1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: İşte Cezalar..

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Böyle tahkim kurulu olmaz olsun yahu!Bu ne ya.Zico´nun etmedigi laf kalmadi,cezasi kaldiriliyor.Fbli taraftarlar küfürler yagdiyor,sahasi kapanmis,sonra tarafsiz sahaya aliniyor.Bu mu ceza?Bu ödül yahu!

Bu indirim kurulundakileri kisilerin derhal degismesi lazim.Bu kafayla gitmez bu isler!
    56 saniye kufur etmek= 1 mac seyircisiz oynamak
    20 dakika kufur etmek+ otoparkta oyuncu dovmek+ mesale atmak= 80.000 kisiye Izmir'de oynamak

Simdi gel de bunu mantikli bir sekilde anlamaya calis.

Tahkim ne ise yariyor anlamadim. Normalde cezalari gozden geciren ve onaylayan, cok istisnai degistiren bir kurum olmali. Verdikleri goruntu ise 3 buyuklerin cezasini indirip kiyak gecen bir komisyon goruntusu. Ayni kalan ceza neredeyse hic yok, cogu cezalar iniyor, ki 3 mactan 0'a indigini bile gorduk, artan ceza hic yok. Ne bicim is bu?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Tahkim ne ise yariyor anlamadim. Normalde cezalari gozden geciren ve onaylayan, cok istisnai degistiren bir kurum olmali. Verdikleri goruntu ise 3 buyuklerin cezasini indirip kiyak gecen bir komisyon goruntusu. Ayni kalan ceza neredeyse hic yok, cogu cezalar iniyor, ki 3 mactan 0'a indigini bile gorduk, artan ceza hic yok. Ne bicim is bu?
    Bence de Tahkim in işlevi gözden geçirilmeli.Veya bir cezada kararsız kalınırsa tahkime gidilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tahkim yanlış yapmış ancak bu yanlışlık bugüne kadar fenerbahçe'nin aleyhindemi yapıldı.sizin takımlarına tahkim iyilik yaparken yuh vs. demiyordunuz.hem kendi hemde ilk aklıma gelen olay olan runje olayından örnek vereyim.runje'nin yaptığı hareketi yapan oyuncu bundan sonra 1 maç ceza almalıdır.ancak ben o hareketi anadolu takımlarından birinin yaptığında alcağı cezayı düşünemiyorum.aynı şekilde edu'nun kayseri maçında hakem ... çocuğu demesi bundan sonra maçı göze alanlar hakeme bu şekilde hitap edebilirler. bu arada runje'nin hareketini yapan nouma 6 aay almıştı

Mesaj Yetkileri