Originally Posted by
TheCure
ne kadar seviyeli mesajlar yazıyoruz değil mi herhangi bi üye olsa hemen uyarı flan verilirdi hadi neyse
Soru: Egemen mesajında ne anlatmak istemektedir?
Cevap: Hiç.. Laf ola beri gele.. Egemen mantıksız bir mesaj atmıştır; Ali Koç'un arkasında feriştahı olsa fayda etmemelidir, suç işlediyse cezasını çekmelidir, vesaire, vesaire..
Soru: Peki bu mesaj silinmeli midir?
Cevap: Orasına baktım, burasına baktım, silecek bir tarafını bulamadım? Sırf mantıksız diye de mesaj silmeme taraftarıyım..
Soru: Peki ne yapılmalıdır?
Cevap: Bana göre lisan-ı münasiple mantıksızlığı kendisine anlatılmalıdır? Ben üslup olarak böyle durumlarda işin içine kendimce biraz da mizah katmaya çalışırım ki, karşımdakinin kalbi kırılmasın..
Soru: Peki, "Ne alaka" diye soran üyeye neden boş ve anlamsız bir cevap veriyosun?
Cevap: Biraz çaba sarfetse ne demek istediğimi anlayacağı ve gerçekten de bu mesajın mantıksızlığa tepki olarak yazıldığını farkedeceği için..
Soru: Senin mesajlarında daha evvel pek smiley görmezdik, nerden çıktı bu "Kel" kelimesinden ibaret mesajın sonundaki smiley?
Cevap: O mesajı cevaben yazdığım arkadaş da gücenmesin diye koyayım dedim.. Başka türlü espri yaptığımızı anlatamıyoruz kimseye kolay kolay..
Soru: Son olarak, boş ve anlamsız mesajlar yazmak Forum Kuralları'na aykırı değil midir?
Cevap: Öyledir.. Ve mesaj sahibine gerekli uyarı verilmiştir..
(Edit:
...verilememiştir, zira yetkileri kaldırılmadan bu herife ceza verilememektedir, onu da kendisi yapamamaktadır.. Yukardaki son kısmı silmek yerine buraya bunu yazayım dedim..)
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"