Sayfaları biraz araştır arkadaşım hepsinin ismi geçer neredeyse ama bir kaçını ben yeni duydum sağolasın bir deneyelim.![]()
Sayfaları biraz araştır arkadaşım hepsinin ismi geçer neredeyse ama bir kaçını ben yeni duydum sağolasın bir deneyelim.![]()
romulo şiddetle tavsiye ederim brezilya ligi açık olmalı
18 yaşında ileride vwonderkid oluyor şu anda 20 maç 20 gol deneyin
guardado, vela, marcelo, vanden borre
turklerden gokhan unal super ve umit karan yabancılardan sergio aguero ve tim cahill derim
babalar Sunny yi aldım spr (DMC)
Hamit altıntopu aldım 9 M£
Adu 5 M£
Tevfik köse 2 M£
gibi bunlarla UEFA yı aldım
Sunny benfikaya 21 M£
Hamit fenere 14M£
Adu duruo (hiç biyere göndermem)
TEvfiK 7m€(Zaragoza)
Şimdide bunların yerını Tr ye gelmiş geçmiş en buyuk yıldızı almayı dusunuom yıl 2010 sizce kim olabilir
fbninalt yapısında ikincivatandaşlığı türk olan weigl diye birisi var 2009 yılında m.fathi sakatlandı diye oyuna aldım adam fıstık gibi birkaç maç oynattım fathi kalitesinde sizde böyle bi oyuncu var mı alt yapıda yoksa her zaman farklı isimler mi çıkıyo![]()
Her seferinde farklı oyuncular çıkabiliyor.Bu sene SIGAMES altyapı da yabancı oyuncu uygulaması da başlattı![]()
kaleci babında en ıyıler arasında akınfeev reyna palop
lebonhak mokoena tek geçerim arkadaşlar üstelik genç ve çok ucuz her yere gelio![]()
tim cahill,arteta,yobo,ve naldo
yobo 23 milyon€
brett emerton süper kanat alın derim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ee bi de alias cominges var o da güsel
cesar delgado (cruz azul)
van der vaart(HSV)
mauro zarate (Velez)
diego (Werder)
Gareth bale***(sol bek)
Edguardo ratinho(sağ bek)
vanden borre***(nereye koyarsan oynar)
Alexandro pato (santrofor) ilk sene alamazsınız 18 yaş alıtı çünkü)
Bunlar hem ucuz hem gelecek vaad ediyor biraz paranız varsa
Akinfeev*** (kaleci)
lucas (ort saha orta ön libero)
renato augusto (ofansif orta saha)
Marcelo***
türklerden ise
cem sultan
batuhan karadeniz
cafercan aksu
emre çolak
irfan başaran
tevfik köse***
(not türkler bazen her oyunda iyi çıkmayabiliyor)
Bunları oyun başında kapmaya bakın özellikle yabancıları...
arkadaslar oyunda kerlonun yaptıklarına hayran kalıorm!!!! super bı antreman programı oynadım bıtırıcılıgıde gelıstı sımdı super bı oyuncu oldu herkese tavsiye ederim!! eğer oynatırsanız forvet konusunda sırtınız yere gelmez ve ya cocugun gecemedıgı adam yok kesinlikle izlemesi bir keyif yani illa isp ligini acıp ronaldinho yu almanıza gerek yok kısıtlı butcesi olan takımlar için vazgecilmez kesinlikle alın derim!! ve işte buda gercek kerlon kesinlikle bi goz atın derim adam cambazhttp://www.youtube.com/watch?v=y6Yj7GoXPZw the next ronaldinho die gecio adam yaa
![]()
KerLon`u biLmeyen yokki zaten arkadaşım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kerlon'u 2006 da bile tanıyordum...
carlos vela derim başkada bişey demem... 2010da arsealden manunt,a aldım ben kendisini.. 184milyon paund verdim
para çok geldi napıyım anca öyle harcayabildim...
thiago riberio (veya ribeiro)
adamı kayseriye getirdim 23 milyon $ a
2 maçta 6 gol .. gözlerim açık kaldı..
E.Lavezzi diye bir adam var deneyen oLdumu biLmem.Tam yırtıcı bitirici süper bir forvet adamı.Yaşıda genç.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Belki biliyorsunuz ama şili ve meksika milli takımlarında mükemmel gençler var tavsiye ederim...
Josmer Altidore'yi ikinci sezon Trabzonspor'a kattım iyi oyuncu mu?
Yani her maç golü oluyor ve 17 yaşında
Nikola Zigic derim başkada bişey demem süper bir adam aldığım en pahalı oyuncu şimdiye kadar 3.sezonumdayım onu 2.sezonda aldım 26.000.000 YTL
Evet Zİgic güzel bir forvet ancak ona varana kadar daha ne cengaverler var.
ronny mükemmel bir sol bek oyuncusu ... kerlon ,carvalho ,jo,rafinha hepside türkiyeye gelirler
Türkiye'de oynuyorsanız sol beke yabancı transfer etmenize gerek yok.Alın Ergün Teber'i yada İsmail Güldüren'i sol tarafta sinek bile uçurmasınlar...![]()