İlginç ama Ajax'ın kazanmasını isterdim.
![]()
bende galatasaray da JO gol atınca
![]()
Arkadaşım ilginç ama Bu M.United'in formasını falan nerden yükledin!
buradan yükleyebilirsin;
http://www.turksportal.net/dosya/fm/28498/bilgi/
hamle yaptıktan sonra maçı çevirmek gerçektende çok zevkli oluyo.
Katılıyorum.Gerideyken maç çevirmek çok güzel.Bazen öndeykende maç verdiğim oluyor.O zaman da saç baş yoluyorum.
En çok frikik ve kornerden gol attığımda seviniyorum![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çok ilginç değil Bu bana Gaziantepspor - Fenerbahçe maçını hatırlattı..
Çok ilginç Birde sen TIKLA.!!
Bana GS-Real Madrid maçını hatırlattı 2-0 dan 3-2 yapmıştık.Oyunda böyle şeyleri yapmak gerçekten insana zevk veriyor.
Güzel.....inş.her macın bole yenersın...
oooo arkadaşım yanlışmı görüyorum 3-0 dan 3-4 süper bişi
bende çoook seviniyorum ama ben hamle yapmıyorum kendiliğinden yeniyor
bu arada dosyayı indirmeyin
saolun arkadaslar ben oyuncuları degıstırp tur gıttı dıye mutfakdan su almaya gıttım geldım mac oynanmıs ve devam etmıstı bı baktım sonra 4-3 yazıo ınanmadım macı bı daa ızledım ve gercekten oyundan zevk aldıgımı anladım![]()
Bana hiç hatılatmayın ben bi ara Şampiyonlar Ligi grup maçında yensem çıkcam gruptan ama olaya bakın.
Ben Villereal karşısında 1.golü bulmuşum seviniyorum.Sonra 2 sonra 3.Ben tabi çoştum.Tamam çıktım gruptan diye.Ama sonra Villereal 2.yarı açıldı.1 gol 2 gol derken 3 de attılar ben kafayı yedim.Ve de umutlarım tükendi.Artk seneye dedim
(Skor) Villereal 3 - 3 Fenerbahçe
En çok yendiğim zaman seviyorum FM'yi![]()
Oda güzel yaklaşım![]()
guzel skor kutlarim
ben ztn 3-0 yenılseydımde o kendı ewımde okdar formdayımkı kendı evımde 4 atar rahat gecertım turu
lıgı 16 mac yenılmezlık rekoru ıle 5 hafta onceden samp oldum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tesekkurlerguzel skor kutlarim
EVet bu tür olaylar insanın şevkini arttırıyor.
ewet sızın yokmu boyle oyun bagımlılıgınızı artıran olaylar veya ss ler
bi kere gitti dediğim maçı 90+1 ve 90+3 te attığım gollerle çevirmiştim hala inanamıyorum
Juventusla serie b de yanlış hatırlamıyorsan piacenza ile deplasmanda maç yapıyordum 75. dakika 2-0 öndeyin dört tane atak oldu herifler dördünü de attılar çıldırdım save li oyunu silip attım
fb-ts maçı oynuyorum fb ile antrönörüm 3-0 öndeyim dk 34 falan 2 tane kezjman 1 tane alex attı 40.dk tuncay penaltı kaçırdı maç 4-3 bitti sinir oldum
1 hafta sonra gs ye 2-0 yenilirken 3-2 aldım maçı![]()
4-0 dan 6-4 yaptığımı bilirim..Türkiye-Polonya maçıydı Marcio Nobre'yi girdirdim oyuna ve taktiğide değiştirdim.Sonuç 6-4Ama bunu FM05 ile yaptım.Silmeseydim SS koyardım..
(/s)
Güzel Teknik direktörler yetişiyor.Takımlarımız gelcekte emin ellerde![]()
evet bunu yapmak çok zevklidir ama açıkara fark ile öndeyken yenilmekte çok sinir bozucudur![]()
Evet oyun çok güzel
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.