arkadasim bu antremandaki diger kisaltmalarin da hangi mevkiye olacagini yazarmisin anlamadim da hangisi hangi bolgenin oldugunu yazarsan sevinirim
arkadasim bu antremandaki diger kisaltmalarin da hangi mevkiye olacagini yazarmisin anlamadim da hangisi hangi bolgenin oldugunu yazarsan sevinirim
gk kaleci
sw-cb defans oyuncular icin yani mevkisi dc ve sw olanlar isin
fb bekler icin yani dr dl wbr wbl bunlar icin
dm-m dm ve mc ler icin daha cok defansif ozellik kazanmasını istiyosanız buna
w amr-aml oyuncuları icin kanat oyuncusu yetistireyimi diyosan buna
am-fc mc amc fc st oyuncuları icin daha cok ofansif ozellik kazansın diyosanız buna sosa gibi am/fc olanları yani hem forvet arkası hem forvet olanlarıda bu antremana ayarlasanız daha ii verim alırsınız
ts target yani hedef forvetler ve dier forvetler icin
target forvet tam olarak eddie johnson oluyo ole diyim ben sanayada nikola zigic bunlar daha cok kafasına top atacagın targetlar bide palacio, david villa, owen gibi ayagına yada kosu yoluna top atabilecegin targetlar war bunlar ic,n bi antreman paketi
bide hic bi ise yaramayan ole dumduz forvetler war deivid gibionları am-fc ye ayarlayın
belki deivid gibilerde gelsim gorursunuz
ben gordum ondan soyluyorum
ilk sezonda 0 € a kimseni almadıgı deividi 2. sezon 5milyon€ ya benficaya sattım
iide gelisim gosterdi ama gıcıgım adama bi kere yolladım genede
puskas oyuncularım cok sakatlanıyo demis bazı kariyerlerimde bende bunu yasıyorum o zaman eger sakatlanmalarda artıs devam ediyosa strengh ve aerobic i her mevki icin antremanda orta ile düşük arasına getiriyorum bolece daha minimuma cekiyorum sakatlıkları bidene istersen
ama strengh ve aerobic i dusurunce lig bittikten sora yukseltmeyi unutmayın bolece gelisimler devam eder![]()