arkadaslar sakaryasporun basindayim. acilen bir 10 numura kaliteli bir yabanciya ihtiyacim var. uefada beni basarilara tasiyabilecek
merhaba arkadaşlar sizce fm 2007de en iyi sağ kanat oyuncusu kim türk yada yabancı farketmez baktımda bu konuyla ilgili ön sayfada hiçbir bilgi yok şimdiden teşekkürler
arda turan
sherman cardenas super oyuncu hem sagda hem ortada
c.ronaldo,lennon,cardenas......
Sabit başlıklardan fayadalanabilirsiniz.
bu sherman cardenas bende çıkmıyor oynadıgı takımda yok![]()
arkadaslar en iyi sag aciklardan-forvettte oynayabilio-biri celsinho.
adam hakkaten iyi ama biraz disiplin sorunlari var.onu egitebileceksen alddiina pisman olmassin
bu arada bana eddie johnson u oneren arkadasa cok tesekkurler.adam felaket oynuo :->
bu transfer bütçene de bağlı. bütçem yok diosan millan ı al derim. ha bütçe var diosan benauvente[yazılımı yanliş olabilir real madrid c de oluo ilk sezonda] yi dene derim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tabiki de lennon. ama messi de süpper...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
a.madrid te ze castro var. bn aldım fb ye süpper bi oyuncu. şiddetle tavsiye ederim...
eğer yabancı hakkın varsa;
jelle van damme(sol bek ve stoper oynayabiliyor iki mevkidede oldukca basarılı)
corluka(sağ bek ve stoper oynuyor,wonderkid bi oyuncu sürekli oynatırsan hem verim alırsın hemde iyi kar edersin)
eğer yabancı hakkın yoksa;
bekir ırtegün ve güngör öztürk tavsiye edebileceğim yerli oyuncular...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sana takımına gelecek çok kaliteli üç adet oyuncu söyliyeyim..
1)Sebastian Varas-18 yaşında Şilili oyuncu AMC oynuyor ve 2 yıl içinde oyunun gözde oyuncularında biri oluyor...
2)DC-jonathan Carneiro-18 yasında Brezilyalı...
3)DM-Miguel Julio-16 yaşında Kolombiyalı
bunlardan birini almaya çalış,eğer hepsini alabilirsen beş sene içerisinde üç adet yıldız futbolcun olmuş olur![]()
Millet, karsıyakaya gelebilecek iyi bir kaleci,defans -orta saha-forvet hepsinden gerekli,fiyat farketmez, yeterki gelsin...
Arkadaşlar geçenlerde başladığım Nottingham Forest kariyerimde ilk sezonumun bitmesine sayılı haftalar kaldı. İlk sezonda takımın bi kısmını satarak 1.1m £ transfer bütçem var şimdilik ve tahminimce üst lige çıkınca biraz daha artar.
Takımda tüm mevkilere topçu alıcam ve şu anki takımı komple(ilk sezon transferlerinin çoğu dahil) satmayı planlıyorum.Tek ele gelir futbolcum olan Kris Commons ta sözleşmesini uzatmıyoArtık yeni bi takımla yeni bi sezona giricez.
Önerilerinizi bekliyorum.şimdiden sağolun.
GÖkhan Ve Özden Yaramaz
fiyatı önemli degildir hepsini alabilecek kadar param var
Milan alt yapısı yıldızlarla kaynıyo oraya bi bak derim..Sonra Şili,Arjantin ve Brezilya milli takımlarının U23,U19,U17 takımlarına bak![]()
(/s)
real madrıde orta sahada bıraz daha hucuma donuk bı futbolcu lazım siz en iyi kim olur?
(potansiyel yıldız adayı degil -current- yıldız oyuncu olursa iyi olur)
Evet milli takımların genç takımlarına göz atmanı öneririm.Acayip güzel oyuncular var!
arjantin brezilya ve fransadan harika gençler çıkıo bakmanı tavsiye ederim
saolun buldum bi kac tane
Arkadaşlar alex'in yerini kimle doldurabilirim Fenerbahçe'de sizce??
Konu açmadan sabit başlıkları kullanın.
polat keser
fulham da is yapacak oyuncu var mi bildiginiz