Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
421 ile 450 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Besiktas taraftari her zamanki gibi yine stadimizin tuvaletlerini dagitmis..

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Besiktas taraftari her zamanki gibi yine stadimizin tuvaletlerini dagitmis..
    f.b taraftarıda herzaman ki gibi bizim tezeruhatlarımızı söyledi ....

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

gs lıyım ama dun bjk lıydım helal olsun bjkye ınsallah alırlar kupayı))

ilk yarida bizim oynadigimiz futbolu ben begendim ikinci yari ise fbnin oynadigi futbol guzeldi oncelikle her iki takimida tebrik etmek gerekir

malumunuz mac hakkinda pek bir yorum okumadik herkes hakem hakem diyip inliyor

1-bakinin golu net goldu hakem golu vermedi--yanlisti
    2-bakinin kirmiziyi yemesi gerekirdi ama hakem vermedi--yanlisti
    3-45 +bilmem kacta buldugumuz poziyonun ofsaytla alakasi yoktu ama hakem ofsayt dedi--- yanlisti
    4-luganonun daha once atilmasi gerekirdi ama atilmadi--- yanlisti
    5-delgadoya verilen sari kartin aynisi alexe verilebilirdi amam verilmedi-- yanlisti
    6-mehmet sefefin oyundan atilmasi gerekirdi ama hakem atmadi-- yanlisti
    7-dk olarak aklimda degil ama fbnin buldugu poziyon(umit ozat ile olani) ofsayt degildi--yanlisti
    8-ugur boralin ucan tekmesi es gecildi--yanlisti
    9-fbnin ikinci yarinin basinda tuncay ile buldugu poziyonun oncesinde kezmana atilan top ofsaytti ama hakem es gecti ve akabinde kalemizde tehlkie gorduk(direkten dondu)--yanlisti

benim aklima bu pozisyonlar geldi
    fblilerin fazlaca abarttigini dusunuyorum bizde hakemden fazlaca sikayetciyiz sayet biz elenseydik ayni tepkileri bizde yapabilirdik onun icin hak veriyorum ancak isi dozunda birakmak gerekir..degilmi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bırak Onur bu işleri
    valla tarık tamam sen stada gittin maçı orda izledin ama bizde t.v den izledik sesleri geliyodu yani bırakcak bişey yok ....

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    ilk yarida bizim oynadigimiz futbolu ben begendim ikinci yari ise fbnin oynadigi futbol guzeldi oncelikle her iki takimida tebrik etmek gerekir

malumunuz mac hakkinda pek bir yorum okumadik herkes hakem hakem diyip inliyor

1-bakinin golu net goldu hakem golu vermedi--yanlisti
    2-bakinin kirmiziyi yemesi gerekirdi ama hakem vermedi--yanlisti
    3-45 +bilmem kacta buldugumuz poziyonun ofsaytla alakasi yoktu ama hakem ofsayt dedi--- yanlisti
    4-luganonun daha once atilmasi gerekirdi ama atilmadi--- yanlisti
    5-delgadoya verilen sari kartin aynisi alexe verilebilirdi amam verilmedi-- yanlisti
    6-mehmet sefefin oyundan atilmasi gerekirdi ama hakem atmadi-- yanlisti
    7-dk olarak aklimda degil ama fbnin buldugu poziyon(umit ozat ile olani) ofsayt degildi--yanlisti
    8-ugur boralin ucan tekmesi es gecildi--yanlisti
    9-fbnin ikinci yarinin basinda tuncay ile buldugu poziyonun oncesinde kezmana atilan top ofsaytti ama hakem es gecti ve akabinde kalemizde tehlkie gorduk(direkten dondu)--yanlisti
    Alex Sari Kart Gördü!
    Baki'nin pozisyonu gol felan degildi koluyla topa dokundu ayrica serdara faul yapti atip tutmayin..
    2 tane gole giden tertemiz pozisyonumuzu ofsayt diye kestiler..

