olsun ya onemlı deıl sen sampıon bıle olursun![]()
olsun ya onemlı deıl sen sampıon bıle olursun![]()
Sonradan açıldın Mustafa,bende ilk haftalarda görünce yenildiğini dedim bu takımda bişiyler var.Takım oturmuş artık,galibiyetler alırsın![]()
başarılar.. valencienne'den önerebileceğin oyuncu var mı?
bnde neşelen de takımı sampıon yap dıe soledım![]()
![]()
![]()
davamı geliyor az sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takımımız gayet iyi bir havaya girmişti. Ama şanssızlığa bakın ki karşımıza lider çıktı. St. Etienne.
Bu maç bizim için hakkaten çok önemliydi alacağımız 1 puan bile bizim için kardı. Takımımı savunmaya odaklı bir taktikle sahaya çıktım. İlk yarıda atak olan taraf St.Etienne idi. Daniel Bilos ve Marek Heinz ile etkili ataklar geliştirdiler ancak golü bulamadılar. Biz ise atağa bile kalkamadan topu kaptırıyorduk. Kabus gibi bir şeydi. St.Etienne'nin hakkıydı galiba maç. Daha ilk yarıdan belliydi bu. İlk yarı 0-0 golsüz beraberlikle sona erdi.
2.yarıya yine St.Etienne atak başladı. Defansta Pauwe ve Erick Chelle çok iyi direniyordu. 80.dakikada St.Etienne bir değişiklik yaptı. Bu değişiklik ile maçında kaderi değişti. Daniel Bilos çıktı. Yerine Frederic Piquonne (yanlış yazmış olabilirim) girdi. 6 dakika sonra topu önünde buldu ve ağlara gönderdi.
1-0
Maç bu skorla bitti. St.Etienne yoluna devam ederken biz intertoto yolunda ağır bir yara aldık.
ST.ETİENNE DURDURDU!!!
VALENCİENNES RÜZGARINI ST.ETİENNE DURDURDU. VALENCİENNES SAHADA HİÇ BİR VARLIK GÖSTEREMEDİ. PAUWE VE CHELLE'NİN GAYRETLERİ SONUÇ VERMEDİ.....
BU ARADA MAÇTAN SONRA BİR AÇIKLAMA YAPAN MUSTAFA EKİCİ MEDYAYA YENİ TRANSFERLERİNİ SÖYLEDİ:
NAFTAN TAKIMINDAN: MAXİM TSİGALKO
LEYTON ORİENT TAKIMINDAN: EFE ECHANOMİ
I'm back...
Kardesim kotu gecmis son mac son dakikalarda gol yemissin...Maxim Tsilgalko ve Echanomi transferlerin hayirli olsun
valla öyle oldu Mert. tam seviniyodum 0-0 bitti diye mutfağa gidip bi su alam bari dedim bi geldim gol olmuştsigalko ve echanomi ikiside forvet bratu gidince napçam dedim içimden 2 tane genç aldım. echanomi çok hızlı bir futbolcu gördüğüm kadarıyla. tsigalkoyuda söylemeye gerek yok...
I'm back...
zaten maçta çook kötü oynamışsın 1-0 normal...
o su golun ustune ii gider ama olsun zaten adamlar lidermis![]()
GÜzel gidiyor Mustafa.Yenersin boşver![]()
aachen kardeş klübü valenciennese intertoto yolunda başarılar diler![]()
nerden aklına geldı senın boyle bı takımı secmek bn ılk defa bu karıyerde adını duydum buyuk yurek ıster tabıbasarılar
![]()
>ligue1 guzeldir bazen sacma ama olaganustu insanın agzını acık bırakan olaylar olur...
>Afrikalı oyuncuları iyi takip etmek lazım...
>Kariyer Sahibi Arkadasa Başarılar Dilerim...![]()
yoouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dalentiasssssssssssssssssssssssss
kariyerin cok hos gidiyor ilgi ile takip ediyorum takim secimin cok hosuma gitti yoktan bir takimi var etmek sabir ve zaman ister umarim 2 side sende vardir devamini bekliyorum...
gerçektan çok zor oynamak arkadaşlar. bütçe diye bişey yok zaten. afrikalı gençleri alabiliyorum sadece ama ondada yabancı sınırlaması varya sadece 4 tane alabiliyorum
I'm back...
Hadi dostum bekliyoruz
Mevcut kadronla oynaman lazım transfer işin çok zor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
devamını bekliyorum![]()
başarılar devamını bekliyorum evcut kadroya bi kaç genç oyuncu al bence yada kirala o zaman hem bütcen yeter hemde başarılı olabilirsin mesela oyun kurucu olarak atletico da alt yapıda emiliano vecciho diye bi oyuncu var onu kiralayabilirsin
evet o iyi oyuncu ama oyunda çıkaarmı
birkaç oyuncu kiraladım zaten (mirallas..) ama gelmiyo kimse malum düşmemeye oynuoruzya devamını büyük ihtimalle yarın yazarım çok zorlu maçlarım var![]()
I'm back...
inşallah yazarsın...
eet beklıoruz![]()