Öncelikle sana demedim, birkaç yerde böyle saçma mesajlar gördüm, o nedenle yazdım onları...

Dediğim gibi, pozisyonları tek tek tartışmayacağı ilk attığım mesajda da belirtmiştim. Diğer konu hakkında da bir yorum yapmıyorum. O adamın Aziz Yıldırım'ı tanıyıp tanımadığını bilmiyorum. Orada olay var dediler belki ve Aziz Yıldırım oraya giderken o ilk saldıran kişi yanına geldi ve birşeyler söylemeye başladı. Bunları bilmeden Aziz Yıldırım'ın adamı, o dövdürdü gibi laflar çok komik geliyor.

Şu anda bilemiyoruz tabi ki ama olay mahkemeye giderse, iki tafafında vereceği ifadelerden ne olduğunu öğrenebiliriz.

Emre'yi ne çabuk unuttunuz. Rakibe tekme attığı için koridorda 4 maç ceza aldı. O zaman onun da milli takımda oynamasını istemiyorsunuz. Mehmet Özdilek de tekme attı bir futbolcuya, bundan sonra ileri de çok iyi bir TD olsa bile hiçbir şekilde milli takımda ya da BJK'de forma giymesin o zaman.

Aurelio doğru yapmıştır demiyorum asla, yaptığı hareket çok yanlıştır ama milli formayı bir daha giymesin demek için Emre'nin de milli takımdan çıkarılması gerekir...