Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 148 arası toplam 148 sonuç

Konu: İşte Cezalar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "Tepkisiz kaldığımız düşünülmesin"

"Tepkisiz kaldığımız düşünülmesin"
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim olarak Fenerbahçe olgusunun değerini arttıracak bir yönetimi biçimi seçtiklerini, yapılan haksızlıklar karşısında federasyon ve hakemler için köklü çözümler üretecek adımlar atmaya başlayacaklarını söyledi.

Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Türkiye Kupası'na veda ettiklerini ancak futbolcularına üzülmemeleri gerektiğini belirterek, "Onlara daha önce de finaller oynayıp Türkiye kupasını kaçırdığımızı hatırlattık. Futbolda bu sonuçları kabul edemeyen bir yönetim biçimi, sadece günü kurtaran ve kısa vadeli çözümleri tercih eden bir yapılanmadır.

Halbuki ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım hep kalıcı bir kurumsal yapının, ilkelerin, kuralların her şeyden önemlisi Fenerbahçe olgusunun değerini her dakika arttıracak bir yönetim biçimini yani zor olanı seçtik. Bu seçim bizim. Türkiye'nin en büyük futbol kulübünü, onun asırlık geçmişine, geleneklerine ve geleceğine götüren hedeflerini de çoğu zaman kısaltan bir yönetim biçimidir. Biz, aykırı kararlar alan, duvarları yıkan, insanları kıran, sistemleri yok etmek isteyen bir yönetim de olabilirdik ama değiliz.

TEPKİSİZ KALDIĞIMIZ DÜŞÜNÜLMESİN

Camiadan hiç kimsenin, Fenerbahçe yönetiminin yaşananlara tepkisiz kaldığını düşünmemesini isteyen Yıldırım, "Bugüne kadar bize yapılan oyunlara suskun kalmamızın nedeni; dünya kulübü diye her defasında ısrarla üzerine basa basa söylediğimiz bir gerçeğin yanında, yaşamak zorunda kaldığımız ve Fenerbahçe'den sürekli nemalanan kuruluşların da aynı ülkenin kurumları olmasıdır.

Ancak endüstriyel futbol gerçeği diye bir olgu vardır. Artık futbolun değişmez bileşenleri diye düşündüğümüz federasyon ile futbolu saha dışındaki taraftara, futbolsevere ulaştıracak yayıncı kuruluşun da endüstriyel futbol gerçeğine uygun hareket etmesi gerekiyor.Eğer hayatınızı spor kulüpleri üzerinden idame ettiriyorsanız, onlara sadece kolaylık değil, bu kulüplerin en iyi şekilde mesleklerini icra etmeleri adına hizmetler üretmek zorundasınız" diye konuştu.

Türkiye'nin futboldaki lokomotifi olarak görülen Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yapısal dönüşümünü başarıyla hayata geçirmiş olmasının bazı kurumları rahatsız ettiğini ifade eden Aziz Yıldırım, "Nedense hem Türk Futbol Federasyonu'nu, hem de yayıncı kuruluş Lig TV'nin içinde bazı kişileri rahatsız etmektedir. Bir maç yayınında "İnanamıyorum Fenerbahçeli oyuncunun yaptığı harekete bak" diyen bir maç spikeri ile yan hakemin "Kart göster" uyarısına rağmen, pozisyonu faul kararıyla geçiştiren hakemin amacı hep aynıdır: Fenerbahçe'yi yıpratmak, taraftarını provoke etmek, önü alınamayacak olaylara sebep olmaktır" şeklinde konuştu.

BİNDİKLERİ DALI KESİYORLAR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı:

"Fortis Türkiye Kupası maçında ve daha önce oynadığımız bir çok maçta yanlı kararlar verenler ve bu kararları reytinge çevirenler adeta bindikleri dalı kesmekte, Fenerbahçe ile Türk futboluna zarar vermektedir.

Milyonlarca taraftarının desteğinden güç alan bir spor kulübünün yöneticileri olarak, artık köklü çözümler üreteceğiz. Bundan hiçkimsenin şüphesi olmasın. Zaman zaman devletin sorumlu kademelerinin bile çare bulamadığı federasyon ve hakemler için köklü çözümleri üretecek adımları atmaya, sesimizi duyurmaya, 3 Mayıs'ta Anıtkabir'de en büyük Fenerbahçeli Atatürk'ün huzurunda buluşarak başlıyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    -

