Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 91 sonuç

Konu: Anfield Koridorları!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

et et

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    kimsenin aklına gelmedi.Erdem'in
    Aklımın ucundan bile geçmezdi .Çok rahat alabilmemiz lazımdı ama..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

doğru Anfield'da çok rahat alabilmeliydiniz 8 gol ama 4 oldu ne yapalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bakalım bir kaç hafta sonra rövanşı var bende...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

vee uzuuun bir aradan sonra hikayeme yeniden yazmaya başlıyorum biliyorsunuz 2-3 haftadır giremiyordum

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bu kariyerde mi bitti ya?

Nesil
    2006
    Yer
    -

devam edecekmisin?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Arkadaşlar herkezden çok özür diliyorum ve artık devam ediyorum.
    Premier Ligde Herkes Birbirine Laf Atmaya Başladı!!!!
    İngiltere Premier Lig bu sene hiç karşılaşmayacağı bir olayla karşı karşıya.İlk önce Jose Mourinho bir açıklama yaptı , ardından Rafael Benitez cevabını verdi ve sonrada sözlü düello yaşandı.Sizi bu tartışmalarla şimdilik başbaşa bırakıyoruz.

Mourinho The Guardians gazetesine verdiği demeçte...

Jose Mourinho:Şuanda Lig'de 3. sıradayız ama Chelsea'li taraftarlar üzülmesin her zamanki gibi şampiyon biziz.Liverpool sadece hayal görüyor.Siz hiç merak etmeyindedi.

Ardından Benitez The Times'a konuştu ve cevabı gecikmedi...

Rafael Benitez:Biz eskiden Jose Mourinho ile çok iyi arkadaştık.Belkide benim en iyi arkadaşımdı.Taaki biz onları yenmeye başlayana kadar.Artık neden Mourinho değişti bilemiyorum.Kıskandı mı ne oldu o ayrı bir konudur.Artık o bizimle yapılan maçları intikam almak için yapıyor.Nedenini öncedende söylediğim gibi çok merak ediyorum.dedi.

Muhabir:Biliyorsunuzki 2 gün önce ŞL grup maçlarında karşılaşacağınız Ajax takımı için antreman yapıyordunuz.Antremanda ise talihsiz bir kaza sonucu Pennant başını direğe çarptı.1 ay sahalardan uzak kalacak.Ne düşünüyorsunuz?

Benitez:Tabikide tüm futbolcularımız bizim için çok değerlidir.Umarım Pennant'ın yerine görev yapacak futbolcumuz görevini başarıyla yapar.

Ardından Steven Gerrard kendi resmi sitesinde şu sözlere yer verdi...

Steven Gerrard:Bu sene taraftarlarımıza ŞL kupasını , FA CUP kupasını , Süper Kupayı ve özellikle 17 senedir hasret kaldığımız İngiltere Premier Ligi kupasını sizlere getirmeyi planlıyoruz.Özellikle belirttiğim gibi Premier Lig bu sezon artık bizim olacak ve 17 senelik hasretimize son vereceğiz.Bundan hiç şüpheniz olmasın.İçiniz rahat olsundedi.

Aynı zamanda Liverpool takımı ŞL grup maçlarında karşılaşacağı Ajax maçı içinde alıştırmalar yapıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Arkadaşlar herkezden çok özür diliyorum ve artık devam ediyorum.
    Premier Ligde Herkes Birbirine Laf Atmaya Başladı!!!!
    İngiltere Premier Lig bu sene hiç karşılaşmayacağı bir olayla karşı karşıya.İlk önce Jose Mourinho bir açıklama yaptı , ardından Rafael Benitez cevabını verdi ve sonrada sözlü düello yaşandı.Sizi bu tartışmalarla şimdilik başbaşa bırakıyoruz.

Mourinho The Guardians gazetesine verdiği demeçte...

Jose Mourinho:Şuanda Lig'de 3. sıradayız ama Chelsea'li taraftarlar üzülmesin her zamanki gibi şampiyon biziz.Liverpool sadece hayal görüyor.Siz hiç merak etmeyindedi.

Ardından Benitez The Times'a konuştu ve cevabı gecikmedi...

Rafael Benitez:Biz eskiden Jose Mourinho ile çok iyi arkadaştık.Belkide benim en iyi arkadaşımdı.Taaki biz onları yenmeye başlayana kadar.Artık neden Mourinho değişti bilemiyorum.Kıskandı mı ne oldu o ayrı bir konudur.Artık o bizimle yapılan maçları intikam almak için yapıyor.Nedenini öncedende söylediğim gibi çok merak ediyorum.dedi.

