jermain Defoe

Maç tekrar başladı 1. dakika sonra 2. golü bulduk!

Gol dk 13.Dimitar Berbatov

Maç tekrar başladı.Takımım yine aynı performansını sergiliyordu.İlk dakikalarda golü bulmak bizi rahatlatmıştı ve 30.dk da Defoe tekrar çıktı sahneye..

Golü atarken Defoe
    Dk 30 gol Jermain Defoe

3-0 öne geçmiştik çok rahattık.Rahat oynamamız rakibin bizim üstümüzde ataklar yapmasına neden oluyordu.Çok gecikmeden rakibin golü geldi.Dk 36. gol Ionut Apostol

3.dk sonra bizim golümüzde geldi golü atan Didier Zokora idi.

Dk.36 gol Didier Zokora
    Maç 4-1 bitti uefa da ilk 3 puanımızı almıştık ve çok iyi de başlamıştık.Önümüzde Arsenal deplasmanına bakıyorduk...

Birazdan çok gollü geçen Arsenal maçı ile karşınızdayım.Okumaya devam!
    (/s)

başarılar güzel gidiosun

Nesil
    2006
    Yer
    -

çok farklı kazanmışın

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    mido o kadar güzel mi oynuyor ben yedek bırakıyordum
    İyi oynuyor tabikide sen KEANE ve BERBATOV ikilisiyle çıkıyosun galiba?.Ben Keane'yi satmak üzereyim.Mido yu 3 maç dene sonrasında görürsünhaa bu arada size kullandığım taktiğide göstereyim çok iyi olur dimi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aslında Defoe'nin yerine Mido oynuyo ama Mido sakatlığı sebebiyle bu maçta yer alamadı keza Robinson'da öyle onun yerine kaleyi genç Forecast'a bıraktım..Davids'i satmak üzereyim arkadaşlar onun yerine de Tom Huddlestone oynuyo.Birazdan çok gollü geçen Arsenal deplasmanı var.Okumaya devam.Tşkler
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    -

taktiği yolla bekleriz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

taktiği yolla bekleriz
    Arkadaşım taktik bölümünde bu taktik var ama bulup linkini koyucam oraya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    taktiği yolla bekleriz
    Arkadaşlar taktik bu;; http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=39744 Maç kaybetmek yokSkor taktiği..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    izmir

cok güzel aynen devam
    Herkese İnat Geliyoruz..
    Göztepe..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok iyi gidiyorsun. Mido ile çok uğraşıyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Çok iyi gidiyorsun. Mido ile çok uğraşıyorsun.
    Birazdan Chimbonda ile uğraşcam hani Fransız ya hani Başkanla şeey ediyo ya ondan:P
    (/s)

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Birazdan Chimbonda ile uğraşcam hani Fransız ya hani Başkanla şeey ediyo ya ondan:P
    Arkadaşım bak.. Şimdi o Mido'yla uğraşırsan sana fena dalarım. Bırak adamı yau

Buradan Mido'ya sesleniyom:

Bak Ahmed'im Hossam'ım bırak sen de bu pis işleri.. Bak Müslüman adamsın. Milli takım t.direktörünle de konuştum. Almıyom millî takıma diyor ya Çeki düzen ver kendine yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maçın ertesi gün olaylar çok çabuk gelişti.Chimbonda'nın karısı boşanma davası açmıştı.Neden mi dersiniz?
    Bende kendi kendime iyi olmuş dedim.Çünkü Chimbonda Başkan Levy ile çok samimiydi.Bunu bende görüyordum.Antrenmanlarda olsun antrenman sonu olsun heryerde Başkan Levy ile Chimbonda yanyanaydı.Birgün gözlerim Chimbonda'yı arıyordu.İçimden;Ulan Başkan nerdeyse oda ordadır diye geçiriyodum.
    UCA:Zoko?Chimb nerde?
    Zokora:Hocam az önce Başkanla beraber kulübe doğru gittiler

Alla allaaa neden acaba didim

Antrenmanı yardımcı antrenörüme bırakıp çıktım yola kulübe doğru gidiyorum.Kulübe gelmiştim.Tam kapıyı çalıp içeri gircektim ki şu sesler geldi

Chimb:Levvyy biliyosun ki maaşım çok az yükseltsene birass
    Levy:Çok dikkat çekmez mi?
    Chimb:Bilmem.Ama her hafta bin paound arttır.Yeterli bu bnm için

Bu konuşmaları duyunc çılgına döndüm.Ama onların hayatı diyede düşnüyodum.Kapıyı çaldım ve içeriye girdim.Bide ne göreyim.Chimbonda Başkan Levy nin kucağında

UCA:Noluyo yaa
    Chimb:Noluyo yaa.
    Levy:Hakkaten noluyoo
    UCA:Chimbondaaa senin tesislerde olman gerekmiyomu
    Chimb:Hocam şeyy ıı ya beni Levy çağırmıştıda.Bi konuda konuşcaktıkta
    UCA:Anladım seni ben.Oğlum daha ne duruyosun burda karın sana boşanma davası açmış
    Chimb:Neeee hemen gidelim o zaman

