1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Bursaspor'un Genç Yıldızına Manchester Kancası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Bursaspor'un Genç Yıldızına Manchester Kancası

Beşiktaşın genç yıldızı Serdar Kurtuluş'un kardeşi Serkan Kurtuluş'a Manchester kancası.

"İngiliz ekibi Başkan Levent Kızıl ile İstanbul`da masaya oturdu. Manchester United Kulübü`nün genç golcü için yaptığı transfer teklifine Kızıl, `Kongre kararı aldım. Bu teklifin şuan sonuçlandırılması mümkün değil` yanıtını verdi."

Bursaspor`un genç yeteneği Sercan Yıldırım`ı İngilizler`in dünya devi kulübü Manchester United istiyor. Manchester United Kulübü`nün Scout`u Jeff Watson geçen hafta Başkan Levent Kızıl`dan Sercan`ın transferini görüşmek üzere randevu aldı... Başkan Kızıl`ın İstanbul Etiler`deki ofisinde gerçekleşen görüşmede Jeff Watson, İngiltere`de Coca Cola Cup turnuvasında en değerli oyuncu seçilen Sercan Yıldırım`ın M.United`e transferi için teklifte bulundu.

FERGUSON ISRARLI

Manchester United`ın efsane menajeri Sir Alex Ferguson`un, Sercan`ın ayağının kırıldığını bildiği buna rağmen onu ısrarla istediği iletildi. Hatırlanacağı gibi Ferguson, Hollandalı yıldız Van Nister Roy`u da PSV`den ayağı kırık olduğu halde almıştı. Yapılan bu görüşmede Başkan Levent Kızıl`ın, `Şuan kongre kararı aldım. Bu teklifin şu anda sonuçlandırılması mümkün değil. Etik olmaz. Dolayısıyla kongrenin yapılmasını beklemek zorundasınız` dediği öğrenildi.

PROTOKOL YAPALIM

İngiliz ekibinin Scout`u Jeff Watson`un da görüşme sırasında, Başkan Kızıl`a `Transfer görüşmesinin kongreden sonra yapılacağına ilişkin bir protokol yapalım` talebinde bulunduğu ancak, Kızıl`ın bunun kongreden sonra yönetimle görüşülmesi gerektiğini belirttiği ifade edildi. Bu arada Manchester United Kulübü`nün Sercan`ı İngiltere`ye davet ettiği öğrenildi. 21-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek kongrenin ardından Manchester Kulübü`nün Sercan`ın transferi için yeniden Bursaspor`un kapısını çalacağı ifade ediliyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

ilk basta serkan kurtulus diyordu sonra sercan yildirim oldu ama gercek olsa muthis olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Beşiktaşın genç yıldızı Serdar Kurtuluş'un kardeşi Serkan Kurtuluş'a Manchester kancası.

"İngiliz ekibi Başkan Levent Kızıl ile İstanbul`da masaya oturdu. Manchester United Kulübü`nün genç golcü için yaptığı transfer teklifine Kızıl, `Kongre kararı aldım. Bu teklifin şuan sonuçlandırılması mümkün değil` yanıtını verdi."

Bursaspor`un genç yeteneği Sercan Yıldırım`ı İngilizler`in dünya devi kulübü Manchester United istiyor. Manchester United Kulübü`nün Scout`u Jeff Watson geçen hafta Başkan Levent Kızıl`dan Sercan`ın transferini görüşmek üzere randevu aldı... Başkan Kızıl`ın İstanbul Etiler`deki ofisinde gerçekleşen görüşmede Jeff Watson, İngiltere`de Coca Cola Cup turnuvasında en değerli oyuncu seçilen Sercan Yıldırım`ın M.United`e transferi için teklifte bulundu.

FERGUSON ISRARLI

Manchester United`ın efsane menajeri Sir Alex Ferguson`un, Sercan`ın ayağının kırıldığını bildiği buna rağmen onu ısrarla istediği iletildi. Hatırlanacağı gibi Ferguson, Hollandalı yıldız Van Nister Roy`u da PSV`den ayağı kırık olduğu halde almıştı. Yapılan bu görüşmede Başkan Levent Kızıl`ın, `Şuan kongre kararı aldım. Bu teklifin şu anda sonuçlandırılması mümkün değil. Etik olmaz. Dolayısıyla kongrenin yapılmasını beklemek zorundasınız` dediği öğrenildi.

PROTOKOL YAPALIM

İngiliz ekibinin Scout`u Jeff Watson`un da görüşme sırasında, Başkan Kızıl`a `Transfer görüşmesinin kongreden sonra yapılacağına ilişkin bir protokol yapalım` talebinde bulunduğu ancak, Kızıl`ın bunun kongreden sonra yönetimle görüşülmesi gerektiğini belirttiği ifade edildi. Bu arada Manchester United Kulübü`nün Sercan`ı İngiltere`ye davet ettiği öğrenildi. 21-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek kongrenin ardından Manchester Kulübü`nün Sercan`ın transferi için yeniden Bursaspor`un kapısını çalacağı ifade ediliyor.
    Buralarda Sercan yazıyor Coşkun.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bencede yalan haber ama keşke olsa

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    bencede yalan haber ama keşke olsa
    Yok yok doğru bir haber..

