1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: İşte Cezalar..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaa yok artık yaa bu kadar da olmaz yaa bu federasyon bu fifa bu uefa olduğu sürece Fenerbahçe hiç bir şekilde başarı sağlayamaz ben bunu anladım bu ceza dan sonra kesinlikle Fenerbahçe yönetimi bi şekilde tepkilerini ortaya koymaları lazım yoksa bu iş böyle gitmez

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    yaa yok artık yaa bu kadar da olmaz yaa bu federasyon bu fifa bu uefa olduğu sürece Fenerbahçe hiç bir şekilde başarı sağlayamaz ben bunu anladım bu ceza dan sonra kesinlikle Fenerbahçe yönetimi bi şekilde tepkilerini ortaya koymaları lazım yoksa bu iş böyle gitmez
    Senin kesin Fenerbahçe yönetiminde olman lazım.

Türkiye'de maç kaybedersiniz federasyon ve hakemler suçlu olur.
    Avrupa'da elenir/yenilirsiniz federasyon yabancı sınırlamasını kaldırmayı diye suçlu olur.

Bir sefer de çıkın evet kötü oynadık yenidik diyebilin(Beşiktaş maçında iyi oynadınız.Baki'nin kırmızı kart görmesi gerekirdi,penaltı verilmedi tamam da unuttuğunuz nokta Lugano ilk sarı kart gördüğü pozisyonda atılmalıydı+Uğur Boral atılmalıydı.Yani hakem sadece Beşiktaş'a göz yummadı size de yumdu.)

Hakeme hakaret ediyor tabi ki ceza yiyecek

Ayrıca Uefa ve fifa'yı da kattın ya işin içine diyecek birşey bulamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sherryy View Post

Avrupa'da elenir/yenilirsiniz federasyon yabancı sınırlamasını kaldırmayı diye suçlu olur.

Bir sefer de çıkın evet kötü oynadık yenidik diyebilin(Beşiktaş maçında iyi oynadınız.Baki'nin kırmızı kart görmesi gerekirdi,penaltı verilmedi tamam da unuttuğunuz nokta Lugano ilk sarı kart gördüğü pozisyonda atılmalıydı+Uğur Boral atılmalıydı.Yani hakem sadece Beşiktaş'a göz yummadı size de yumdu.)

Hakeme hakaret ediyor tabi ki ceza yiyecek

Ayrıca Uefa ve fifa'yı da kattın ya işin içine diyecek birşey bulamıyorum.

Öncelikle Fenerbahçe yönetimindenim yada deiğilim seni ilgilendirmez..

Futbolda kazanmak içn saha içinde ve dışında her türlü şey yapılır kazanma hırsı olan takım her türlü şeyi yapar biz bunu yapmıyoruzda demiyorum ben yaptıkta....

Beşiktaş maçında da ben demiyorumki sadece baki atılmadı lugano'da da haklıyıdı lugano kendi etti kendi buldu..ayrıca uğur boral'ında atılması gerektiğini her fırsatta dile getirdim...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by sherryy View Post

öyle bir konusmussunki sanki Federasyondan tek sikayetci olan kulüp Fenerbahce..

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    öyle bir konusmussunki sanki Federasyondan tek sikayetci olan kulüp Fenerbahce..
    sorunda ordaya şikayetçi olanlar sizin kadar serzenişde bulunmuyor veya sizin kadar olası bi başarısılığa kılıf aramıyolar .....

Mesaj Yetkileri