Saol da bayern maçı çok şanslıydık zaten golün birini kendi kalelerine attılar bu arada Bundes Liga 16.hafta maçlarına kadar oynadığım maçlar ve 16. hafta puan durumu aşşağıda iki büyük süpriz var bu arada bana bir kaleci ve stoper ama beleş olmalı hiç para yok
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ligde 3 de 3 yapmıştık işler tıkırında idi tek kötü giden şey klübün finansı idi takımın başına geçtiğimden beri klüp hiç kar etmemiş üstüne üstlük zararda 1.5 mn idi zaten kasasında 2.3mn nakit bulunan bi takım için bu büyük bir kayıptı tabi bunları oyuncular değil ben düşünüyordum oyuncular 14.haftadaki rakip lig ikincisi Hamburg a konsantre olmuştu biz de rakibin oynadığı maç kasetlerini izlemiş rakibi etüt etmiştik
Maçdan önce HSV menajeri Gomezi durdurmaktan bahsediyordu tek top süren oyuncum olan Gomezide baskı altına almaya çalışıyorlardı maç saati gelmişti son taktikler verilmişti Gomez yine serbest oynayacak kanatlara top atıp forveti ikileyecekti bu arada ileriye çıkmayan iki liberomuz Lehmann ve Bogar Jasso topa basıp bizim yarı sahamızda tempoyu düşürecekler tek toplarla Gomezi besleyeceklerdi taktikler anlaşılmıştı fakat biz HSVnin kilit ismi olan Van der Vaartı sıkı markaj ile etkisiz hale getirip Trochowski yede ala daraltma uygulayacaktık
oyuncularıma çıkın eğlenin diyerek sahaya gönderdim rahat olduğumuz büyük maçları kazanmıştık takımlar sahadaydı biz yine 4-2-3-1 ve 4-2-2-1-1 dizilişlerini skora göre değişmeli uygulayacaktık
14. Hafta Bundes Lİga
Aachen - Hamburg
Maç başlar başlamaz iki üç atakla hamburgu tartmıştık ve defans göbeğinin hava hakimiyeti genç Malchow kadar iyi değildi ve Malchow uzun topları Gomeze indirip defansın arkasına sarkarak ilk pozisyonu bulduğunda dakika 2 ye yeni girmişti ama defansda hava toplarında olan hakimiyetimiz orta alanda Hamburgun kontrolünde idi biz Hamburgu tartmaya daha fazla devam edersek işler bizim için erken bitebilirdi ve defansa kısa pas komutu verip maça devam ettik maçın ilk yarısı Hamburgun hücümları bizim kontralarımıza tanıklık etti ilk yarı bittiğinde ortada bi oyun yoktu Hamburg son vuruşlardaki laubaliliklerinin ceremesini çekmişti biz ise iyi alan daraltmamızın semeresini sürmüştük ilk yarı sahadan silinen Van der Vaart ise artık tehlike olmaktan çıktı bizim kortuğumuz isim Trochowski idi serbest oynar gibi idi bi ortadan giriyor bi kanatlaı kullanıyordu yaptığı ortalar defans göbeğinde erisede 3-4 tane önemli pozisyon hazırlamıştı takımlar ilk devrede eşitliği bozamadan soyunma odasının yolunu tuttu ben skordan mutluydum ve 1 puan bize yeterdi oyuncularada devre arası taktiklerde bunu söyledim çıkın ikinci yarı maçın keyfini çıkarın
İkinci yarı hakemin düdüğü ile başlarken biz takımı biraz daha geriye çektik 4-2-2-1-1 gibi bir dizilişde ileride sadece Malchow ve Gomez kalmıştı dakika 66 da orta alanın ortasında Lehmann ve Jasso oyun kurmaya çalışıyorladı Jasso uzun bir top atarak Malchowu görmek istedi fakat Hambur savunması tam yerinde müdahale etti top yine bizdeydi bu kez lehmann ileri çıkan sağ bekim Pintonun koşu yoluna bir pas attı pinto da karşı sahaya şişirdi yine topla buluşan Malchow değildi topu uzaklaştıran hamburgun 10 numaralı stoperi Kompany idi fakat uzaklaştırdığı top