Selçuk Dereli hakem falan değil. FB yönetimi UEFA ve FIFA'ya şikayetlerde bulunacak, Selçuk Dereli'nin FIFA kokartı büyük ihtimalle alınacak. Bakalım bu rezalet maçtan sonra MHK Dereli'ye maç verecek mi, yoksa dinlendirecek mi? FB aleyhine hata yapan hakemler genelde ödüllendiriliyor da...

Fenerbahçe'nin sahası kapanacak büyük ihtimalle, tabi gözlemci ve temsilci raporları çok önemli. Sahaya yabancı madde atılmadı, sadece küfürlü tezahurat vardı o da artık maçın sonlarına doğru sabırların taştığı andaydı. Ben de çok küfür ettim haliyle, zira insan çılgına dönüyor o kararları görünce. Seyircisiz oynama cezası verilmemeli, verilecekse de tarafsız sahada oynanma cezası verilmeli, o da 1 maç olabilir. Trabzonspor maçına denk gelir böylece. Seyircisiz oynama cezası verilmesin de...

Lugano'ya görün bakın 2-3 maç ceza verecekler. Aslında 1 maç ceza alması lazım ama kesin böyle bir şey olacak ve Lugano'nun BJK maçında oynanmaması sağlanacak.

Ali Koç, Mahmut Uslu ve diğer konuşan yöneticilerimize de hak mahrumiyeti cezası verilecektir. Ağır cezalar verilecek epeyce. Yöneticilerimizin sonuna kadar arkasındayım, dediklerinde haklılar tamamen, artık sabrını taşırdı yöneticilerimizin de bu kararlar.

Zico da ağır konuştu baya ama haklı çok, sonuna kadar haklı. Bakalım, önümüzde Denizlispor maçı var, o maçta ne olacak, oyuncuların moralleri de bozuktur epeyce. Artık tamamen lige konsantre olmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Alex Sari Kart Gördü!
    Bakinin gölü gol felan degildi koluyla topa dokdu ayrica serdara faul yapti atip tutmayin..
    2 tane gole giden tertemiz pozisyonumuzu ofsayt diye kestiler..
    faulle uzaktan yakından alakası olmayan bır pozısyon ayrıca serdar da ne yaptıgını bılmıyor veya sinir sisteminde bir gariplik var baki serdar'ın kafasına dokunmamasına rağmen gol olmasın diye yerde kafasını tuttu serdar bu ne demeli adam gibi elime vurdu veya itti falan diyebilirdi değil mi?

Selcuk Dereli´ye hakem degil diyen fbliler fb-Galatasaray macinda neden konusmuyordu hakem hakkinda?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu mac 1-1 berabere biter.Bjk finale cikar...
    abi bu arada mükemmel tahminn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Selcuk Dereli´ye hakem degil diyen fbliler fb-Galatasaray macinda neden konusmuyordu hakem hakkinda?
    son derece haklısın ayrıca eminim fener turu geçseydi herkes canciğer kuzu sarması evine dönerdi ne hakemden bahsedilirdi ne de ondan bundan

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kupayi Erciyes alacak insallah.Uefa´ya götürsün Büyük Kaptan onlari.Lig dede tutacak zaten.
    Kupayı kazanmasalar da UEFA'ya gidiyorlar zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi benim asıl korkum, Denizli maçını Fenerbahçe yenecektir, buna inanıyorum. Ama eğer ki hakem bir hata yaparsa ve FB'nin galip gelmesini sağlarsa, bu sefer gördünüz mü size de yapılıyormuş yorumları gelecek. Bize de yapılmasın, dün Dereli'nin yaptığı gibi Baki'yi atamadığı için uçan tekme atan Uğur'u da atamadı. Bir pozisyonda hata yaptıysan artık o geçmiştir, diğer pozisyonda geçmişi unutacaksın.

Dediğim gibi umarım önümüzdeki maçta hakem FB lehine hata yapmaz. İsteğim ne lehe ne alahe hiç bir takıma hata yapılmasın ama eldeki hakemleri görünce de bu imkansız gibi duruyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şimdi benim asıl korkum, Denizli maçını Fenerbahçe yenecektir, buna inanıyorum. Ama eğer ki hakem bir hata yaparsa ve FB'nin galip gelmesini sağlarsa, bu sefer gördünüz mü size de yapılıyormuş yorumları gelecek. Bize de yapılmasın, dün Dereli'nin yaptığı gibi Baki'yi atamadığı için uçan tekme atan Uğur'u da atamadı. Bir pozisyonda hata yaptıysan artık o geçmiştir, diğer pozisyonda geçmişi unutacaksın.

