Quote Originally Posted by paco View Post
yani öyle bi yorum yapıyorsunuz ki ... f.b 28 hafta yani 28 maç boyunca bir sürü penaltı haketti ama hakemler vermedi ... ya hakketmediğiniz halde verilenlerle aldığınız puanları hiç konuşmuyorsunuz ... siz adalet mi istiyorsunuz? yoksa sadece f.b ye doğru kararlar verilsin mi istiyorsunuz ?... şayet adalet istiyorsanız size yapılan iyilikleride görmezlikden gelmeyin özellikle geçen sene bu hakemlik mesleğide baya nankörmüş bugün çok iyi hakemsin yarın çok kötüsün
pardon arkadaşım geçen sene ne iyiliği yapılmış ve ne kazanmış Fenerbahçe bu iyilikle. bizim sıkıntımız lehimize durduk yere, haybeden penaltı uydurulmaması değil. sıkıntımız biçok kişiye göre de açık ve net bir şekilde penaltı olması gereken pozisyonlar. bunun sayısı 20-30 değil elbet, hiçbir Fenerbahçe taraftarının da böyle bir iddiası olduğunu sanmıyorum. bir sürü lafın için söyledim bunu. kimine göre 6 kimine göre 7 kimine göre ise 9 pozisyon var, net olduğu söylenen ama verilmeyen. haketmediğimiz halde alınan puanlar kadar rakiplerimiz de almıştır. bundan adım kadar da eminim.

konuyu böyle bir tartışmaya döndürmek değil amacım, ama böyle bir asist cevapsız kalmamalıydı kanımca.