yoneticiler kurallari uygulasin sadece bence kopya kullananlara asalak falan garibime gidiyo her oyuna 100 er ytl para kimse vermez veremez yabancilar danda var vermeyen netten indiriyolar

ayrica bu oyunlari kopyalayan kiranlar turk degil yabanci gruplar ionternete koyar bizimkiler oralaradan alip basalar

ben hayatimda 2 defa orjinal aldim bi half life birde pes6 her oyuna 100 ytl vericek para yok malesef

ayrica merak etmeyin yani adamlar her sene oyun cikariyolar dimi demekki kazaniyolar satilan orjinaller yetiyo yani

durumum olsa surekli orjinal alirim onun dvd kutusundaki goruntusu bile insana haz veriyo valla ama alamayan almayacak tabi hala millete orjinal alin diyemezsinizki alabilse alir adamda zaten

siz sadece sanmayin turkiyede kopya satiliyo falan bi tek bizim sokak saticilarinda falan olmasi normal nedeni ise internet baglantilarinin kotu olmasi

yabancilarin baglantilari super ve adamlar direk netten cekiyolar zaten oyunlari kiranlarda yabancilar oluyo yani turkler yapmiyo bunlari bizimkiler internetin dandikliginden yararlanip cd ye cekip satiyolar vs yani sadece turkler kopya aliyo sanilmasin kiranlar turkler icin yapmiyo bunlari

herneyse forumda yasak olmasi cok dogal bunlarin *****lerin falan paylasilmasida insanlara orjinal al ozaman kardesim tarzi cevaplar goruyorum bazi yerlerdede bunlar yanlis bence alabilen alir