Tabii ki iki takım aleyhine de kararlar var. Bak ben diyorum ki sana, Uğur Boral'ın karetesi mesela, kesin kırmızı kart, atmalıydı. Ama atmasa da bir şey değişmezdi, maç kopmuş zaten o noktada, atsa ne değişecek? Uzatmaların sonlarına gelinmiş, maç 1-1, BJK turu garantilemiş, Boral karete yapıyor, kırmızı kart gösterse ne olacakti BJK lehine? Tek avantajı işte Denizlispor maçında Uğur oynayamayacaktı, o kadar...

FB aleyhine verilen kararlara bakıyoruz ki hep kırılma anlarında... Baki'nin kırmızı kart görmesi gereken dakika 90 dakika bitmeden, 70 ve 80. dakikalar arasında yanılmıyorsam. Mehmet Sedef aynı şekilde 90 dakikanın içinde elle müdahale etti topa ve 2. sarıdan atılmalıydı -ki yan hakem de kart istedi- Yani bu 2 oyuncu atılsaydı ve maç uzatmaya gitseydi, Beşiktaş uzatmalarda 9 kişiyle mücadele edecekti. Uzatmalarda belki Lugano kırmızı kart görürdü- 10'a 9 olurdu, orası ayrı. Sonuçta Lugano da itirazdan dolayı 2. sarıyı gördü, maçın sonları artık, maç kopmuş, sinirler gergin, orada çok kızdı ve topu fırlattı, kartı da haketti. Fenerbahçe'nin lehine verilen hatalar kırılma anlarında değil, bunu anlatmaya çalışıyorum. Gökhan Zan'ın elle kestiği pozisyon mesela, maç 1-1 ve 10 dakika kala. Penaltı verse hakem ve gol olsa belki 2-1 olacak maç ve 10 dakika Fenerbahçe bastırıp golü bulup turu geçecek.

Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.