Jasso nun önüne düştü Jasso bekletmeden tek top oynadı Malchow topu HSV nin tandem boşluğuna Gomezin koşu yoluna bıraktı Gomez topla buluştu HSV kalecisi çıkıştı herkes aşırtma beklerken kalecinin sağından topu tavana astı Skor 1 - 0 gol son günlerin formda ismi Alejjandro Gomez ilk golü biz bulunca daha çok geriye çekildik ileride bukez sadece malchow kalmıştı dakika 80 de HSV korner kullanıyordu Van Der Vartın kullandığı korner lehmanna çarpıp Gomezin önüne düştü Gomez topu aldığı sol kanattan hızla rakip kaleye doğru koşmaya başladı önünde kimse yoktu HSV ceza sahasında sadece Malchow ve kaleci vardı gomez sol kanattan ceza sahasına girdiğinde Kompany cezasahasına yeni girmişti Gomez kalecinin üstüne gitti kalecinin hamlesi daha gelmeden penaltı noktasına çıkardığı top Malchowu boş kaleyle başbaşa bırakmıştı Malcowun plasesi skoru 2 - 0 a getirmişti biz golün yarısını Gomeze yazarken HSV kalecisi defansına neden ileri çıktınız diyordu bu golden çok geçmedi dakika 85 de malchow ce yayı üstünde düşürüldü topun başına geçen isim Pinto ydu Pintonun şutu kalecinden sekti Gomez önüne düşen fırsatı kaleye tepelerken skor 3 - 0 a geliyordu dakika 90 olduğunda 3 puanı 3 golle almak deyimini hayata geçiriyorduk dahası lig ikincisini yeniyor sıralamayı değiştiriyorduk
Soyunma odasında onlara çok çok iyi oynadıklarını söyledim basın toplantısında ise şunları
G:bugun yine bir süprize imza attınız sayı Aytekin neler söyleyeceksiniz
A:Biz BAyerni ve Hamburgu yenebiliyorsak neden en üste oynamayalım ikinci yarı bu takım tutulamayacak Bundes Lİga çok farklı birlig herkes birbirini yeniyor artık büyük küçük klüp diye bişey yok!!!! Herkes bunu böyle bilsin haftaya rakibimiz Hannover onlarıda sahalarında yeneceğiz taraftarımız rahat olsun oyuncularıma teşekkürler
Medya yine ilgisiniz üzerimize yoğunlaştırdı takımın konsantrasyonunu bozmak için adeta yırtınıyorlardı
Leverkusende Aytekin sesleri
Budesliga Almanya da Leverkusen ligde alınan kötü sonuçlardan sonra boşalan menajer koltuğuna Aachende büyük süprizler yapan Aytekin ile anlaşma sağladı bu ön anlaşma gereği Aytekin lig arasında Aachendan istifa edip leverkusen takımının koltuğuna geçecek bu flaş transferi fotospor farkıyla sizleele paylaşıyoruz ve bundes liga da ki temsilcimiz Aytekine hayırlı olsun diyoruz
Aachen bu kez Hamburga patladı
Aytekinin harikalar yarattığı Aachen ligin güçlü takımlarından Hamburger SV yi Tivoli Stadyumunun çimlerine gömdü
İlk yarıda HSVnin üstünlüğünü ikinci yarıda Gomezin ayağından bulduğu golle kıran Aachen sonraki dakikalarda yakaladığı kontra ataklarda 2 gol çıkardı maçın adamı 86 da kendisinin ikinci takımının 3.golünü atan Gomezdi
Hakikaten büyük süprizdi bu önce Bayern sonra Hamburg herlade Werderi de yenip ligden düşersek yinede çok büyük iş yapmış olacaktık rakip hannover 96 ydı oyuncularım 3 puana garanti gözüyle bakıyordu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hafta içinde iyi çalışan takım hannover 96 ya bileniyordu eğer kazanırsak il 6 ya girecektik buda belki bu sezonun en büyük süprizi olacaktı
Son taktikler verildi takım sahaya özgüveni tam olarak çıkmıştı medyada bizden 3 puan bekliyordu fakat favori Hannover 96 ydı
15. Hafta Bundes Liga
Hannover - Aachen
