Saol ama gitmiyecek gibi
Yok kazanan biz olduk tutturamadın malesef bu arada taktik biraz karışık paylaşıcam buradan zaten direk paslarla oynayan da var kısa pasla oynayanda var karışık oynayanda var
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bundes Ligada ilk yarının son haftasında rakip Shalke 04 dü biz geride kalan 16 haftada zorlu maçlar oynayıp beklemediğimiz bir başarı gösterip 16. haftada Bundes Ligada 7. sırayı işgal ediyorduk rakibimiz
Shalke 04 yada Gelsenkirchen ise bizim hemen altımızda idi biz maça 1 puan için çıktık ama lig başından beri oynadığımı ofansif futbolu bu maçdada oynayacaktık sakat yoktu maça 4-2-3-1 dizilişi çıkacaktık
Bundes Liga 17. Hafta
Aachen - Shalke 04
Maça hızlı başladık ama rakip kaleye gitmekte baya zorlanıyorduk uzaktan çektiğimiz 3 şutla ilk 10 dakika geçerken Shalkede bizi tartıyordu ilk yarı ortasahada sıkışıp kalan kısır ve pozsyonsuz geçti skor 0 - 0 dı
Soyunma odasında skordan memnun olduğumu gizlemedim ikinci yarı çıkıp eğlenmelerini söyledim ikinci yarı bir değişiklik yapıyorduk ben sol açık olarak görev yapan salazar lopez yerine Malchowu sokup sol açığa ilk yarı santrafor olarak oynayan Schlaudraffı çekip Mlachowu tek başına ileride bırakmıştım Shalke ise ilk yarıda ki kadrosuyla ikinci yarıya hazırdı maç Sahlkenin baskısıyla başladı biz de kontra ataklarla etkili olmaya çalışırken 60.dakikada kullandığım korner sonucu karambolde topu ağlara gönderen isim Malchowdu skor 1 - 0 olmuştu artık daha atak oynayıp yunun kalanını rakip sahada yani topu tutabildiğimiz kadar kalemizden uzak tutacaktık 10 oyuncumdan 7 sine kaleyi görür görmez şut çekmesini söyledim açıkca istedğim oldu şutların neredeyse hiçbiri kaleyi tutmadı ve maçın son anlarında shalke kaleme yüklensede golü bulamayınca BUndes Liganın önemli takımlarından olan Shalke yi de evimde yenmiş oldum
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Önümüzde ki lig arasını sıkı bir kondisyon yüklemesiyle geçirip Dortmund maçına hazır tam bir kadro ile çıkacaktık taraftarımız aldığımız bu önemli galibiyetten sonra bize güvenin tam olduğunu açtığı pankartlarla gösteriyordu önümüzde 41 günlük bir ara vardı transfer yapabilirsek hedeflerimizi daha ciddi bi hale getirecektik çünkü ilk 17 maçta ciddi anlamda şans yardımıyla kazandığımz puan belki 15di Kaleye ve sağ beke bir oyuncu gerekiyordu çünkü sağ bekte görevini bazen eksiksiz yapan Pinto gelecek sezon bizimle olmayacaktı ve bazı önemli maçlarda skoru etkileyen hatalar yapıyordu ama transfer bütcesi küsüratsı 0€ idiyai transfer ancak oyuncu satarak olabilirdi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
41 günlük süre pek iyi geçmemişti zaten uzun süredir sakat olan forvetim İbisevic iyileşmemişken bu seferde Schlaudraff sakatlanmıştı ve bununla kalmayan sakatlık illeti Lehmann ve Pintonunda yakasına yapımıştı İbisevicin 1 Schlaudraffın 3 Sintonun 1 Lehmanın ise sakatlığı tam 6 hafta sürecekti biz transfer yapamamışken birde bu sakatlıklar bizi zor sokarken rakip Dortmunda önemli bir sakatlık yoktu
18. haftada ki dortmund maçını kazanmak istiyorduk maç Tivoli Stadındaydı biz sağ tarafta Casper forvette Malchow ve ön liberoda Heidrich ile Bogar Jasso ya görev verdik taktik 4-2-3-1 di
18.Hafta Bundes Liga
Aachen - Dortmund
Maça 4.dakika Jassonun sağ kanattan kazandığımız en direk serbest vuruşa arka direkte vurduğu kafa ile golle başladık bu bizim için çok iyi olmuştu takımı geriye çekip Dortmund un saldırmasını bekleyecek kontralardan da gol arayacaktık.İlk yarı Dortmundun toplu hücumlarına sahne oldu biz ise 23 de öyle bir gol attık ki başlangıc ve bitişi tam derslikti şöyleki verdiğim taktikden dolayı hiç bir futbolcum topu alıp çalıma gitmiyordu bu yüzden çok sık pas yapıyorduk ve bu topun hem bizde kalmasını sağlıyordu hemde atakları oldukca güçlü yapmamızı sağlıyordu işte bu türden bir atak gelişecekdi dakika 21 de Dortmundlu Frei kaleci ile karşı karşıya kaldı vurdu ve top az farkla üstten dışarı giderken dortmund sahasına geri dönüyor kalecim ise topun gelmesini bekliyordu ve dakika 22 de kaleci atışı için topun gerisine çekildi ve sağ bek mevkisinde görev yapan Caspere 20 metrelik bir pas verdi (-1-) Casper kafasını kaldırıp ileriye şöyle bir baktı benim kenardan bağırmam sonucu topu kısa ve garanti oynayıp Jasso ya verdi (-2-) o sırada Jasso boşda pas atacak oyuncu bulamayınca tekrar Caspere döndü (-3-)maç başından beri topa dokunamayan genç santrafor Malchow ise geriye gelmiş sağ kanatta top bekliyordu casper Malchowu gördü (-4-) Malchow içeri kesti Ceza sahasına giren Alejandro Gomez topu kontrol edip plase bir vuruşla ağlara gönderdiğinde (-5-) bütün stad 40 saniyelik bu müthiş atağı ayakta alkışlıyordu kaleciden başlayıp son vuruşa kadar 5 topla golü bulmuştuk