Dediğim gibi umarım önümüzdeki maçta hakem FB lehine hata yapmaz. İsteğim ne lehe ne alahe hiç bir takıma hata yapılmasın ama eldeki hakemleri görünce de bu imkansız gibi duruyor...
    doğru söylüyorsun abi.. hakemi öğrendiğimde içim rahatlamıştı ne güzel selçuk dereli yönetiyor fifa kokartlı ne de olsa falan diye ama olmaz olaydı.. kazandıgımıza sevınemedım valla.. mis gibi fırat aydınus varkenn??

Ben soruma hala cevap alamadim?

Bu arada macin skorunu bilmisim gercekten Tebrikler gelsin

bırakma o zaman
    tarık zaten bırakcak bişey yok herşey ortada ... dün milyonlarca tarftarın yanyana ve ölüm varmış korku varmış tezaruhatlarını t.v den duyduk yani ....

Selçuk Dereli'nin hakem olmadığını geçen seneki Denizlispor-Fenerbahçe maçında anladım ve hala da hakem olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe-Galatasaray maçına bu denli büyük bir damga vurmamıştı Dereli, gündem de yaratmamıştı pek ama Fenerbahçe aleyhine yönettiği maçlar hep gündeme damgasını vuruyor ve büyük hatalar oluyor.

Hakemler adam gibi maç yönetsin, biz yenilelim, rakip takımı tebrik etmesini de biliriz. Zaten hakemler adam gibi maç yönettiği sürece şampiyonluğu bırakmayız kimselere, hakemlerden korkumuzdan şampiyonluktan bile emin değiliz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İşlerine gelmiyodu niye konuşsunlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İşlerine gelmiyodu niye konuşsunlar.
    Yazdığım cevaptan o soruya da cevap verdiğim anlaşılıyor. İşe gelmek gibi bir durum yok, şu anda hatırlamıyorum ama o maçtan sonra da şimdi yaptığım gibi ne leyhte ne aleyhte hata yapılmasını istemiyorum demişimdir.

İşe gelip, gelmemekle alakası yok, geçen sene Nobre kendini yerlere atarken de kızıyordum ben Nobre'ye. Bu konularda objektif olurum, merak etmeyin.
    "YÜCE ATATÜRK"

pki duyunca ne oldu yani onu anlamıyorum ben birde o dediğin ikinci dediğini ben hiç fuymadım eşiktaşlılar sölemiş olmasın?
    yani ben bi galatasaraylı olarak f.b nin bestelediği tezaruhatları söylemek istemem ... bişey olmadı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bazi futbolculara agir ceza gelebilir mehmet aurellio ozellikle

fb-Galatasaray macindaki Selcuk dereli hatalari:

1-Son dakikada Önder'in elle kestiği top, verilmeyen %100 penaltı
    2-Lugano'ya ikinci yarının başında verilmeyen kırmızı kart
    3-Deniz Barış'ın, Sabri'nin ayağını kırmaya yönelik tekmesi,verilmeyen kırmızı kart
    4-Alex'in kendini 3/4 kere yere atması, verilmeyen sarı kartlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

fb-Galatasaray macindaki Selcuk dereli hatalari:

1-Son dakikada Önder'in elle kestiği top, verilmeyen %100 penaltı
    2-Lugano'ya ikinci yarının başında verilmeyen kırmızı kart
    3-Deniz Barış'ın, Sabri'nin ayağını kırmaya yönelik tekmesi,verilmeyen kırmızı kart
    4-Alex'in kendini 3/4 kere yere atması, verilmeyen sarı kartlar
    Buradan şu sonucu çıkarıyorum, konumuz FB-BJK maçı, GS-FB maçı değil. Selçuk Dereli'nin iyi bir hakem olmadığını FB uzun zamandır söylüyor ve senin de yazdıklarına göre, iyi değilse neden maçlara atanıyor bunu tartışmak gerekir.