Maçı anlatmayacağım sadece çekilen şut kaleyi tutan şut sayısı topa sahip olma tamamlanan pas bile bizim oyundaki üstünlüğümüzü gösteriyordu ama Hannover kalesi duvardanmış bunu bu maçda öğrenmiştim Hannover kaleyi tutturduğu 5 şutun 4 ünü çizgiden geçirdi olmayınca olmuyo ben Malchowa bu maç güvenmeni cezasını 1 puandan olarak çekiyordum teselli golümüz 90 da Gomezden gelirken Gomez de şaka maka ligdeki 8. golüne imza atmıştı biz sıralamadaki yerimizi korurken Hannover Münichin 4 puan önünde 3. sırada yerini alıyordu b hafta sıfır la geçti oyunculara kızmadım çünkü kötü oynamadılar ama kalecim ve en ileri uçta oynayan Malchow a biraz kızmıştım
Şimdiki rakibimiz hafta içi menajerini kovup bana teklif getiren ve teklifi redd etmem sonucu Thomas Dol ile anşalan Leverkusen di 15.sırada aldığı Leverkusenle çıktığı ilk maç bizimde Hannoverden 4 gol yediğimiz maçla aynı saatte idi ben maçtan sonra toplu sonuçlara bakarken Leverkusenin Hamburga karşısında aldığı sonuca sadece Şakamı bu diyebildim zira skor 5 - 1 di bizde yeni menajeri ile fena gaza gelmiş Leverkusen karşısında zor duruma düşmek istemiyoduk
Hafta içi sakatlanan Lehmann yerine Heidrich forma giyecekti biz ona güveniyorduk
Son taktikler verildi ben evimde oynadığım maçta 3 puan istiyordum takımlar sahaya çıkmıştı biz 4-2-3-1 ile Leverkusen 4-4-2 nin baklava ortasaha dizilimi ile oynayacaktı
16.Hafta Bundes Liga
Aachen - Leverkusen
Maça çok hızlı başladık atak futbol oynuyorduk topu bekletmeden tek paslarla rakip sahaya taşıyıp oyunu rakip sahada oynuyorduk ama gol gelmiyordu ilk yarı oyundai üstünlüğümüzle bitmesine rağmen skor başladığı gibi 0 - 0 dı devre arası verilen gazla sahaya çıkan takımım dahada ciddi ataklar üretiyordu dakika 49 da 30 metreden topa vuran Gomez top ağlarla buluşurken deli danalar gibi sahayı arşınlıyordu bende kendimi tutamayıp sahaya dalmıştım çünkü çok feci bir gol atmıştı Gomez zaten golün etkisini üstünden bir türlü atamayan Leverkusen sahadan silindi maç bu skorla biterken biz sıralamada Shalke nin bir puan üstünde 7. sıraya otururken 4. Bayern ile puan farkımız sadece 2 ye inmişti
Son 3 haftadır oynadığımız bütün maçlarda top %50 nin üstünde bizde oluyordu ve isabetli pas yüzden %70 in altına inmiyodu bunlar önemli gelişmelerdi takım çok pozitif futbol oynuyordu lig arasına 1 hafta kaldı ara transferde iyi bir stoper ve kaleci alabilirsem belki sürprizlerin sayısı artabilir hatta çok daha büyük bir hedef üstüne gidilebilirdi ama bütce 0 dı devre arası oyuncu satmak gerekliydi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bundes Liga 16. Hafta Genel Sıralama
--------------------------------------------------------------------------
Birleştirilen Mesaj:
ligin ilk 17 maçı bitti 17. hafta maçları çok çok büyük süprizlere tanık oldu ligde sıralama en alttan en üste değişti BUNDES LİGA baya iyiymiş ben premier ligin üstüne tanımazdım ama orda dengeler 4 klüpde bundesligada lig sonuncusu bochum lidere deplasmanda sahayı dar ediyor ben belki uefaya giderim böyle giderse ama devre arası transfer yapamadım dahası lehmann ve sergio pinto 1 er ay sakatlandılar ilk maçım dortmund la Tivol Stadında skor tahmini bekliyorum dortmund maça eksiksiz çıkacak

Guzel gidiyor devamini bekliyorum

Alıntılı Yanıtla