takımı iyice geriye çektim ilk yarı bu skorla bitti ben devre arası artık rahat olmalarını söylemiştim
İkinci yarı yine dortmund un atakları ile geçti biz ise ilk atağımız 72 de yaptığımızda Malchowun son vuruşlardaki yetersizliği bize golü buldurmuyordu dakikalar geçiyor Dortmund golü bulmak için dahada bastırıyordu 75 de Tinganın ceza sahası dışından vurduğu top ağlarıma giderken skor 2 - 1 olmuştu Dortmund 2. golu bulmak için iyice yüklenmeye başladı defans bloğunu ortasahaya kadar getiren dortmund boş alan bulamadığı için orta saha yayının olduğu bölgede sık sık yan paslarla bizim boşluğumuzu kolluyordu ki tam bu sırada Dortmundun sol beki orta sahanın solundan Nuri Şahine kısa bir yan pas atarken araya giren Gaston Porfiri kaptığı topu hızla Dortmund ceza sahasına taşıyordu Dortmundu 4 e 2 yakalamıştık Gaston çizgiye indi arka direğe kesti Gomez gelişine vurdu skor 3 - 1 olmuştu biz yine derslik bi gol atmıştık
Maçtan sonra oyuncularıma çok iyi mücadele ettiklerini söyledim
Basın artık şaşırmıyordu
G:Bugun iyi mücadelel ettiniz Dortmund ataklarını iyi savuşturdunuz
A:Evet takımım artık ilk haftalardaki gibi pas hataları yapmıyor iyi kapanıp hızlı çıkmaya çalşıyoruz yani çok çalışıyoruz
G:Lİgde iyi yerlere gelmeye başladınız hala ilk haftalardaki gibi iddalımısınız
A:Biz bu sezonu ilk 10 da bitirip gelecek sezon planlamasına gideceğiz şimdilik hedefimiz ilk 10 avrupa kupalarına gidebilirsek daha iyi olur tabi
G:Peki ya şampiyonluk
A:Hannover alır diyorum
G:Hayır sizin şansınız nedir
A:Bayern Münichin küme düşme şansı ne kadarsa bizim şampiyonluk şansımızda o kadar toplantı bitmiştir
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mainz maçının hazırlıkları son hızla sürmüştü maça 4 sakat dışında eksiksiz çıkacaktım forvette yine Malchow görev yapacaktı tek kuşkumuz bu futbolcunun gol yollarında etkili olup olamayacağı idi
19. Hafta Bundes Liga
Mainz - Dortmund
Mainz maça çok hızlı başladı 5 de Friedrich ile müthiş bi gol atıp benim şevkimi kırmışlardı ve golü atmalarıa rağmen hala deli gibi saldırıyorlardı biz ise hücum futbolu oynuyorduk güya ama kontra ataklarla gol arıyorduk tabi kanat oyuncularımın hala ortalamanın altında kalan süratleri biz kaleye varana kadar savunmayı yerleştiriyordu ama biz 11 de cevap verip skoru 1 - 1 taşıdık ama Mainz bu dakika dan sonra daha büyük i üstünlük kurdu bi ara top göstermediler Malchowun beceriksizliğine ise kızmıyordum bile artık ilk yarı bu skorla biterken biz takıma ikinci yarı için rahat olmalarını söyedik 76. dakika ya kadar savurduğumuz Mainz atakları 77 de sonuc verdi solda yapılan ortaya Petr Ruman en yükseğe sıçrayıp kafayı vurunca yıkılan taraf biz olduk galiba yine kötü günler geliyordu takım iştahsızca oynamaya başlamıştı maç 2 - 1 biterken biz sakatların çabuk iyileşmesi için sadece dua edebiliyorduk
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bundes ligada 20. haftaya girilirken 17. haftadan bu yana ço ilginç maçlar oynanmıştı bizde Frankfutla oynayacağımız maçın hazırlıklarını tamamlayıp maç için frankfurta gittik
20. Hafta Bundes Liga
Aachen - Frankfurt
Maç başladığı skorla bitti ya benim taktiği çözmüşler yada bizim takım Gomez marke edilince atak geliştiremiyordu maç başladığı gibi bitti
Aslında kötü oynamıyorduk ama Malchow daha çok tecrübesizdi ve çok kaçırıyordu bu kezde berabere kalmıştık iki haftadır 3 puana hasrettik yine kafalarda soru işaretler çıkmaya başladı herkes acaba demeye başlamıştı....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17-20 Hafta arası süpriz sonuçlar ve 20.Hafta puan sıralamasının yanı sıra Turkcell Süper Lig,İngiltere Premier Lig,İspanya La Liga puan durumunuda bu hafta vermeye karar verdim diğer liglerdede enteresan sıralamalar vardı çünkü
17. Hafta sonuçları
19. Hafta Sonuçları
20. hafta sonuçları
20. Haftada Oluşan Puan Durumu
Diğer Ligledeki Sıralamalar
İngiltere 24. Hafta
Türkiye 18. Hafta
İspanya 22. Hafta
Şimdilik bu kadar yorumları içinizden yapmayın yada yapın içinizde kalsın![]()

Alıntılı Yanıtla