1 ile 30 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Quote Originally Posted by kansuGS View Post
    Zico stajer olmasa alabilir
    Tigana da zico dan iyi değil bence.....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Oyuncularımız Kadıköy'deki maçtaki gibi beceriksizlik yapmazsalar alırız. Eğer aynı senaryo olursa beceriksizlik yaparlarsa işler değişir.Fenerbahçe son iki maçı şanssız şekilde berabere tamamladı,iyi oynamasına rağmen kazanamadı. İyi motivasyon galibiyete yardımcı olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    Tigana da zico dan iyi değil bence.....
    Tigana bana gore su ligin en iyi antrenoru, Turkiye'nin de gelmis gecmis en iyi antrenorlerinden biri. Onun degerini anca gittikten sonra anlayacagiz, ayni Lucescu ve Tigana gibi. Adami surekli Fransa'nin en buyuk takimlari, hatta Fransiz milli takimi istiyor ve biz hala begenmiyoruz. Adamin Besiktas'taki basarilari, Besiktas'a kattiklari ortada, biz hala begenmiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Tigana bana gore su ligin en iyi antrenoru, Turkiye'nin de gelmis gecmis en iyi antrenorlerinden biri. Onun degerini anca gittikten sonra anlayacagiz, ayni Lucescu ve Tigana gibi. Adami surekli Fransa'nin en buyuk takimlari, hatta Fransiz milli takimi istiyor ve biz hala begenmiyoruz. Adamin Besiktas'taki basarilari, Besiktas'a kattiklari ortada, biz hala begenmiyoruz.
    ya madem basarili niye buragi yedek birakmiyor bu kadar cok pas hatasi yapmasina ragmen (hem de muthis denli kolay paslari bile rakibe atiyor)

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Noz View Post
    ya madem basarili niye buragi yedek birakmiyor bu kadar cok pas hatasi yapmasina ragmen (hem de muthis denli kolay paslari bile rakibe atiyor)
    Adamin yedek kulubesinde Ronaldinho olmadigina gore oynatmasi normal. Sonucta Tigana da Buragi kazanmak istiyor ve ona gore davraniyor, ki bana gore dun hic de fena degildi, baya faul de kazandirdi takima. Su oyuncu yedek diye veya oynuyor diye bir antrenor iyi veya kotu olmaz, biraz genis bir portrede bakmak lazim olaya. Ve ben bu sekilde bakinca Tigana'yi gercekten cok basarili buluyorum.

Mesaj Yetkileri