Yayıncı kuruluş Lig Tv ile köprüler atıldı! Bugün oynayacağımız Denizlispor karşılaşmasını yayınlamak üzere Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadı`na gelen naklen yayın ekibi, teknik donanımı hazırlamak üzere stada girmek istedi. Ancak özel güvenlik görevlilerimiz tarafından stada alınmadı. Her fırsatta Fenerbahçemize saldıran yayıncı kuruluşun özellike önceki akşam Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçından sonra Yöneticilerimizi canlı yayına almayarak bu tepkinin zeminin hazırladı.
Az önce TV'de duydum, Lig TV içeri hala alınmamış. Bunun cezası 1.3 milyon Euro imiş ve bu ceza doğrudan federasyona ödeniyormuş. Fenerbahçe yayına izin vermezse 1.3 milyon Euro, yani 2.3 milyon YTL ödeyecek federasyona.

Fenerbahçe yönetimi saçmaladı! Ben bir Fenerbahçeliyim ve yazıklar olsun diyorum yönetime!

Eğer yayın izni verilmezse;
1. Maçı izleyemeyeceğiz. Sadece stadyumda olanlar izleyebilecekler. Özeti dahi izleyemeyeceğiz.
2. Ceza olarak 1.3 milyon Euro ödeyeceğiz. Bu para bizim cebimizden, Fenerbahçelinin cebinden çıkacak. Biz Fenerium'dan ürün alıyoruz, piyango bileti alıyoruz, kulübe destek veriyoruz, biz saçma bir şeyden dolayı böyle bir ceza ödemek için vermiyoruz bu paraları, kulüp kalkınsın, transfer yapsın diye veriyoruz.

YAZIKLAR OLSUN SANA FENERBAHÇE YÖNETİMİ!