1 ile 30 arası toplam 317 sonuç

Konu: Turkcell Süper Lig

Hybrid View

Dün Ankaragücü-Gençlerbirliği maçına gittim. Gerçekten çok sıkıcı bir maçtı. Ankaragüçlü taraftarların gösterileri biraz olsun renklendirdi. İki teknik direktör de beraberlikten memnunlarmış gerçi, "1 puan aldık, mutluyuz" tarzı açıklamalarda bulunmuşlar. Daha birkaç hafta önce UEFA Kupası, hatta Şampiyonlar Ligi hesapları yapıyordu Gençlerbirliği. "Ne oldu şimdi?" diye sormadan geçemeyeceğim.

Bir de şu "iki Alex eder" diye şişirilen Tozo'nun ne yapmaya çalıştığını çözmeye çalışıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Nitro[kellepaca] View Post
    Dün Ankaragücü-Gençlerbirliği maçına gittim. Gerçekten çok sıkıcı bir maçtı. Ankaragüçlü taraftarların gösterileri biraz olsun renklendirdi. İki teknik direktör de beraberlikten memnunlarmış gerçi, "1 puan aldık, mutluyuz" tarzı açıklamalarda bulunmuşlar. Daha birkaç hafta önce UEFA Kupası, hatta Şampiyonlar Ligi hesapları yapıyordu Gençlerbirliği. "Ne oldu şimdi?" diye sormadan geçemeyeceğim.

Bir de şu "iki Alex eder" diye şişirilen Tozo'nun ne yapmaya çalıştığını çözmeye çalışıyorum.
    tozoya kim demiş ji öle dese dese cavcav demiştir

birde şunu söliim bu sezon yine gökhan ünal olcak kral

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    tozoya kim demiş ji öle dese dese cavcav demiştir

birde şunu söliim bu sezon yine gökhan ünal olcak kral
    Cavcav demişti: "Tozo iki tane Alex, Sandro da 3 tane Appiah eder." Ama geçende yaptığı açıklamada pişman olduğunu, bir daha Brezilya'dan oyuncu almayacağını söylemiş.

Mesaj Yetkileri