Fm den soğudum bi anda ya![]()
Fm den soğudum bi anda ya![]()
(/s)
Yok yaa oynamak istemiorum artık.Sevgilimden ayrıldımda üzfgünüm ondan![]()
(/s)
Kardeş tebrik ediyorum baya ileri bi hayal gücün var. Kızları takma kafana bende ayrıldığımda çok üzgündüm ama şimdi bomba gibiyim ve fm için hazırım. Haaa umarım devam edersin bizi mahrum etme bu muhteşem kariyerden.
Olmadı şimdi bak bu sayfaya kadar okudum çok güzeldi ama burda bu mesaj olmadı.
Kızlar gelip geçer![]()
Evet kariyer guzel yani bekliyoruz acikcasi biz devamini![]()
kardeş kızın ablası geldi azarladı bugün beni bırak kızı umududa kes dön eski hayatına![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Döndüüümsam@ haklı hepiniz haklısınız
2 dk da toparladım kendimi veee fm için hazırım kariyere kaldığımız yerden devam etcez tabikide.Bi işi yarım bırakmayı sevmem..
(/s)
başarılarının ardı gelir inşallahtürk takımlarına da gol olup yağmışsın
sen bilirsin kardeş nereden bailarsan başla![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
sen bilirsin abi istdiğin yerden başla
Tmm yarım kalan Arsenal maçımdan devam ediyorumArsenal maçı yarım kalmadı maç bitti yazmadım kariyer yarım kaldı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mahkeme bitmişti artık.12 günlük hapisten sonratakıma yeni bir başkan seçildi..
Oyuncularımı çok özlemiştim..Hepsini görmek için tesislere gittim.Bizimkiler idman yapıolardı
Hemen daldım aralarına.
UCA:Merhaba çocuklarım..Aferin ben yokken bişeyleri yapabiliyorsunuz..Zoko nasılsın koçum..
Zokora:Valla hocam sabahtan akşama kadar antrenman yapıyok daha ne olsun işte.Hayırlı olsun çıkmışsın
UCA:Hösstt hocanla böle konuşma..(yrd.antrenörümü çağırarak)Kess buna 2 haftalık para cezasını
UCA:Mido oğlum nasılsın?
Mido:İyidir hocam sizi gördüm daha iyi oldum..(oğlum bu adam bigün beni nüfusuma alırsa hiç şaşmam![]()
)
Ben gittiğimde antrenman bitmek üzereymişBitince biraz sohbet ettik..2 gün sonra Arsenal maçı vardı
Maç günü geldi..
ARSENAL-TOTTENHAM
Deplasmandaydık.Bu maç bizim için çok ama çok önemliydi.Alabilseydik eğer zirve koltuğunda olucaktık amaa.....
Arsenal maça çok hızlı başlamıştı.Ama ataklarını karşılayıp kontraatak anlayışıyla gol bulmaya çalışıyorduk.Derken4.dk da Steed Malbranque'nin ayağında gol geldi..
Gol 4.dk da Steed Malbranque..
Maç tekrar başladı golden sonra ataklar yapmayı denedik ama olmadı.Ve Arsenal'in 8. dk da golü geldi..
Gol 8.dk da Robin Van Persie..
Golden sonra biraz toparlanmıştık.Kontra atakla 2.ci golü bulduk Mido ile
Gol 13.dk da Mido..
Aman tanrım..!Napıyolar bunlar 1. dk sonra gol mü yenir?
Gol 14.dk da Tomas Rosicky..
Kıran kırana bir maçtı ama bizimkiler izliyor Arsenal oynuyordu bu golden sonra.Arsenal'in inanılmaz atakları sonrası oyuncularım pes etmişti artık.O kadar atağı Dünya Karması da yese bizim gibi olurlardı heraldeKing'in hatası yüzünden 33.dk da Emmanuel Adebayor maçtaki 5.gole imzasını attı.
![]()
Gol 33.dk da Adebayor..
1. yarı bitipte soyunma odasına gidelim derken 45'te tekrar Adebayor golü attı..
Gol 45.dk da Adebayor..
İlk yarı bitti..
Soyunma odası:
Ben:King,Aptal mısn oğlum sen?
King:Iııı şey hocam valla benim bi suçum yok hepsi forvetin hatası.
Ben:Ulan forvet işini yapıyor sen napıyosun?Neysee şimdi 2-2-2-2-2 taktiğine dönüyoruz
Mido:Hocam o nasıl bişey ya..
Ben:Sahaya çıkınca anlarsın ne olduğunu..Elinizi yüzünüzü yıkayıp çıkınHaa başka bişey yapmayın ha
Yoksa sakatlanırsınız benden demesi
İkinci yarı başladı..birinci yarıda oynanan futbol ikinci yarıda da aynıydı .Hatta daha da beteriİçimden küfürleri basarken Arsenal li futbolculara Defoe'nin golü geldi
Arkadaşları golün sevincini birlikte yaşıyolar
Gol dk 74 Defoe
Maç tekrar başladı.Artık hep içimden küfür ediyodumUğurlu geldiğine inandığım şeyi yaparken maçın sonucunu belirleyen gol Theo Walcott'tan geldi
Gol dk 78 Theo Walcott..
![]()
(/s)
Yazık olmuş. Lig sıralaması nasıl?
yazık olmuş sana
Futbolcu Bilgileri
Arsenal maglubiyeti kotu olmus?Ligde kacincisin su an?
Lig de şuanda 3.sıradayım.Ama baya ilerledim şuan ve size bazı maçları kesit olarak aktarıyorumLaf aramızda bi Uefa finali bizi bekliyo.Tottenham'la (hilesiz)uefa'da finaldeyim..
(/s)
ama gerçekten zevkli geçmiş olmalı
Evet çok zevkli şuanda![]()
(/s)
devamı ne zaman abi
Akşam yazmayı düşünüyorum.Biraz işim var da..
(/s)
bekliyoruz.......
Futbolcu Bilgileri
Bekliyoruz abi Arsenal mağlubiyetine üzüldüm ama toparlarsın sen![]()
Londra'da Deprem : 5.3![]()
Arkadaşlar Fenerbahçe'liyim ve çok üzgünümŞaka bi yana ama hiç fm istemiyor canım yaa nedense:?Yarın yazsam olur mu?
(/s)
zaten herkez yatıyor iyi geceler