haksızlığa göz yummayız...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by shahinler View Post
    Belki bu hafta Zico sahada yokken yenebiliriz Beşiktaş'ı.Açıkçası şimdi dahada ümitlendim.Ayrıca şunu tekrar belirtmek istiyorum Fenerbahçe'nin bugün bu durumda olmasının maalesef en büyük sebebi Sayın Başkan Aziz Yıldırım'dır.Bir kulübe çok yatırım yapabilirsin, çok güzel tesisler yapabilirsin, parasal açıdan kulübü çok iyi durumlara getirebilirsin ama biraz da futboldan anlamak lazım.Eğerki anlamıyosan bırakta anlayan adamlar orada otursun.Herkesi Fenerbahçe'ye düşman etmekle kulüp başarıya ulaşmaz.Olaylar kişilselleştiği için bu durumdayız.Bunlar benim şahsi fikirlerim.
    aynen katılıyorum bıraksın bence başkanlığı görmüyormuki artık onunlar avrupada başarı elde edemeyeceğiz.çünkü transferleri hocalar değil o ve birkaç yöneticimiz yapıyor ayrıca eski yönetimimizden birçok isim gitti ve kötü ayrılarak gitti o kadar insan yanlış şeyler yaptıda aziz başkan mı yapmadı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yani adam özetle diyor k; değişen bir şey yok, yaptık yine yaparız..

Havuzdan çıkmak isteyince müsade edilmezse yayıncı kuruluşa uyuz olur, abidik gubidik bahanelerle orman kanunlarını yürürlüğe sokarız.. Suçu kabul etmeyiz ki özür dileyelim..

Rakip camiaya da uyuz oluruz; taraftarımız da, futbolcumuz da her türlü terbiyesizliği yapar, özür mözür dilemeyiz..

Milyon dolarları sokağa döküp sportif başarı elde edemeyince federasyona uyuz olur, başarısızlığımızı higidi bigidi bahanelerin arkasına gizleriz.. Kendi camiamızdan bile özür dilemeyiz..

Cumhurbaşkanı adayım Aziz Yıldırım'dır; böyle bir adamın Türkiye'nin başında olduğunu düşünsenize..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tahkim tarafından Aurelio'nun 2 maçlık cezası onaylandı. Zico'nun 1 maçlık cezası kaldırıldı. Seyircisiz oynama cezası ise tarafsız sahada oynama cezasına dönüştürüldü...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Bu cezalar niye veriliyor indirilmek içinmi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Bu cezalar niye veriliyor indirilmek içinmi
    Aynen öyle. Madem cezayı indiriceksin baştan verme!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maalesef Zico'nun ceza kaldırıldı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Al işte bide taraflı yönetim diyolar. Madem indirilicekti baştan niye veriyosun anlamamki
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Ne şiş yansın, ne kebap diye veriyorum, sevgili futbolseverim..

Hatırlarsan Gökdeniz'e de 10 ay ceza verdim, ki şike cezasız kalmasın.. Sonra 6 aya indirdim, şiş de, kebap da yanmasın..

Nesil
    2006

Kararlar doğru olmuştur. Tahkimi tebrik ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Tahkime gidilir cezalar yarıya iner Zico ile Ricardinho'nunki kaldırılır....
    Ben tahkimde işe falanmı başlasam yapılacak şeyleride biliyorum cezaları yarıya indiriyorsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Karagöz Oyunu'nda bir Cinli Çeşme hikayesi vardır, çeşmenin sloganı şudur: "Bu çeşmeye iki gelen bir döner, bir gelen dönemez"..

Hah, o hesap..

Böyle tahkim kurulu olmaz olsun yahu!Bu ne ya.Zico´nun etmedigi laf kalmadi,cezasi kaldiriliyor.Fbli taraftarlar küfürler yagdiyor,sahasi kapanmis,sonra tarafsiz sahaya aliniyor.Bu mu ceza?Bu ödül yahu!

Bu indirim kurulundakileri kisilerin derhal degismesi lazim.Bu kafayla gitmez bu isler!

bu cezaların inmesi inönüdeki maçı ve de 33. hafta samiyende ki maçıda etkiler ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yaziklar olsun Cifte standart boyle olur bizim yoneticilere sesleniyorum bundansonra agiziniza gelen her laflari soyleyin ceza meza yok artik herkez sag sola hakaret yagdiracak kimse ceza almicak sikiysa tahkim onlara ceza versin bakalim yaziklar olsun

federasyon hemen ve tahkim hemen toplanip istifa etsinler ve seneye belli basli kurallar gelsin o kurala gore herkeze ceza verilsin bu is boyle gitmez yakinda ortalik karisir

17. Default

tarafsız saha olması cok ii oldu şimdiden ototbus biletini ayırttırcam bjk yi yendikten sona Allah kısmet ederse izmir deyim... cezalara gelincede kesinlikle doğru kararlar ama keske aurelio nunki kalksaydı ama bunada sukur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

1-Ayhan geçen sene soyunma odasının kapısına tekme attı diye verilen cezaları unutmadık.
    2-Bir bıçak yüzünden stadımızı kapattınız kritik 3 puan kaybettik

Ricardinhoya orda yapilan saldirida ya ayagi kirilsaydi veya kolu o zaman ne olcakti

sonra saha kapatmaya cevirmisler simdi maci kesin izmire verirler cunku her maci izmire veriyorlar malum turkiye baska stad yok boyle cezami olur
    sampiyonlar liginde verilen cezalari goruyoruz

bundan sonra kufurlerin ardi arkasi kesilmicek sikiysa ceza versinler

yaziklar olsun cifte standartda boyle olur

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Böyle tahkim kurulu olmaz olsun yahu!Bu ne ya.Zico´nun etmedigi laf kalmadi,cezasi kaldiriliyor.Fbli taraftarlar küfürler yagdiyor,sahasi kapanmis,sonra tarafsiz sahaya aliniyor.Bu mu ceza?Bu ödül yahu!

