MaÇi BeŞİktaŞ Kazanmadi,fenerbahÇe Kaybettİ.
MaÇi BeŞİktaŞ Kazanmadi,fenerbahÇe Kaybettİ.
Lugano ve Tümer'in sabrını taşırdı artık hakemin kararları. Taraftar tepkisinde haklı, küfüründe haklı.
Ben de çözemedim. Fenerbahçe ceza alsın diye FB taraftarı küfür ederken sonuna kadar açıyorlar sesi, sırf FB ceza alsın diye. Yazıklar olsun Lig TV'ye. FB ceza alsın, BJK almasın diye neler yapıyorlar. Güzel bir noktaya değinmişsin, tebrikler.Ayrıca Lig TV denen kanalıda bir türlü çözemedim.. Beşiktaş taraftarı küfür ederken sesi sonuna kadar kıstılar, Fenerbahçe taraftarı küfür ederken hala çok net duyuyordum.. Ayrıcalık yapayalım lütfen.. Türkiye'de yaşıyoruz yahu!
Beşiktaş'ı tebrik ederim
Tarafli olmasam da ben cok sinirlendim Dereli'ye. Guzelim maci rezil etti, her iki taraf icin de. Daha macin basinda ozellikle Tuncay'in Baki'ye kart gostertmek icin cabuk yere devrilmelerini seyretti. Bundan sonra sinirlenen Baki'nin kasapligi ortaya cikti ve gormesi gereken 2 sari, 1 de kirmizi kart vardi.
Acikcasi Fenerbahce'ye yazik oldu cunku ozellikle 2. yari cok iyi oynadi, defanstan donen butun toplari Fenerbahce topladi ve tekrar tekrar tehlikeli oldu. Ilk uzatmada Zico'nun neden ayni baskiya devam etmedigini kesinlikle anlayamadim. Gol yedikten sonra Fenerbahce ozellikle hircinlasti ve butun soguk kanliligini kaybetti.
Zaten Besiktas gol bulduktan sonra mac falan da kalmadi ortada..
aslanim nobre... bu arada hakem gercekten berbatti iki takim icin de...
AZİZ İSTİFA !!!yeter artık 25 milyonluk fb taraftarı kahroluyo zaten ancak tesis yaparsın biz kupa istiyoruz kupa !!!
Helal olsun kartal !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yine eledik büyük ihtimalle Kupayı alırız...
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum...
o zaman inşallah erciyes şampiyon olurda bizde biraz da olsun rahatlayalım
beyler ne olduğunu tam bilmiyorum ama yıldırım demirörenin yaptıı hiç hoş değildi bjk gol attı hemen artist artist el hareketleri "KALKIN LAN GİDİYOUZ" gibi bunlara ne gerek var tokalaşma yok vs. vs. vs. verdiği mesajda fair play diyodu ama
fb turnuva takımı olamadı olamayacakta.bunu türkiye de başaran 2 takım var biri gs zaten onlar aştı.diğeri de bjk.ii oyun kötü oyun falan filan.işi bilen kazandı.zaten zico daha bir stajyer,tigana ise teknik direktör.yanına alırsa belki kapar bir iki şey.
Eğerki argo kelime serbest olsaydı bu lafına güzel bir kapak çıkartırdım..![]()
Arkadaşlar şimdi burada maçı izleyenler olmuştur illaki evden, kahvehaneden vs.
yarısından fazlası küfür etmiştir..(kesin)
şimdi birde Beşiktaş '' Soyunma odasını'' düşünün neşeli prim isterler, yok işte bu gece uyumazlar, süper bir duş alırlar giderler keyif yemeği yerler sonrasında giderler dinlenirler bişeyler yaparlar..
Fenerbahçe '' soyunma odası '' herkez bir birinin suratına bakmaya utanıyor, herkez bir birinde suç buluyor bulmuyor.
Taraftar '' Fenerbahçe '' 100 milyon maç bileti, onca küfür, Kadıköy'e gidiş masrafı nereden baksan 150 milyon ve tonlarca KÜFÜR.!
Şimdi düşünün bakalım en karlısı kim çıktı.
Kötü ve ya güzel futbolla, hiç fark etmez.
tmm beyler pardooon......
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Pardonla çözülmez bu işler. Burası Beşiktaş forumu değil.
Arık Ercıyes alır kupayı
Bir maç hakem tarafından nasıl katledilir en güzel cevabı.
Baki'ye verilmeyen kart,peşinden Lugano'ya verilmesi gereken kırmızı kart vs.
Beşiktaş nasıl top oynuyor anlamadım gitti.Adamların top mop oynadıkları yok.
Tebrikler BJK
bu arada fb taraftari cok kufur etti ceza gelir...