1 ile 30 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Buyur tartisalim baran efendi sabahtan beri biz burda tartisiyoruz biz zaten genel olarak kötü bir mac yönettigi söyledik hakemin, iki tarafada etki etti.. mesajlari bastan sona okusaydin keske.

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Buyur tartisalim baran efendi sabahtan beri biz burda tartisiyoruz biz zaten genel olarak kötü bir mac yönettigi söyledik hakemin, iki tarafada etki etti.. mesajlari bastan sona okusaydin keske.
    Okudum mesajlari genellikle fbliler konusmus

Mesajimi iyi oku,ne demek istedigimi anla,öyle cevap ver

Bu tekme atanlardan madem cok sikayetcisiniz Lugano ve Deniz nasil hala takimda kaliyor?

fb-bjk ilk lig macinda Lugano yine ortaligi dagitmisti,tekmeler havada ucusuyodu,ama ben yemin ediyorum bu kadar yaygara yapildigini görmedim ogün.Bjkliler bahane uydurmadi.Hakem hatalari onlarin aleyhine olmasina ragmen...

2 gündür dagittiniz Türkiye´yi yahu.Yöneticileriniz cikar küfürler yagdirir,hakaretler eder.Taraftarlar küfürler eder,Marco efendi cikar arkadan yumruklar.Tuncay Gökhan Zan´a hakaret eder.Bunlari da konusalim biraz...

Rico,Marco´yu dava etmeli,mahkemede kozlarini paylassinlar.Lig de cünkü cezalar indiriliyor.Indirim Kurulunda kampaya var.Yari yariya ceza indirimleri..

Mesaj Yetkileri