Muhabir:Biliyorsunuzki 2 gün önce ŞL grup maçlarında karşılaşacağınız Ajax takımı için antreman yapıyordunuz.Antremanda ise talihsiz bir kaza sonucu Pennant başını direğe çarptı.1 ay sahalardan uzak kalacak.Ne düşünüyorsunuz?

Benitez:Tabikide tüm futbolcularımız bizim için çok değerlidir.Umarım Pennant'ın yerine görev yapacak futbolcumuz görevini başarıyla yapar.

Ardından Steven Gerrard kendi resmi sitesinde şu sözlere yer verdi...

Steven Gerrard:Bu sene taraftarlarımıza ŞL kupasını , FA CUP kupasını , Süper Kupayı ve özellikle 17 senedir hasret kaldığımız İngiltere Premier Ligi kupasını sizlere getirmeyi planlıyoruz.Özellikle belirttiğim gibi Premier Lig bu sezon artık bizim olacak ve 17 senelik hasretimize son vereceğiz.Bundan hiç şüpheniz olmasın.İçiniz rahat olsundedi.

Aynı zamanda Liverpool takımı ŞL grup maçlarında karşılaşacağı Ajax maçı içinde alıştırmalar yapıyor...
    oh be

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

TeleRovaşata Gazetesi
    Liverpool Coştu 0-2
    Liverpool Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında grubtaki en büyük rakibi olarak gösterilen Ajax'ı Amsterdam ArenA ' da hemde 37. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen 0-2 yenmeyi bildi.37. dakikada Javier Mascherano'nun gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalan liverpool pes etmedi ve 43. dakikada her zamanki gibi Steven Gerrard'ın attığı golle 0-1 öne geçti.2. yarıyada hızlı başlayan Liverpool Peter Crouch'la farkı 2 ye çıkarttı.Maçın yıldızı yine tartışmasız Steven Gerrard'dı.Bu sene oynadığı 9 maçta 9 gol atıp 6 asist yapan Steven Gerrard şuanda dünyanın tartışmasız en formda oyuncusu olarak gösteriliyor.Şimdi sizlere maçtan görüntüler...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güzel olmuş yine

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Teşekkürler bugün saat 19:00'dan sonra yeniden bir yazı ekleyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok güzel, tebrik ederim Gökay abi.

Takib ederim seni artık

Nesil
    2006
    Yer
    -

Teşekkürler bugün saat 19:00'dan sonra yeniden bir yazı ekleyeceğim
    bekleyeceğz

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

bravo arkadaşım güzel gidiyor
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bekliyoruz kolay gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İngiltere'de ayın futbolcusu Steven Gerrard

İngiltere Premiership'te Liverpool'da forma giyen Liverpool'ın kaptanı , Liverpool'ın herşeyi Steven Gerrard ayın futbolcusu seçildi.Zaten favori olarak gösterilen Steven Gerrard , bu prestijli ödülün sahibi oldu.Ayın 2. futbolcusu ise yine Liverpool takımından Xabi Alonso oldu.Onu takip eden ayın 3. futbolcusu ödülünü ise Arsenal'de forma giyen rus futbolcu Aliaxsandr(öle bişi) Hleb aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    -

İngiltere'de ayın futbolcusu Steven Gerrard

İngiltere Premiership'te Liverpool'da forma giyen Liverpool'ın kaptanı , Liverpool'ın herşeyi Steven Gerrard ayın futbolcusu seçildi.Zaten favori olarak gösterilen Steven Gerrard , bu prestijli ödülün sahibi oldu.Ayın 2. futbolcusu ise yine Liverpool takımından Xabi Alonso oldu.Onu takip eden ayın 3. futbolcusu ödülünü ise Arsenal'de forma giyen rus futbolcu Aliaxsandr(öle bişi) Hleb aldı.
    hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

yakısır kaptanaaa

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

dewami gelcekmi

Nesil
    2006
    Yer
    -

http://dailyjokeonline.com/winner.html

Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    dewami gelcekmi
    evet bencede bii karar ver.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bari bi cevap yaz di mi yani

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Heyyt!!! Bensiz kariyer olur mu be!!! Yeniden aranızdayım beyler. Gökay bence Hleb 1. olmalıydı.

Gerçekten güzel sahneler.Eline sağlık güzel olmuş kariyer !

Nesil
    2006
    Yer
    -

abi bu arada hleb rus değil belarus'luydu galiba

tbrlerrguzel olms

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Arkadaşlar herkesden özür dilerim.Teknik bir arıza varda yarına düzelir umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Arkadaşlar ister istemez burada kariyeri .'lıyorum Eğer yine benim kariyerlerimi görmek isterseniz yakında Goodison Park Koridorları!!! başlıklı Everton kariyerime bakabilirsiniz.Onuda bugün başlarım.Herkesden çok özür diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

geçmiş olsun abi ne diyelim gitti kariyer

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri