Kümeye kümeye![]()
Kümeye kümeye![]()
----
Kadrolar
Zorlu bir deplasman maçı daha başlamıştı.İstanbulspor ev sahipliğinin de verdiği avantajla daha baskılı oynayan taraftı.Ancak 33. dakikada geliştirdiğimiz kontra atak sonucunda Ahmet Dursun'la sonuca gittik ve 0-1.Ardından İstanbulspor yine baskılı oyununa devam etti.Ancak ilk yarıda başka gol olmadı.2.yarıda daha ofansif bir kadroyla sahaya çıktı İstanbul ekibi.53.dakikada da Beşiktaş'tan kiraladıkları Can Erdem'in harika golüyle skora dengeyi getirdiler.Bu dakikadan sonra maç orta saha mücadelesi olarak geçti ancak gol olmadı.1-1
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bolton da olmadı giresun da hiç olmazzz![]()
giresunla yükseldin mi bir üst lige şuan kaçıncı oldugunu bbilmiyorum ama
yalan yazmadıgın için seni tebrik ediyorum çünkü bir çoğu sallama yapıyor .seninki ni okudugumda ilk bolton u bence hşç yalan yok onda yada hile![]()
beraberlikte iyi canım
iyi gidiyorsun bence simdiden oynucu arastir
Herşeye rağmen güzel.Kariyerini okumak keyif veriyor.
----
Kadrolar
Maç hızlı başladı karşılıklı ataklar vardı.15.dakikada Hüseyin ile öne geçti Şekerspor 1-0.Golden 3 dakika sonra sahneye Ceyhun çıktı ve 1-1.Yine 34.dakikada Ceyhun harika bir frikik golü ile takımını deplasmanda öne geçirdi.85.dakikada oyuna giren Nail Tilbaç 90.dakikada orta sahadan itibaren tek başına taşıdığı topu ağlara gönderdi ve 1-3.Maç sonucu.
Maçın Adamı;
Ceyhun Eriş
Yenilmezlik rekorumuz sürüyor ligde...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim...
Evet 16 yaşında ve 18 yaşında 2 tane oyuncunun peşindeyim...
Bencede iyidir
Evet Lig A 'dayım ve 2.sıradayım.Tabii ki yalan yazmıyorum rica ederim evet Bolton'u da yapmıştım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
kazanmışın başarılar abi
Saolasın sırada Kadıköy deplasmanı var![]()
Puan durumunun son durumunu koysaydın keşke.
Akşam'a koyarım...Oyunda değilim.
bu arada türkiye kupasında noldu feneri eledinmi
Birazdan ekleyeceğim olanları
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
----
Takımlar Sahaya çıkıyor işte 11'ler...
Maça Fenerbahçe çok hızlı başladı.Alex ve Kezman'la tehlikeli ataklar geliştiriyorlardı.Ancak ilk yarıda 0-0'ı korumayı kalecimiz sayesinde başardık.2.Yarıda Fenerbahçe daha da baskılıydı ve 53.dakikada Tuncay'ın ortaladığı topu Alex ağlara gönderdi.1-0.Kalan dakikalarda atak oynayan taraf bizdik ancak gol atamayınca.Şükrü Saracoğlu stadından boynu bükük ve kupadan elenmiş olarak ayrıldık.
Kupa Maçları :
olsun be murat yeter onlara bu korku bosver bari lige odaklan senin intikamini cumartesu gecesi kartalimiz alacak
GELIYORUZ ULANNNNNN
offfff işte futbol 2. lig takımının büyük takıma karşı oyunu başarısı bravo murat abi
elenmişsin ama olsun yarı final büyük başarı.devamını bekliyoruz
Sağolun arkadaşlar.Bu arada merak ettiğim bir konu var.FB ve GS ligde ilk 2 sırada.
Acaba UEFA yolu bana mı açılıyor?
Çünkü kupada 1. ve 2. Ş.L. gidiyor.3.de benim çünkü kupa maçlarında ki averajım Gençlerbirliği'nden iyi.Buna cevap verebilecek olan var mı?![]()
yok abi sen gitmiyorsun ya kazanacaksın ya da final mutlaka öyle olmalı bence öyleydi ama sen yinede araştır
E kim gidecek o zaman?
Fikri olan yokmu?
HeLaL Be !!
Arkadaşlar başka fikri olan veya aynı durum başına gelen var mı ?
2. olursan gidersin diye biliyorum. Tabi 1. olan ligde ilk 2 sıradaysa.
Evet kupa finalini oynayan 2 takımda ligde ilk 2 sırada yani.2 side ligde ilk 2de olduğu için Ş.L gidecek Uefa'ya 3.ve kim gidecek ???![]()
aga sanmıyorum senin gideceğini ama gidersen süper olur...
Allah allah olaya çözüm bulamadık
Lig 3.sü zaten gidecek UEFA'ya. Budurumda ya 4.de UEFA ya gidecek yada Kupada 3.olan yani benGidecem UEFA ya
![]()
ya boşver bea sen çık süper lige sonra gidersin avrupaya![]()
----
Kadrolar
Takımlar sahadaydı ve maç başladı.Karşılıklı ataklarda kaleciler çok başarılıydı.İlk yarıda 2 takımda oldukça pozisyona girmişlerdi ancak sonuca gidememişlerde ve ilk yarı 0-0 sona erdi.2.Yarıda kadrolar aynıydı.62.dakikada sahneye çıkan Ceyhun yaklaşık 40-45 metre sürdüğü topu kaleye gönderirken Samsunsporun defans oyuncusuna çarpan top ağlara gitti.1-0.Bu dakikada sonra Samsunspor atakları daha da sıklaşmıştı ancak defansımız etkiliydi.Fakat defansımız 3 dakika dayanabildi ve 65.dakikada Fatih Özer sahneye çıktı ve skoru 1-1'e getirdi.Kalan dakikalarda da karşılıklı ataklar vardı ancak gol olmuyordu.85.dakikada yine oyuna sürdüğümüz Nail Tilbaç takımını 87.dakikada öne geçirmişti ve bu gol Giresunspor'a maçı getirmişti.Oyuna son dakikalarda girmesine rağmen gol bulan Nail'de taraftarların gözdesi olmuştu.
Maçın Adamı;
Nail Tilbaç
Ligin bitimine 5 hafta kala puan tablosu
Tebrik ederim,adim adim super lige gidiyorsun..Super gidiyor helal olsun