devamı ne zaman?
devamı ne zaman?
Yok İlhan sana değil senden sonra mesaj atan arkadaş baş antrenöre ayarlatıyorum falan demiş ona dedim sana değil yanlış anlama.Ayrıca teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Devamı olacak mı bilmiyorum ama dünkü olay soğuttu beni belkide devam etmeyeceğim.
Takma Emre abi sen onları. Devam et biz arkandayız senin..
bende arkandayım yahu![]()
Emre böyLe şeyLer için sen sıkma canını.Kendini biLmezLer için burda seni bu kadar bekleyen kişiLeri kırma.Seni tanımadığı için söyLemiştir,yada kendini biLmezdir.Olur böyLe şeyLer hayatta yıLmamak gerek.Hadi göreyim seni.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kardeş bak şimdi..
Buradaki bütün olayların hepsi hayal ürünü ve buna kimse itiraz etmiyor yani, kimsenin elinde değil böyle küçük tür şeylerden Cumhuriyet oluşturmak, kimsede bu Türkiye içine hiç bir şekilde başka bir Cumhuriyet kuramaz rahat ol...
Emre abi devam et abi arkadaşın yakını Doğuda Şehit olmuş o yüzden böyle sert çıkışma yapmış..
Kardeş başınız sağolsun..
Hafta sonu müsayit olursam eğer yazmaya çalışacağım inşallah.
evet oyna abi böylem küçük konulara takma boşver
yani 19 sayfa olmus hangi kariyerde oldu bu kdr(tek olanlarda) beklıoruz devamını![]()
Artık 2. sezon başladı.Pek iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik ve sadece 2 hazırlık maçı yapabildik.Ancak sıkı bir antrenman programı uyguladığımı söyleyebilirim.Ligin ilk maçında Rize deplasmanındaydık.Zor geçebilecek bir maç gibi gözüksede zorlanmadan kazandık.
Ligde ilk maçımızı kazandıktan sonra malesef Şampiyonlar Ligi 3. Öneleme Turu oynamak zorundaydık.Şampiyon olduk hala ön eleme oynuyorum.Bu sene CL'yi kazanayımda şampiyon rahat rahat gitsin.Rakip Slavia Prague idi ve çok rahat kazandık.
Şampiyonlar Ligi maçının ardından ligde Gençlerbirliği maçına çıktık ve korktuğum bir maç olmasına rağmen "genç" Semih'in golleriyle kazandım.Bu arada Semih sezonları çok iyi açıyor ama gerisi yalan.
Gençlerbirliği maçının ardından belalım Gaziantepsporla oynadım.Geçen sezon 4 kere oynamıştım.Yine ne kadar bela bir takım olduklarını gösterdiler ve 2 farklı mağlup duruma düştüğüm maçtan 1 puanı zor çıkardım.
Şimdilik bukadar sırada Slavia Prague maçının rövanşı var.![]()
G.Antep maçını iyi koparmışsın..![]()
İşte rövanş maçı çok rölantiye aldık çünkü amaç gruplara kalabilmekti ve Şampiyonlar Liginde gruplara kalmayı başardık.
![]()
kolay kalmışın başarılar emre bana artık abi de![]()
Kolay maçlar Emre abi tebrikler.
Olur Ersin abi.
Şampiyonlar ligi grup kuraları çekildi.Hay ben kurayı çeken adamın eline tüküreyim gruba bak.
Amaç UEFA Kupasına katılabilmek.En büyük rakibim Shaktar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rakibimiz Arsenal geçen senenin Şampiyonlar Ligi şampiyonu ve Süper Kupa maçında UEFA şampiyonu Anderlecht'e kaybetti.![]()
![]()
bence çok kolay bir grup Emre abi lyon'dan korkma ben onları kendi sahamda 1-0 yenildim onların sahasında 4-0 yendim takım fener![]()
Bence zor bir grup olmuş..
Sakarya karşısında galip gelirken takımda bir problem olduğunun farkına vardım çok gol yiyoruz.Gol yemeden biten maç çok az ya bunun için önlemler almam gerekiyor transfer sezonu kapanmak üzere ama bu saatten sonra transfer yapılmaz.
![]()
Evet yabancı bir kaleci alman lazım Emre abi.
kezman tuncay sorun çıkarıyor genellikle 2. sezon
Şampiyonlar ligi ilk maçında Lyon deplasmanındaydık.Biraz şanslı olsak 3 puanı alırdık ama 1 puan deplasmandan iyi.
![]()
Emre abi Kezman ne öyle.Grup zorlu çıkmış he..
Bunlara inat şampiyonlar liginde aşmpiyon olacağım.![]()
İnşallah Emre abi.![]()
imkansız cl hayal yalan![]()
15 kişi savunma yapan Altay'a ancak bu kadar![]()
Emre abi sen o gruptan döve döve çıkarsın merak etme![]()
Valla gruptan çıkabileceğime inandım çünkü Fransa'da elimden kaçırdım Lyon'u eğer Arsenalden puan çıkaramazsa Lyon 2. olurum diye düşünüyorum ama CL'de ilerlemek takımı kasabilir o yüzden amacım UEFA Kupasına katılmak.![]()