1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: Fenerbahçe'ye tarihi ceza geliyor

Hybrid View

Nesil
    2006

Bence ceza verilmesi gereksiz. Çünkü bizi tahrik ediyorlar sonuç doğal. Kendileri istedi böyle olmasını. Ama biz kendimize yakışanı yaparak küfür etmemek gerekiyordu. Ama hak ettiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bence ceza verilmesi gereksiz. Çünkü bizi tahrik ediyorlar sonuç doğal. Kendileri istedi böyle olmasını. Ama biz kendimize yakışanı yaparak küfür etmemek gerekiyordu. Ama hak ettiler.
    Bunu yazdığına cidden inanmıyorum bir insan nasıl küfür edilmeyi hakeder yada darp edilmeyi anlatsana bunu bana Batuhan......

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bunu yazdığına cidden inanmıyorum bir insan nasıl küfür edilmeyi hakeder yada darp edilmeyi anlatsana bunu bana Batuhan......
    İnsanlar hak edildiği gibi davranır. Herhalde 25-30 milyon Fenerbahçe'li bir hakeme küfür ediyorsa hak etmiştir. Benim babam hayatta küfür etmez. Özellikle annemin ve benim yanımda ilk kez sesli hakeme küfür etti. Artık gersini sen düşün. Bu hakeme edilmeyecekte kime edielcek? Hadi yaptığımız yanlış tamam ceza verilmesine razıyım. Ama Runje'de ceza görmesi gerekiyor. Meşale yakmak ceza gerektirmez mi?

Mesaj Yetkileri