Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Verdiğin videoyu seyrettim. Fenerbahçe aleyhine çalınan kararlardan video yapsak 2 dakika 2 saniye değil, 10 dakika 10 saniye eder

Kimse kimseye durduk yere yumruk atmaz. Hele ki Mehmet Aurelio gibi bir oyuncu hiç atmaz. 5 yıldır Türkiye'de, en ufak bir çirkin davranışını görmedik, gören varsa söylesin. Rico Aurelio'ya maçta "Maymun suratlı O..." diye küfür etmiş, zaten maçta da tartışmışlardı. Muhakkak ki Rico maçtan sonra laf etmiştir Aurelio'ya ve Aurelio da yumrukla girişmiştir.

Ricardinho Brezilya'da hiç kimse tarafından sevilmeyen, en nefret edilen futbolcuydu, bunu da unutmayın.

Aurelio'nun yumruğu saha dışında, saha içini etkilemez umarım, ceza almaz. Cezayı hakeden sadece FB yöneticileri var, söylediklerinden dolayı, ne saha kapanmayı hakediyor, ne oyuncular ceza hakediyor.

Yan hakemin sarı kart göster diye işaret ettiği pozisyonu da unutmayın, Mehmet Sedef kırmızı kart görecekti. Baki'nin 10 defa atılması lazımdı. Gökhan Zan'ın uzatmalardaki penaltısına ne demeli? Tek tek saydırmayın bana pozisyonları, objektif olun az biraz...
Egemen,bak soylemek istedigim suydu linki verirken,
Sadece Fenerbahce alehine yada Besiktas lehine kararlar alinmadi,macin stresi ile hakemde kontrolu kaybetti ki bak takdir edersiniz ki bu tip maclari yonetmek cok zordur ve maalesef Selcuk Dereli altindan kalkamadi ama Federasyon hakeme Besiktas'a maci kazandir demis veya hakem Besiktas'i tuttu deyince komik oluyor.Tek tek pozisyon tartismasi yapmak anlamsiz gercekten.Ben gayet objektif olduguma inaniyorum,Baki'nin almasi gereken kirmizi kart vardi,Mehmet Sedef'i de ilk sari cok ucuz oldugu icin atamadi bence ama hatalar hatalari mi temizlemeli?Bence hayir,Ugur Boral'i neden atmadi acaba,bence Baki'nin volesine kirmizi kart vermedigi icin olabilir.
Baki'nin golu faulse ki bence faul du(Gol nizamiydi diyen Fenerbahce'li arkadaslarimda var benim gibi gol degildi diyen Besiktaslilarda)butun kahve ayaga kalkti ben kalmadim.Buraya kadar tamam ama Runje'ye yapilanda hemen hemen aynisi onu vermedi o gol olsa ne olacakti?Gol olmayinca hakem hata yapmamismi oluyor?
Sayma yani tek tek,gerek yok.
Bence Marco ile mahkemede hesaplasilmali,cezayi falan bosver...

Sunuda ekleyeyim,eger Ricardinho oyle bir kufur ettiyse,ki kendisine yazik ogrendigi kufure bak daha ne guzide kufurler var Turk dilinde...
Hakem raporuna yazar,Ricardinho gereken cezayi alirdi,gidip saldirmasi gerekiyordu ama yoksa rahat uyuyamazdi pasa hazretleri.