1 ile 30 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by TheCure View Post
    ne kadar seviyeli mesajlar yazıyoruz değil mi herhangi bi üye olsa hemen uyarı flan verilirdi hadi neyse
    Soru: Egemen mesajında ne anlatmak istemektedir?
    Cevap: Hiç.. Laf ola beri gele.. Egemen mantıksız bir mesaj atmıştır; Ali Koç'un arkasında feriştahı olsa fayda etmemelidir, suç işlediyse cezasını çekmelidir, vesaire, vesaire..

Soru: Peki bu mesaj silinmeli midir?
    Cevap: Orasına baktım, burasına baktım, silecek bir tarafını bulamadım? Sırf mantıksız diye de mesaj silmeme taraftarıyım..

Soru: Peki ne yapılmalıdır?
    Cevap: Bana göre lisan-ı münasiple mantıksızlığı kendisine anlatılmalıdır? Ben üslup olarak böyle durumlarda işin içine kendimce biraz da mizah katmaya çalışırım ki, karşımdakinin kalbi kırılmasın..

Soru: Peki, "Ne alaka" diye soran üyeye neden boş ve anlamsız bir cevap veriyosun?
    Cevap: Biraz çaba sarfetse ne demek istediğimi anlayacağı ve gerçekten de bu mesajın mantıksızlığa tepki olarak yazıldığını farkedeceği için..

Soru: Senin mesajlarında daha evvel pek smiley görmezdik, nerden çıktı bu "Kel" kelimesinden ibaret mesajın sonundaki smiley?
    Cevap: O mesajı cevaben yazdığım arkadaş da gücenmesin diye koyayım dedim.. Başka türlü espri yaptığımızı anlatamıyoruz kimseye kolay kolay..

Soru: Son olarak, boş ve anlamsız mesajlar yazmak Forum Kuralları'na aykırı değil midir?
    Cevap: Öyledir.. Ve mesaj sahibine gerekli uyarı verilmiştir..

(Edit:
    ...verilememiştir, zira yetkileri kaldırılmadan bu herife ceza verilememektedir, onu da kendisi yapamamaktadır.. Yukardaki son kısmı silmek yerine buraya bunu yazayım dedim..)
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    (Edit:
    ...verilememiştir, zira yetkileri kaldırılmadan bu herife ceza verilememektedir, onu da kendisi yapamamaktadır.. Yukardaki son kısmı silmek yerine buraya bunu yazayım dedim..)
    Kimden bahsediyorsun abi?

Mesaj Yetkileri