Murat abi yoksa batıyor musun?![]()
Murat abi yoksa batıyor musun?![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
lige yeni çıkan birisi içiin iyi bence
valla lider olabilir ama bu sene olamaz cunku takimin cok guclude olsa liderligi vermiyorlar mesela benim takimda cok iyi idi ama yinede zorlaniyorsun medyanin bu sezon kacinci olacagin tahminide cok onemli
Yine bile iyi gidiyorum bence...
Çünkü hedefim ilk 10 falandı o yüzden bu hedefe ulaşabileceğimi düşünüyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
iyi abi bence urfa olsa iyi olur ama zor![]()
Arkadaşlar çok kötü olaylar oluyor gece anlatacağım tüm olanları şimdilik müsadenizle...
23.30'dan sonra...
Kötü gidişat devam ediyor.
kötü mü ALLAH korusun
Kotu olaylar olabilir tabiki zaten iflasdan kurtulmustu kardes isi zor yatirim onemli bana gore
kötü olmuş oyuncuların gitmesi hepside iyi oyuncularmış klüpte düşüşe girmiş
Finansi düzeltmenin bir yolu yokmu
Abi son haftalarda bozulmuş takım.Hem mali kriz hem stad.Umarım kısa zamanda toparlarsın.
inş. en kısa zamanda düzeltirsin sorunlarını..
Kümeye kümeye![]()
usta yatirim derken tecrubeli oyuncu demiyorun san demistim daha once keske genc oyuncular alsaydin 18 yasinda falan al hatta 16 yasinda potansiyali iyi olan al satarsin
sonra bak bildigim oyunculari alirim dedin isi kotuye soktun bence arastirmaya gir acilen elinde para edecek en iyi oyunculari sat sonra ucuz az maas alan genc yetenekli adamlar bul
ozaman kurtulursun
Abi son haftalarda dususe gecmissin insallah yakin zamanda toparlarsinDevamini bekliyorum
Bu olaylar daha öncede olmuştu abi sende.Ama sen aşmıştın kolaylıkla.O zaman Ömer Rıza gitmişti galiba yanlış hatırlamıyorsam..
I'm back...
Takım batmak üzere![]()
Aynen öyle şimdide bir kaç oyuncuyu bıraktı yönetim eğer benden habersiz birisini daha bırakırlarsa zaten istifa edeceğim.
Akşam devam edceğim şimdi Giresunspor'un maçına gideceğim 15.30'da.
Bu arada oyunda şu anda para edecek Cem Sultan ve Özyurt Kılınç diye 2 tane genç oyuncum var onları satacağım.Kulüp para bulamıyor baari ben bulayım.![]()
Abi kurtarirsin takimi yaa biz guveniyoruz sana![]()
Bencede artık klüp battı. İstifa et Murat abi![]()
Yönetim İstifa Yönetim İstifa![]()
Cem sultan satarak iyi isyaparsin onlari satman iyti olur ve sonra genc oyuncu ara
Kupa Maçı
Düşüş devam ediyor =|
Para edebilecek her oyuncuyu elden çıkarıyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupa Maçı
Abi bir galibiyet alamadın bir türlü, şu son haftalarda.