Konu GS-FB olarak devam etmesin, Selçuk Dereli-FB-BJK olarak devam etsin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Konu saptı.

Şanssızlık oldu, Zico'nun da pek suçu yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın tamamını izledim çom mutluyum finale çıktığımız için

Maça gelecek olursak ilk yarıda hiçde ezilmedik bizimde pozisyonlarımız vardı ilk yarı karşılıklı ataklarla geçti ikinci yarı kabul etmek gerek Fb çok iyi oynadı ve bir çok pozisyon buldu o anlarda Fb li oyuncuların beceriksizliği ve Runje faktörü ortaya çıktı maçın uzatmalara gitmesi iyi oldu çünkü bir toparlanma şansımız oldu açıkcası ilk yarı bitince tahmin ediyordum Fb nin şaha kalkacağını umudum fazla gol yemeden en az hasarla kapamaktı ve öylede oldu uzatmalarda yine karşılıklı oyun ve Nobre'nin golü daha sonrasında maç koptu zaten bir gol daha bulup galip gelmeyi isterdim açıkcası bunuda yapabilirdik ama olmadı bobo direğe takıldı

Hakemede değinmek gerekiyor maçın kontrolünü kaybetti ve olan oldu ayrıca hakemden şikayetçi olan arkadaşlarımız unutmayınki sadece sizin hakkınız yenmedi buz gibi gol olan Baki'nin pozisyonu gol sayılmadı o gol sayılsaydı maç çok değişik olurdu daha bir kaç tane daha var ama neyse bunları konuşmak boş biz kaybetseydik bunlardan bahsedecektik ama sonuçta maçın skoru değişmiyor

Bizim takımda Runje ve Baki göze çarpan isimlerdi Baki görevini iyi yaptı ve Tuncay'ı iyi durdurdu Runje ise çok iyi yer tuttu ve gol yememize engel oldu bu arada Tümer'in gol güzeldi çok iyi göğüs kontrol müthiş bir vuruş

Sonuç olarak çok mutluyuz ezeli rakibimizi 100.yılında Kupada safdışı bıraktık

Ayrıca değinmek istediğim bir nokta Bjk ile ilgili bu sezon iki kupayıda alabiliriz ama bu Tigana gitsin yerine takımı iyi tanıyan Ertuğrul hoca gelsin bunu çok istiyorum

Son bir şey daha futbolda şans faktörü çok önemlidir ve şans bu sene bizim yanımızda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Fenerbahçe'nin sahasının kapatılması gerekiyor 52 saniyeden daha fazla küfür edildi
    So what?
    Saike

bjk yine oynamadan kazandı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yazdığım cevaptan o soruya da cevap verdiğim anlaşılıyor. İşe gelmek gibi bir durum yok, şu anda hatırlamıyorum ama o maçtan sonra da şimdi yaptığım gibi ne leyhte ne aleyhte hata yapılmasını istemiyorum demişimdir.

İşe gelip, gelmemekle alakası yok, geçen sene Nobre kendini yerlere atarken de kızıyordum ben Nobre'ye. Bu konularda objektif olurum, merak etmeyin.
    ben onusana demedimki genel olarak dedim arada istisnalar vardır elbet

Ayrıca konu gs fb tartışmasına çıkmıyor zaten "Hakem sizin lehinize karar verdiğinde bişey demiyosunuz ama alehinize karar verildiğinde ortalık karışıyor" Diyor galiba baran
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Şimdi GS TV de izledim maç çıkışı otoparkta aureylo ( ) Ricardinho ya arkasından saldırarak kafasına yumruk atmış Beşiktaş şikayetçi olucakmış...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yahu, hakemin lehine karar verdiği takımın taraftarı ne diyecek hakeme? "Vay haysiyetsiz, sayesinde 3 puan kazandık, böyle hakem düşman başına" mı diyecek? Ya da koro halinde küfür mü edecek?

En fazla hatalarını söyler veya kabul eder, nedir yani.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon

Mesaj Yetkileri