1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: İşte Cezalar..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Benim orada senin kesin Fenerbahçe yönetiminde olman lazım dememin sebebi;

Türkiye'de maç kaybedersiniz federasyon ve hakemler suçlu olur.
    Avrupa'da elenir/yenilirsiniz federasyon yabancı sınırlamasını kaldırmayı diye suçlu olur.

Bu nedenle.Hatta abartıp Uefa ve fifa'yı da katmışsın işin içine.Uefa ve fifa'nın işi gücü yok Fenerbahçe ile uğraşacak değil mi
    onlarda uğraşıo kardeşim sen merak etme şenez erzik'in de galatasaray'lı olmsını göz önünde buludurursak Haluk ulusoy'un daima yanında olan Şenez Erzik her zaman Fenerbahçe'nin üstüne gelecek ve gelmeyede devam ediyor...Daha da gelecekler bu takımı yok etmek için el ele verecekler sonunda bu klüp ya kapanacak yada hırs yapıp onlara karşı bi kapak yapıcaklar

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    onlarda uğraşıo kardeşim sen merak etme şenez erzik'in de galatasaray'lı olmsını göz önünde buludurursak Haluk ulusoy'un daima yanında olan Şenez Erzik her zaman Fenerbahçe'nin üstüne gelecek ve gelmeyede devam ediyor...Daha da gelecekler bu takımı yok etmek için el ele verecekler sonunda bu klüp ya kapanacak yada hırs yapıp onlara karşı bi kapak yapıcaklar
    Yuh diyorum başka birşey demiyorum.

Birde Şenez Erzik değil,Şenes Erzik olacak

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    şenes erzik fb li dir ....

Mesaj Yetkileri