Gecen senenin intikamini alacak Fenerbahce.
Gecen senenin intikamini alacak Fenerbahce.
Keşke Sadettin Saran başkan olsaydı veya Mehmet Ali Aydınlar. Aziz Yıldırım artık istifa etmeli tüm yönetimiyle, Fenerbahçe'yi ne halleder düşürdü. Lig TV'yi sokmuyor maça, bu kadar saçma bir şey olmaz. Yok ligden çekileceğiz, yok bu, yok şu. Bırakın kardeşim yönetimi o zaman, adam gibi teknik direktör getirmezsen olacağı bu. Sen gidip Sivasspor'u, Sakaryaspor'u yenemiyorsun, gidip İnönü'de bir gol atamıyorsun. Aldığın defanslar Nobre'ye kafa vurduruyor, gol yiyorsun, sonra hakeme çatıyorsun.
Yabancı kontenjanı kaldırılsın diyorsun, aldığın yabancı oyuncu Deivid her maç yedek kulübesine mahkum. Kontenjan sınırsız olsa dolduracak yeteneksiz yabancıları kulübeye! Sen önce 6 kontenjanı 6 tane iyi yabancıyla doldur da yer kalmazsa alırsın!
Yönetimi istifaya davet ediyorum.
Tarih tekerrürden ibarettir...
İnşallah Denizli bir sürpriz yapar...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Onlarda hemen istida etcek sanki![]()
![]()
Bir seferde Aziz Yıldırım ve yönetim dediği bir şeyi gerçekleştirsin.(İstifa,maç yayınlamama vs.)
sherry'e katılıyorum. Ya sözünün arkasında dur, ya da o sözü verme.
Başkan;
1. İstifa etti, geri döndü.
2. Geçen sene 2 kupa sözü verildi, sıfır kupa alındı, bu sene de 2 kupa sözü verildi, 1 tane kaldı.
3. Lig TV'ye izin vermeyeceğiz dedi, izin verildi.
4. Dünya yıldızları getireceğiz dedi, Deivid'i getirdi.
5. Ligden çekiliyoruz dedi, bakalım çekilecekler mi, hiç sanmıyorum.
6. Fortis'ten çekileceğiz dedi, baktı ki para gidecek, PAF takımı koyacağız dedi.
Artık güvenim kalmadı başkana ve yönetime.
Lig TV yayınlıyor!
Lig TV araçlari 5.5 saat bekletildikten sonra harekete geçti. Fenerbahçe-Denizlispor maçının yayınlanabilmesi için az önce verilen talimatla yayıncı kuruluş hazırlıklarına başladı.
Teknik ekip ve kameramanlar yerlerini almaya başladı. Maçın yönetmeni Musa Çözen "İlk kez böyle bir durumla karşılaştım.
Maçın başlama saati olan 19.00'a kadar hazır olmamız çok zor. Elimizden geleni yapacağız."
29.04.2007
Kaynak : DHA
Fenerbahçe bu maçta berabere kalırsa şampiyonluk şansı azalır. Fenerbahçe'nin fikstür bakımından çok zor maçları var. Bakalım bu akşam neler olacak..
Ömerdiho pes yani bu kadar olunmaz tamam sonuna kadar FB lisin ama bu kadar örnege bile bir bahane buluyon...
1. Serdar
2. Serkan
3. Önder
4. Edu
5. Uğur
6. Tuncay
7. Deniz
8. Aurelio
9. Tümer
10. Alex
11. Kezman
.........................
1. Souleymanou
2. Ahmet
3. Bülent
4. Erman
5. Kratochvil
6. Fatih Egedik
7. Selahattin
8. Cesar
9. Tomas Abraham
10. Yusuf Şimşek
11. Adriano
...................
Haydi denizliiii...
he he he lig tv izin vermiceklermis sirf ortaligi karistiyorlar eger vermeselerdei puain bile silinecekti fenerbahcenin oyle hersey kolay degil
Başarılar denizli
gol oldu pofff...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hemde golü alex attı.ümit karan için kötü oldu...
dk 19 alex 1-0
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne de olsa profesör.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Denizli attı , ofsayt gol iptal.
kezman büyük bi ihtimal ile oyundan alınacak.kenara gelip değiştirilmesini istedi.
oOO sakatlandımı yoksa
Hayır çıkmadı.Tuncayla tartıştı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
eee anlatın yhaa maç nasıl gidio
İlk yarı bitti 1-0 öndeyiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk yarı bitti. Fenerbahçe Alex'in golüyle 1-0 önde. Alex'in bir topu direkten döndü karşı karşıya iken.
Kezman ile Tuncay tartıştı, Tuncay pas atmadığı için, bana göre Kezman haklı. Kezman'ın uzaktan şutunu son anda kaleci çıkardı ilk yarı biterken. Fenerbahçe iyi oynuyor, sık sık kaleye şut çekiyor, uzaktan yokluyor.
Selahattin'in golü ofsayt sebebiyle iptal edildi, karar doğruydu.
Hakem çok iyi maç yönetiyor, umarım böyle devam eder.
İşte o pankart!
Fenerbahçeli taraftarlar Denizlispor maçı öncesinde hakem ve federasyona olan tepkilerini yine gösterdiler. Birçok pankart açan taraftarlar Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Maraton VIP tribünün koltuklarına 'Yeterr' yazdılar.
Beşiktaş ile oynanan Fortis Türkiye Kupası yarı final maçındaki kararlarıyla hakem Selçuk Dereli'yi eleştiren taraftarlar kırmızı ve beyaz renkteki kartonlarla 'Yeterr' yazdılar.
Bu bölümdeki tribünde oturan taraftarlar maç başlamadan önce kartonları havaya kaldırarak yazıyı vurguladı. Taraftarlar ayrıca tribünlere dağıtılan siyah bayrakları sallayarak tepkilerini ifade etmeye çalıştı. Sarı-lacivertli taraftarlar Telsim kale arkası tribününde maçın başında "Aslolan emektir, çalan şerefsizdir" yazılı pankart astı.
Lig TV
Fener'in en az 1 gol daha atması lazım. Yoksa şansa bir gol yersek çok kötü olur..
Kezman'dan sert tepki
Fenerbahçe'nin formsuz yıldızı Mateja Kezman Denizlispor maçında tepkisini farklı bir şekilde ortaya koydu.
Maçın 25.dakikasında Tuncay'ın kaleye vurmasına ve kendisine pas atmamasına sinirlenen Kezman bu pozisyondan sonra Tuncay'a tepki gösterdi. Bu tepkiden sonra kulübedeki Zico'ya dönen Kezman Brezilyalı teknik adama 'Beni değiştir' işareti yaptı.
Lig TV