Sercan Yıldırım bizim okulda onun çıktığı kızda benim samimi bir arkadaşım..

Dün Bursa gazetelerinde Dev Manchaster Forması vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by ToRResS View Post

o zaman serkan kurtulus yanlislikla yazilmis sanirim... vay canina be bi turk futbolcunun hayalidir bu... fm de baktim ozellikleri fena degil daha 16 yasinda... (tabi potansiyel yildiz deil oyunda ama gene de biraz biseyleri var)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eger gıderse bence kendısı acısından cok ıyı olur o yasta ama kendını gelıstırıp gıtmesı lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Noz View Post
    o zaman serkan kurtulus yanlislikla yazilmis sanirim... vay canina be bi turk futbolcunun hayalidir bu... fm de baktim ozellikleri fena degil daha 16 yasinda... (tabi potansiyel yildiz deil oyunda ama gene de biraz biseyleri var)
    Bilmiyorum onu ama Sercan Yıldırımdan çok çok üstün yetenekte bir oyuncu Fatih S. Kurtuluş..

Bence onu daha çok almak istemeleri gerekir..

aslinda bjk almiycak miydi sercan'i? ama sonra serdar'i aldilar onun yerine?

bu arada sirf sercan'in ismi degil van nisterloy'un da ismi yanlis yazilmis. hangi siteden kopyaladiysan arkadas adamlar dyslexic herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Bilmiyorum onu ama Sercan Yıldırımdan çok çok üstün yetenekte bir oyuncu Fatih S. Kurtuluş..

Bence onu daha çok almak istemeleri gerekir..
    oldu olacak bursa paf takimini alsin manu o zamn haber doruysa sercan cok yetenekli olmali serkan ondan da iyiyse o zaman onu da real madrid alsin madem

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ben diğer sitelere baktım böyle bir haber göremedim.Bizim sitede vardı(TURKSPORTAL'da)
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

hangisini istiyorlar serkanimi sercanimi? kolpa haber oldugu besbelli.

Nesil
    2006
    Yer
    -

inşallah gider...

Del Piero_10 Misafir

Guiseppe Rossi bile tutunamadı,Sercan'ın daha çok şans bulabileceği bir takıma gitmesi daha hayırlı olur.

Manchster in alt yapısında müthiş oyuncular var alınmaz bence alınsa bile tutunamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bana yalan haber gibi geldi...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sanmıyorum.Sercanı tanımıyorum ve ne kadar potansiyeLi var emin değiLim ama Manu daha fazLa potansiyeLi olan oyuncuLarı katar kadrosuna.O kadar potansiyeLi olsa bu sezon gösterirdi bazı maçLarda kendini,adından söz ettirirdi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ewet bende türksportalda gördüm sedece ama sercan yıldırımmı serkan kurtuluşmu

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Noz View Post
    oldu olacak bursa paf takimini alsin manu o zamn haber doruysa sercan cok yetenekli olmali serkan ondan da iyiyse o zaman onu da real madrid alsin madem
    Bursaspor´un alt yapısı çok süper oyunculara sahip.

Bkz: Fatih Serkan Kurtuluş,Sercan Yıldırım

Sercan Yıldırım Çok yetenekli bir futbolcu Ofansif gücü yüksek bir oyuncu Fatih Serkan Kurtuluş ise Defansif Yönü Ağırlıklı bir Futbolcu bunlar bence Türkiye´nin gelecekteki iyi oyuncularındandır Bursa´nın yetiştirdiği Genç yeteneklerdir.

Sercan Yıldırım ile Fatih Serkan Kurtuluş´u kıyaslamak saçma olur Çünkü mevkiileri uyuşmuyor biri defansif biri Ofansif ağırlıklı oyuncular.

M.United Sercan Yıldırım´ı istemektedir.Yeri gelir Madrid,Barcelona,Milan gibi takımlar isteyebilir Şuan´da sorsam Desem ki hiç bu futbolcuları izlediniz mi diye Bir kişi çıkıp doğru Düzgün cevap veremez Bursalılar hariç

Bence Hakettikleri yerlere yavaş yavaş gelicekler Bu ilk Serdar Kurtuluş´a Şimdi ise Sercan Yıldırıma nasib olmuş daha niceleri gelecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah Serhat kardeşim dediğin gibidir büyük bir gurur olur.

bursanın resmı ınternet sıtesıne baktım yok ole bısey

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayırlısı olsun gençlerin önemi büyük bizim gibi ülkeler için
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    -

ben eminim doğru olduğuna çünkü kaynak turksportal

halla halla bu aralar böle genç oyuncuların avrupaya gitmeleri çok konuşuluyor neden acaba

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bursaspor Alt yapısından A takıma bu sezon çıkan Sercan Yıldırım forvet mevkiinde oynuyor.
    Doğum Tarihi : 01.01.1990
    Prof olduğu yıl : 2005
    Doğum Yeri : Bursa

Bu yaşta bir futbolcunun Manchester United gibi Dünyanın en büyük klüplerinden biri Transfer listesine almış ise Sercan Yıldırım için bu büyük bir başarıdır.

Bizde Bu haberleri duyup seviniyoruz Umarım bu haber birgün gerçekleşir ve O´nu Manchester United Forması altında İzleriz.

Mesaj Yetkileri