Kulüpten ayrıldık.Duruşma çarşamba günüydü o günde geldi.Bende şahit olarak yer alıcaktım duruşmada

İşte gördüğünüz gibi kariyerim mahkemeye kadar taşındıhehhehehe

Duruşma birazdan arkadaşlar:P
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Arkadaşım bak.. Şimdi o Mido'yla uğraşırsan sana fena dalarım. Bırak adamı yau

Buradan Mido'ya sesleniyom:

Bak Ahmed'im Hossam'ım bırak sen de bu pis işleri.. Bak Müslüman adamsın. Milli takım t.direktörünle de konuştum. Almıyom millî takıma diyor ya Çeki düzen ver kendine yahu
    Ben onla konuştum Hugo.Bida yapmıcakmış söz de verdi
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar kariyerime devam ediyorum..Ama bu yazımda maç bulamıyacaksınız.Sürekli birbirleriyle diyalog içinde olcaklar çünkü
    ---------------------------------------------------------------------------------

Çarşamba günü geldi.Tesislerden yola çıkarak duruşmanın gerçekleşeceği mahkemeye gittim.Duruşma saat 11 deydi.Bizim duruşmadan sonra da Chelsea lı Essien'in duruşması varmış.Yanına yaklaştım..

UCA:Oooo kimleri görüyorumm
    Essien:Sen kimsin yaw.
    UCA:oooo ayakta uyu sen ayakta.Olm bn Sheffield Unt. oyuncusu aynı zamanda Tottenham menajeriyim
    Essien:o nasıl iş yaww
    UCA:Sen bilmezsin yaşın ufak daha

Duruşmaya az kalmıştı.Taraflardan Chimbonda,Levy ve Bayan Chimbonda gelmişlerdi.

Duruşma başlıyor

Hakim:Tak tak takk..Taraflardan Essien gelsin bakalım buraya
    Levy:Hocam Essien'in mahkemesi bizimkinden sonra
    Hakim:Ölemiiii..Pardon levy'cimYaş 91 olunca durum böyle oluyor
    Levy:Uzun ömürler hocam
    Hakim:Evet yeterrr.Tak tak takk....
    Hakimm:Taraflardan Mrs.Chimbonda gelsin
    Mrs.Chimb:Geldiiim
    Hakim:Anlat kızım.Sende yaz kızım
    Mrs.Chimbonda:Beyim gocamın beni aldattığını düşüniym
    Hakim:Yaa demek öyle.Şahit veya bi delilin varmı
    Mrs.Chimb:Var elbette.Tottenham menajeri U.Can Akkuş..
    Hakim:Şahittt gelsin.
    UCA:Nerden başliyim hakim bey.
    Hakim:Nerden başlarsan başla ulenn
    UCA:Peki..Şimdi ben evimde TV'de Telegol'ü izliyod...(lafım kesilir)
    Hakim:Yawww ordan başlama.Olayın seninle ne alaksı var ordan başla
    UCA:Şimdi ben kulübe geldim.Sora Başkanın odasına girecektim ki içerden bi takım sesler geliyodu.
    Hakim:Ne sesleri?Taklit edebilirmisin
    UCA:Ederim.Zaten sözlü olarakta var..Şimdi nasıl diyim içerden sesler geliyodu ama konuşma sesi değildi.Sora Chibonda ile Başkanın konuşmalarını duydum ve şok oldum.
    Hakim:Anlat anlat..
    UCA:Chimbonda şöle diyodu;''Levyy bnm maaşımı yükseltseneee birass''
    Sora Levy şöle dedi;''Dikkat çekmez mi
    Ondan sora da Chimbonda maaşının her hafta yükseltmesini istedi.Bende o anda şüphelendim ve içeri daldım
    Chimbonda:(içinden..=Hay senin içeri dalmanıı..Hangi ayakla daldıysan içeri o ayağını ben...
    UCA:İçeri bi girdim.Bi de ne göreyim hakim bey.Başkan Levy,Chimbonda nın kucağında:d
    Levy:Yalan sölüyor hakim bey.Chimbonda benim kucağımdaydı(heheh)
    UCA:Bakın itiraf etti..Sonrası size kalmış hakim bey.
    Hakim:Chimbonda son bişe demek istiyomusun..
    Chimbonda:Karımı çok seviyorum hakim bey.
    Hakim:Yaz kızım..KARAR!! Chimbonda ya 12 yıl hapis.Başkan Levy'e 12 ay.UCA'ya 12 gün hapis cezası
    UCA:AAA benim ne suçum gördün hakim beyy:
    Hakim:Sabret..Şurda 12 gün yatıcaksın..Senin içinde deneyim olur

Evet arkadaşlar bu akşamlıkta bu kadarYarın Essien'in duruşmasınıda yazcam ii geceler
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    -

gerçekten güzeldi saol

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Süper. Arsenal maçını bir an önce yaz lütfen!

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri