Oyuncularımız Kadıköy'deki maçtaki gibi beceriksizlik yapmazsalar alırız. Eğer aynı senaryo olursa beceriksizlik yaparlarsa işler değişir.Fenerbahçe son iki maçı şanssız şekilde berabere tamamladı,iyi oynamasına rağmen kazanamadı. İyi motivasyon galibiyete yardımcı olabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tigana bana gore su ligin en iyi antrenoru, Turkiye'nin de gelmis gecmis en iyi antrenorlerinden biri. Onun degerini anca gittikten sonra anlayacagiz, ayni Lucescu ve Tigana gibi. Adami surekli Fransa'nin en buyuk takimlari, hatta Fransiz milli takimi istiyor ve biz hala begenmiyoruz. Adamin Besiktas'taki basarilari, Besiktas'a kattiklari ortada, biz hala begenmiyoruz.
Adamin yedek kulubesinde Ronaldinho olmadigina gore oynatmasi normal. Sonucta Tigana da Buragi kazanmak istiyor ve ona gore davraniyor, ki bana gore dun hic de fena degildi, baya faul de kazandirdi takima. Su oyuncu yedek diye veya oynuyor diye bir antrenor iyi veya kotu olmaz, biraz genis bir portrede bakmak lazim olaya. Ve ben bu sekilde bakinca Tigana'yi gercekten cok basarili buluyorum.