1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Bursaspor'un Genç Yıldızına Manchester Kancası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bencede yalan haber ama keşke olsa

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    bencede yalan haber ama keşke olsa
    Yok yok doğru bir haber..

Sercan Yıldırım bizim okulda onun çıktığı kızda benim samimi bir arkadaşım..

Dün Bursa gazetelerinde Dev Manchaster Forması vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by ToRResS View Post

o zaman serkan kurtulus yanlislikla yazilmis sanirim... vay canina be bi turk futbolcunun hayalidir bu... fm de baktim ozellikleri fena degil daha 16 yasinda... (tabi potansiyel yildiz deil oyunda ama gene de biraz biseyleri var)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Noz View Post
    o zaman serkan kurtulus yanlislikla yazilmis sanirim... vay canina be bi turk futbolcunun hayalidir bu... fm de baktim ozellikleri fena degil daha 16 yasinda... (tabi potansiyel yildiz deil oyunda ama gene de biraz biseyleri var)
    Bilmiyorum onu ama Sercan Yıldırımdan çok çok üstün yetenekte bir oyuncu Fatih S. Kurtuluş..

Bence onu daha çok almak istemeleri gerekir..

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Bilmiyorum onu ama Sercan Yıldırımdan çok çok üstün yetenekte bir oyuncu Fatih S. Kurtuluş..

Bence onu daha çok almak istemeleri gerekir..
    oldu olacak bursa paf takimini alsin manu o zamn haber doruysa sercan cok yetenekli olmali serkan ondan da iyiyse o zaman onu da real madrid alsin madem

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Noz View Post
    oldu olacak bursa paf takimini alsin manu o zamn haber doruysa sercan cok yetenekli olmali serkan ondan da iyiyse o zaman onu da real madrid alsin madem
    Bursaspor´un alt yapısı çok süper oyunculara sahip.

Bkz: Fatih Serkan Kurtuluş,Sercan Yıldırım

Sercan Yıldırım Çok yetenekli bir futbolcu Ofansif gücü yüksek bir oyuncu Fatih Serkan Kurtuluş ise Defansif Yönü Ağırlıklı bir Futbolcu bunlar bence Türkiye´nin gelecekteki iyi oyuncularındandır Bursa´nın yetiştirdiği Genç yeteneklerdir.

Sercan Yıldırım ile Fatih Serkan Kurtuluş´u kıyaslamak saçma olur Çünkü mevkiileri uyuşmuyor biri defansif biri Ofansif ağırlıklı oyuncular.

M.United Sercan Yıldırım´ı istemektedir.Yeri gelir Madrid,Barcelona,Milan gibi takımlar isteyebilir Şuan´da sorsam Desem ki hiç bu futbolcuları izlediniz mi diye Bir kişi çıkıp doğru Düzgün cevap veremez Bursalılar hariç

Bence Hakettikleri yerlere yavaş yavaş gelicekler Bu ilk Serdar Kurtuluş´a Şimdi ise Sercan Yıldırıma nasib olmuş daha niceleri gelecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah Serhat kardeşim dediğin gibidir büyük bir gurur olur.

Mesaj Yetkileri