1 ile 30 arası toplam 295 sonuç

Konu: 30.Hafta Fenerbahçe-Denizlispor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Herkes bayağı karamsar konuşmuş FB hakkında daha lig bitmedi arkadaşlar 2 puan öndeyiz BJK maçını kazanırsak büyük ölçüde şampiyonuz lütfen HEP DESTEK TAM DESTEK...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ewrim_FB View Post
    Herkes bayağı karamsar konuşmuş FB hakkında daha lig bitmedi arkadaşlar 2 puan öndeyiz BJK maçını kazanırsak büyük ölçüde şampiyonuz lütfen HEP DESTEK TAM DESTEK...
    Fenerbahce nin isi cok zor,

BJK
    Trabzonspor
    Cim-bom

bu maclardan en az 7 puan cikarmasi gerekir ama bugunki futbol gosteriyoki 3 puan cikarmalari bile basaridir.

Yani karamsar bakmamak elde degil .

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Fenerbahce nin isi cok zor,

BJK
    Trabzonspor
    Cim-bom

bu maclardan en az 7 puan cikarmasi gerekir ama bugunki futbol gosteriyoki 3 puan cikarmalari bile basaridir.

Yani karamsar bakmamak elde degil .
    Elde olmadığını biliyorum ama bunun bir faydası yok şurada 4 hafta daha dişimizi sıkıp desteğimizi verelim sonra ne oluyorsa olur...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Elde olmadığını biliyorum ama bunun bir faydası yok şurada 4 hafta daha dişimizi sıkıp desteğimizi verelim sonra ne oluyorsa olur...
    Ben Trabzonsporluyum ve bizim hic bi iddaa miz kalmadi. Benim istegim ligin su son 4 haftasinin cok heyencanli olmasi.

Insallah Fenerbahce toparlanir ve bu son 4 haftada iyi bi yaris cikartir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ben Trabzonsporluyum ve bizim hic bi iddaa miz kalmadi. Benim istegim ligin su son 4 haftasinin cok heyencanli olmasi.

Insallah Fenerbahce toparlanir ve bu son 4 haftada iyi bi yaris cikartir
    Heyecanlı olacağı kesin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

tüm sezon tam destek yaptık zaten. bu zico,bu yönetimle olmaz bu işler.artık tepki koyma vakti gelmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    tüm sezon tam destek yaptık zaten. bu zico,bu yönetimle olmaz bu işler.artık tepki koyma vakti gelmiştir.
    Bitime 4 hafta kalmış 2 puan öndeyiz 3 tane kader maçı oynayacağız bunların öncesinde tepki koyarsak zararımıza olur kârımıza değil...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bitime 4 hafta kalmış 2 puan öndeyiz 3 tane kader maçı oynayacağız bunların öncesinde tepki koyarsak zararımıza olur kârımıza değil...
    bu sezon şampiyon olacağımıza inanmıyorum.daha kendi evinde denizli'yi yenemeyen takım bjk yi, gs yi dışarda nasıl yenecek?. tepki koymak da geç kaldığımızı belirttim zaten.çok önceden yapmamız gerekiyordu

Sheriff Misafir

bu sezon şampiyon olacağımıza inanmıyorum.daha kendi evinde denizli'yi yenemeyen takım bjk yi, gs yi dışarda nasıl yenecek?. tepki koymak da geç kaldığımızı belirttim zaten.çok önceden yapmamız gerekiyordu
    Tepki olsa bile desteğimizi çekmemeliyiz takımdan. Sadece belli kişilere tepki koymak yeterli olur kanımca..

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Tepki olsa bile desteğimizi çekmemeliyiz takımdan. Sadece belli kişilere tepki koymak yeterli olur kanımca..
    Çağlayana yürüyelim.Şaka bi yana Fenerbahçe'nin bugünkü durumda olması en büyük sebebi maalesef Aziz Yıldırım'dır.Herkesi düşman etti Fenerbahçe'ye.Zaten sezon öncesinde takımı bir ay başkansız bırakıp sonrada hiç birşey olmamşı gibi "ben gitmedim" deyip geri gelmesi bu seneki verdiği zararların başlangıcıdır.Tesis olsun yaptığı yatırımlar olsun o konuda kimsenin birşey demeye hakkı yok.Fakat gelin görünki bu adam futbol'un f'sinden anlamıyor.Takım şampiyonlar liginden eleniyor, Yıldırım, mahalle takımına adam toplar gibi transfer yapıyor.Hiç bir teknik direktörlük geçmişi olmayan bir adamı 100. yılda takımın başına getiriyor.Üstüne üstlük o adamıda hiç yokken antipatik hale getiriyor.Fenerbahçe şampiyon olsada, olmasada sayın Aziz Yıldırım'ın yönetimini alıp gitmesi gerekir.(çok zor...)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Neyse ben kendi fikrimi söyledim sizin fikirleinizede saygım var uzatmak istemiyorum bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım...

Mesaj Yetkileri