Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Haksızlığa bu şekilde dur denmez. Gidip şikayetlerini yaparsın, öyle dur dersin. Fenerbahçe bugüne kadar ne şikayeti yaptı ki, hep laf hep laf... Hep konuşuyorlar, konuşacaklarına delillerle, belgelerle gerekli yerlere şikayet yapılsın.

Lig TV'yi sokmadık da başımız göğe mi erdi? Şimdi maç başlamayacak, hükmen mağlup sayılacağız, şampiyonluğu da bırakmış olacağız. Ligden çekilelim bari tam olsun da 100 yıllık Fenerbahçe kulübü ikinci ligde mücadele etsin!!!

Yazıklar olsun yönetim!
egowich anlayamadığın bazı şeyler böyle kararları sadece yönetim veya başkan veremez bu kararların altında Fenerbahçe camiası ve taraftarı var tek başına verilicek kararlar değil bunlar bu kadar haksızlığın olduğu yerde olacağmıza ikinci ligde oynarız daha iyi