2. sezon için hazırlıkları son hızla devam ederken bizde takımı gençleştirecek bir proje için aylar öncelden belirlediğimiz oyuncular için klüpleri ile pazarlıklara başladık, bunun yanında kamp yeri için düşündüğümüz Türkiyeden olumsuz yanıt gelmişti bizde kamp dönemini Almanyada geçirme kararı aldık bu sırada ayrılan ve gelen oyuncular 1 temmuzdan çok önce belli oldu biz son güne kadar saklı tuttuğumuz oyuncuları imza törenine saklamıştık.
Ama biz takımı gençleştirmeyi düşünürken başkan sağolsun Jesus Bogar Jasso ya 10 + 2 mn euroluk teklifi bana sormadan kabul etmesi ile genç yıldızlarımdan birini Real Madride kaptırdım

Jasso Galaktiko Oldu

Almennia Aachen in genç ön liberosu Jesus Bogar Jasso nun Real Madrid ile sözleşme imzaladağı öğrenildi Jasso imza töreninden sonra mutluluğunu gizleyemezken Aachen klübüne ve hocası Aytekin e çok büyük borcu olduğunu fakat kariyerinin ilerlemesi için bu basamağı atlaması gerektiğini söyledi Aachen menajeri Aytekin ise transferden sonraki demecinde klüp başkanına ve Jasso ya ağır ithamlarda bulundu
Aytekin başkanı istifa ile tehdit ederken Jasso yada "Jasso emin olsun Real de kimse ona burda 30 maç oynadı diye forma vermeyecek biz onu meksikada bile tanınmazken aldık getirdik o ise yakaladığ ilk fırsatta klübüne sırt cevirdi Jassoya hakkımı helal etmiyorum" demesi genç oyuncuda şok etkisi yarattı.
Başkan Jasso nun boservisinin klüp rekoru olduğunu açıkladı.

Evet en önemli dahası iki ön liberoda asker diye tabir edilen bir tane oyuncum vardı onuda başkan sattı ve 12 mn euro fiyata sattık ama kasaya sadece 2mn girdi onuda anlamış deilim ciddi ciddi istifa etmeyi düşünüyordum ama bi süre sonra yönetimin stadı büyütme projesi , genç tesisleri projesi ve gelmesi garantilenen bi çok oyuncu olduğunu düşünüp vazgeçtim peki kimdi bu oyuncular hepsi Meksika Arjantin ve Brezilyada yaptığımız uzun taramalar soucu belirlendi maç raporları gözlendi ve bu oyuncularda karar kılındı işte gelecek sezonun bomba transferleri

Transfer Bilgi (gelen)

Anthony Scribe

Cristian Molina

Francois Outtara (ocakta gelecek)

Gilson

Gonzalo Mottura

Jorge Pallares

Jose Luis Lopez

Jukka Linström

Leandro Lİma

Magnus Ekvall

Marcio (amc)

Marcio (wbr)

Nathan Sturgis

Bu sezon geçen sezona göre çok daha ciddi bir bütcemiz olmasına rağmen yine fazla para harcamadan gerçekten çok iyi oyuncular aldık bazıları ülkelerinde bile tanınmayan bu oyuncular basında büyük yankı uyandırdı tabi bu bizim istediğimiz tarzda olmadı

Almennia Aachen dan transferde büyük kumar

Bundes Liga da bu sezon daha büyük hedefler peşinde koşacaklarını açıklayan Almennia Aachen klübü bu hedeflere pekde uymayacak transferler yaptılar bakalım bu sezon bu transferler onları geçen sezon gibi üst sıralarda tutmaya yetecekmi?

Basın konuşa dursun biz yaptığımız transferlerin çok iyi gelecek vadettiğini biliyorduk ve aldığımı oyuncuları koruyan bir açıklama yaparak onlara destek verdiğiimizi hissettirdik bu sırada takımdan gidenlerde olmuştu iste gidenler

Gidenler

bu kadar çok oyuncuyu serbest bırakmamın bir sebebi takımı gençleştirmekti ama zaten bir çok as takım oyuncum benim değil farklı takımların sözleşmelerini kabul ettikleri için klüpden ayrıldılar biz birtek Jasso nun 12mn ye satılmış gözükürken Real Madrid bize sadece 2 mn vermesine üzülmüştük geçmiş sezon sadece 1 maçda görev alıp 5 gol atan Nemethi 500 bin euro ya nürnberge sattık

Bunların dışında yeni sezon hazırlık maçlarımızda Atletico ve Duisburg la oynayıp lig kupasında FC Bayern ile eşleşmştik
bu maçları yazın yazacağım