1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Minimum Fee Release Clause (PÜF NOKTASI)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Minimum Fee Release Clause (PÜF NOKTASI)

Minimum Fee Release Clause ile ilgili belki bazılarınızın bildiği bi püf noktasını belirtmek istiyorum

oyuncunuza minimum release clause'un üstünde bi teklif geldi ve reddetmek istiyosunuz. o zaman aşağıdaki yöntemi uygulayın.

1. Başta vakit kazanmak için gelen teklife son güne kadar cevap vermeyin.
    2. Bu arada futbolcunuza yeni kontrat önerin.
    3. Futbolcunuza kiralama teklifi geldiyse geri çağırma maddesi (recall) ekleyip kabul edin. Futbolcu kiraya giderse diğer teklifler otomatik olarak devre dışı kalır. siz de daha sonra futbolcunuzu geri çağırırsınız.
    4. Birinci maddeye geri dönerek devam ediyorum. Cevap verme zamanı geldiğinde teklifi askıya alın (stall). Bu size zaman kazandıracaktır.
    5. Askıya alma süresi de sona erince sol menüde "kabul et" seçeneğinden başka seçeneğin aktif olmadığını göreceksiniz. Paniğe kapılmayın. O menüye gelip farenizin üstünde bulunan tekerleği "yeni teklif" v.s. yazan menü çıkana kadar çevirin ve basın. Herhangi bir karşı teklif yapmışsınız gibi kabul edilecek ve vakit kazanacaksınz. Bu işi transfer dönemi sona erene kadar yapın. sonunda transfer otomatik olarak iptal olacaktır zaten.

valla eyvallah
    digerlerini biliodum ama 5. madde cok islevli

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

paylaşım için teşekkürler...

Sagol Abi özellikle David Villa nın serbest kalma miktarı azdı işe yarar bu...

Minimum değerin üstünde verince erteleme diye birşey olmuyor

Guzel bilgiler saol paylasim icin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

paylaşım için saol biliyordum bunu ispanyada çok başın ağrıo bunu bilmiyorsan
    Multi hesap açtığı için banlanmıştır

Güzel Paylaşım Teşekkürler

Quote Originally Posted by AtaWorM View Post
    Minimum değerin üstünde verince erteleme diye birşey olmuyor
    Oluyor arkadaşım.Stall offer diye bir seçenek var Kabul Et'in altında.Ona tıkladın mı ; Mesela Fenerbahçe Tuncayı satma konusunda aceleci davranmadı diyor ve transferi askıya alıyor,5-10 gün geçiyor aradan!

Nesil
    2006
    Yer
    -

valla benim tuncay'a 20 mn chelsea'Den geldi başkan işime karışadı ama bi türlü kabul edemiyorm tek kabul et seçeneği vardı bende mecburen kabul ettim sona tuncay'da tabi kabul etti ve bana sorulmadan gitti adam anlamadım bunun nedeni

bu aarada saol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OgUzHaN10 View Post
    Oluyor arkadaşım.Stall offer diye bir seçenek var Kabul Et'in altında.Ona tıkladın mı ; Mesela Fenerbahçe Tuncayı satma konusunda aceleci davranmadı diyor ve transferi askıya alıyor,5-10 gün geçiyor aradan!
    5. maddeyi uygula. zannedersem bu bi hile. farenin tekerleğini sabırla "kabul et" düğmesinin üstünde bi ileri bi geri çevir. iki yeni buton beliriyor. biri "geri al"(undo) diğeri ise "yeni teklif". undo'ya değil diğerine bas. pazarlık devam etmiş gibi süreç uzuyor. transfer dönemi sonuna kadar buna devam et.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bence bu hileye girer birazcık 5.madde

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bence bu hileye girer birazcık 5.madde
    yok be kardesım bence baska program kullanmak ve baska takıma gırıp para veya oyuncu cekmek dısında her yol mubahtır

E tamam ukat bende onu diyorum aga stall offer diye bişe oluyor zaten kabul et'in altında ona basınca dediğin gibi pazarlık uzuyor !

ben son maddeyi anlamadım dostuum yaff

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende bunu bulmuştum ama hiç yayınlamak gelmedi aklıma.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ukat View Post
    5. maddeyi uygula. zannedersem bu bi hile. farenin tekerleğini sabırla "kabul et" düğmesinin üstünde bi ileri bi geri çevir. iki yeni buton beliriyor. biri "geri al"(undo) diğeri ise "yeni teklif". undo'ya değil diğerine bas. pazarlık devam etmiş gibi süreç uzuyor. transfer dönemi sonuna kadar buna devam et.
    ee yaptığımız teklifi kabul ederlerse ne olacak?

Editör'le oyuncuların datalarını değiştirmekten hiçbir farkı yok bunun.. Oyunun herhangi bir açığını kullanarak var olan bir kuralın işlerliğini engellemek hiledir.. Yani onu bilerek yapın.. İsteyen istediği gibi oynar tabii, ona bir şey denmez de düzgün oynamak isteyenler için iyi bir yol değil yani bu..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Wink

Quote Originally Posted by ukat View Post
    Bunu yaparken ayni anda fareyi kafanizin etrafinda 3 kere cevirirseniz o oyuncu emekli olana kadar sizin takimdan ayrilmiyomus!

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

eywallah kardeş çok işe yaradı bu

eğer hile olsaydı oyun içinde böyle bişi olmazdı olduğu için hileyle hiçbir alakası yokkk

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Çok teşekkür ederim.Hepsi hariç bi 4. maddeyi bilmiyordum.Sağol
    (/s)

emege saygı sagol blader

eyvallah çok saol

Mesaj Yetkileri