Bu indirim kurulundakileri kisilerin derhal degismesi lazim.Bu kafayla gitmez bu isler!
    tahkimin 1 kere dogru dürüst bir ceza verdigi ne zaman görülmüs runjeye 2 mac verip yarim saat sonra 1e indirdiler. gokdenize 10 ay ceza verdiler 6 aya indirdiler

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yancı lakaplı vatandaşa ne oldu bu arada, haber var mı?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bunlari Besiktas yapsa ne olurdu cok merak ediyorum?
    Herseye ragmen artik ipler Besiktas'in elinde,4 macimizi kazanip hakkimizla sampiyon olmak istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Karagöz Oyunu'nda bir Cinli Çeşme hikayesi vardır, çeşmenin sloganı şudur: "Bu çeşmeye iki gelen bir döner, bir gelen dönemez"..

Hah, o hesap..
    O agac delmıydı abi ya bugun edebiyat dersınd ısledıkte biz.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Doğru be; ağaç..

Hatta Karagöz oyunun sonunda gelir keser ağacı, "Dağıtırım ulan" kabilinden..

Çeşmeye de herhalde hikayenin baş kahramanlarından Muslu'ya Karagöz'ün ikide bir "musluk" demesinden takıldım..

Bunamışım ben bunamışım..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

56 saniye kufur etmek= 1 mac seyircisiz oynamak
    20 dakika kufur etmek+ otoparkta oyuncu dovmek+ mesale atmak= 80.000 kisiye Izmir'de oynamak

Simdi gel de bunu mantikli bir sekilde anlamaya calis.

Tahkim ne ise yariyor anlamadim. Normalde cezalari gozden geciren ve onaylayan, cok istisnai degistiren bir kurum olmali. Verdikleri goruntu ise 3 buyuklerin cezasini indirip kiyak gecen bir komisyon goruntusu. Ayni kalan ceza neredeyse hic yok, cogu cezalar iniyor, ki 3 mactan 0'a indigini bile gorduk, artan ceza hic yok. Ne bicim is bu?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Tahkim ne ise yariyor anlamadim. Normalde cezalari gozden geciren ve onaylayan, cok istisnai degistiren bir kurum olmali. Verdikleri goruntu ise 3 buyuklerin cezasini indirip kiyak gecen bir komisyon goruntusu. Ayni kalan ceza neredeyse hic yok, cogu cezalar iniyor, ki 3 mactan 0'a indigini bile gorduk, artan ceza hic yok. Ne bicim is bu?
    Bence de Tahkim in işlevi gözden geçirilmeli.Veya bir cezada kararsız kalınırsa tahkime gidilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tahkim yanlış yapmış ancak bu yanlışlık bugüne kadar fenerbahçe'nin aleyhindemi yapıldı.sizin takımlarına tahkim iyilik yaparken yuh vs. demiyordunuz.hem kendi hemde ilk aklıma gelen olay olan runje olayından örnek vereyim.runje'nin yaptığı hareketi yapan oyuncu bundan sonra 1 maç ceza almalıdır.ancak ben o hareketi anadolu takımlarından birinin yaptığında alcağı cezayı düşünemiyorum.aynı şekilde edu'nun kayseri maçında hakem ... çocuğu demesi bundan sonra maçı göze alanlar hakeme bu şekilde hitap edebilirler. bu arada runje'nin hareketini yapan nouma 6 aay almıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Böyle sistem mi olur yaa her şeyin bir nizama koyulması gerekiyor
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

F.Bahçe'ye miting engeli!..

Beşiktaş karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasının Tahkim Kurulu tarafından 1 maç saha kapatmaya dönüştürülmesi üzerine 13 Mayıs'taki Trabzonspor karşılaşmasını İzmir'e aldırmak isteyen Fenerbahçe, miting engeliyle karşılaştı.

Aynı tarihte İzmir'de düzenlenecek Cumhuriyet mitingi nedeniyle Fenerbahçe-Trabzonspor maçının güvenliğinin sağlanmasında güçlük yaşanabileceğini belirten emniyet yetkilileri, müsabakanın başka bir kente alınması yönünde görüş bildirdi. Maçın İzmir'de oynanıp oynanmayacağı 9 Mayıs'ta belli olacak.

Kaynak: Milliyet

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri