Maçın ertesi gün olaylar çok çabuk gelişti.Chimbonda'nın karısı boşanma davası açmıştı.Neden mi dersiniz?
Bende kendi kendime iyi olmuş dedim.Çünkü Chimbonda Başkan Levy ile çok samimiydi.Bunu bende görüyordum.Antrenmanlarda olsun antrenman sonu olsun heryerde Başkan Levy ile Chimbonda yanyanaydı.Birgün gözlerim Chimbonda'yı arıyordu.İçimden;Ulan Başkan nerdeyse oda ordadır diye geçiriyodum.
UCA:Zoko?Chimb nerde?
Zokora:Hocam az önce Başkanla beraber kulübe doğru gittiler

Alla allaaa neden acaba didim

Antrenmanı yardımcı antrenörüme bırakıp çıktım yola kulübe doğru gidiyorum.Kulübe gelmiştim.Tam kapıyı çalıp içeri gircektim ki şu sesler geldi

Chimb:Levvyy biliyosun ki maaşım çok az yükseltsene birass
Levy:Çok dikkat çekmez mi?
Chimb:Bilmem.Ama her hafta bin paound arttır.Yeterli bu bnm için

Bu konuşmaları duyunc çılgına döndüm.Ama onların hayatı diyede düşnüyodum.Kapıyı çaldım ve içeriye girdim.Bide ne göreyim.Chimbonda Başkan Levy nin kucağında

UCA:Noluyo yaa
Chimb:Noluyo yaa.
Levy:Hakkaten noluyoo
UCA:Chimbondaaa senin tesislerde olman gerekmiyomu
Chimb:Hocam şeyy ıı ya beni Levy çağırmıştıda.Bi konuda konuşcaktıkta
UCA:Anladım seni ben.Oğlum daha ne duruyosun burda karın sana boşanma davası açmış
Chimb:Neeee hemen gidelim o zaman

Kulüpten ayrıldık.Duruşma çarşamba günüydü o günde geldi.Bende şahit olarak yer alıcaktım duruşmada

İşte gördüğünüz gibi kariyerim mahkemeye kadar taşındıhehhehehe

Duruşma birazdan arkadaşlar:P
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Hugo View Post
Arkadaşım bak.. Şimdi o Mido'yla uğraşırsan sana fena dalarım. Bırak adamı yau

Buradan Mido'ya sesleniyom:

Bak Ahmed'im Hossam'ım bırak sen de bu pis işleri.. Bak Müslüman adamsın. Milli takım t.direktörünle de konuştum. Almıyom millî takıma diyor ya Çeki düzen ver kendine yahu
Ben onla konuştum Hugo.Bida yapmıcakmış söz de verdi