Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
MahsAllah sen cok objektifsin milletinde objektif olmasini istemissin..
Ali Koc zaten PFDK ya sevk edildi... Brezilya Amatör Kümesinden geldi dedigin adam bugun Fenerbahce ve Milli takimin en önemli oyuncularindandir ve Nobre gibi 2 sene icinde vatandasliga gecmedi.. 6. senesini bitirmek üzere.. Son haftalardaki performasini zaten tartismaya gerek yok.. Herkes bu oyuncunun hakkinda olumlu yorum yaparken Ricardinho ya bir yumruk atti diye kötü adam oldu.. aman ne kiymetli futbolcunuz varmis.. masumdinho.. daha adamin ne dedigini bilmiyoruz... belliki aurelioyu tahrik etmis aurelio bu ulkede 6. senesini dolduruyor hic böyle bir hareketi görülmedi bu zamana kadar...
Objektif yorum meselesi degil bu,benim gordugum video'da Rico'nun arkasindan gelip catir cutur indiriyordu yumruklari,Rico'nun aldigi darbelerin haddi hesabi yoktu zaten,karsilik vermismi bilmiyorum,oyle bir seyde goremedim ya neyse ben dikkat etmesimdir.Iyi yapmis keske agzini burnunu kirsaymis.Nobre araya nerden girdi hic anlamadim cevap vermiyorum.Futbolcumuz herhalde kiymetli,herkesin futbolcusu kiymetli,benim gozumde her insan kiymetli...Biz Inonu stadina gelen futbolculari arkadan gelip yumruklamadigimiz icin benim cok agirima gitti.Birde kusura bakma ama izledigim her Fenerbahce macinda Marco'yu saga sola satasirken goruyorum,nasil boyle bir hareketi gorulmemis anlamadim.
Tamam,belki yetenekli bir futbolcu olabilir,istikrarli bir futbolcu olabilir ama zaten sevmedigim bir futbolcuydu,hep cirkeflikleri gozume batiyordu artik nefret ediyorum ve bu adam oyndikca ben bir daha Turk Milli takimi maci falan izlemem.Neyse o goruntelerden sonra hala futbolcu arkadasi korumaya calisiyorsaniz ben size bir sey demiyorum zaten,benim takimimda biri bunlari yapsa takimdan kovulsun derdim.
Baki konusuna katiliyorum herkes icin.Cok faul yapti,ama bakin bakalim hic rakibi sakatlamaya yonelik faulu varmi,bu atilmamali anlaminda degil,tamamen rakibi durdurmaya yonelik hareketler.Hic kasti tekmesi falan yoktu.Ama cok ciddi bir kontra yi kesmisti(bir pozisyon daha vardi galiba) o kesin ikinci sariydi ama ilk sariyi gayet ucuz veren kankamiz? sayin Selcuk Dereli ikinci sariyi veremedi...
Neyse ben soyleyecegimi soyledim,insallah Besiktas camiasi ve Ricardinho dava acarlar ve isi yargiya tasirlar.Bu adama gerekli ceza verilsin.Birde o ucan tekme atan eleman kim ve Aziz Yildirim'in yaninda isi ne?Bunu cevaplayabilecek olan yokmu?Bizim stadimizda kufur yok diyenler nerde?