Originally Posted by scolari12111 evt şaka yaptım.sen öyle diyorsan öyledir.neye dayanarak söylüyorsun merak ettim ama.... Tigana t.d deil bence,Zico da deıl bnm görüşüm bu Tigananın yaptırdıgı şeyler falan t.d lmadıgını gosteryıor bana.
Originally Posted by fenerbahce_1907 Tigana t.d deil bence,Zico da deıl bnm görüşüm bu Tigananın yaptırdıgı şeyler falan t.d lmadıgını gosteryıor bana. ne yaptırıyor?
Originally Posted by scolari12111 ne yaptırıyor? Mesela yaptrdıgı ofsayt taktıgı futbolla alaksı olmaya bısı o yuzden verılen birsuru pozısyon.
Originally Posted by fenerbahce_1907 Mesela yaptrdıgı ofsayt taktıgı futbolla alaksı olmaya bısı o yuzden verılen birsuru pozısyon. kaç pozisyona karşılık kaç ofsayt var?eğer şunu dersen bu bir kumar ok,ama hata değil.ve nitekim ki bugün bu kumarı kazandı.
Originally Posted by scolari12111 kaç pozisyona karşılık kaç ofsayt var?eğer şunu dersen bu bir kumar ok,ama hata değil.ve nitekim ki bugün bu kumarı kazandı. 2 tane bos yere verıen ofsayt vardı onlar gol olcaktı gol olsadıda bole konusuakıydın acaba.
Originally Posted by fenerbahce_1907 2 tane bos yere verıen ofsayt vardı onlar gol olcaktı gol olsadıda bole konusuakıydın acaba. o kadarı olmadı hemen diğeri gol olur zaten.bu arada fb tv de zico çırpınıyor.o dürüstmüş tek türkiye de.cumhubaşkaanı seçsek mi acep?
Forum Rules