1 ile 30 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Ona bakılırsa abi, Aylardır tartışılan Kezmân şimdi kral yaptılar futbolda herşeye hazırlıklı olucaksın..
    daha kısası dönek olmayacaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    daha kısası dönek olmayacaksın.
    Sami abi ama bak ne diyorum..

Futbolda her zaman herşeye hazırlıklı olucaksın her eleştireye açık olucaksın..

şimdi Kezman gol attı gidip tebrik etmek yerine gidipte neden önceden gol atmadında bu gün gol attın mı? diyeceksin?

Futbolda süreklilik yok herkez herkeze haftalıık eleştiri yapar bilmem sen nasıl yaparsın tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ataman5 View Post
    dinleyin dinleyin beşiktaşlı futbolcuları dinleyin nasıl centilmen olunur feyz alın
    Quote Originally Posted by ataman5 View Post
    kezman ümit kırmızı kart bi itiraz edermisin vermediği için?
    tartışmak için falan demiyorum bunları allah aşkına yani soruyorum bunu fenerli arkadaşlarımıza allah aşkına bi söleyin saygılar..
    Mustafa Dogan niye atılmadı acaba? Atılsaydı mac kopucaktı orda fark olucaktı.

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Sami abi ama bak ne diyorum..

Futbolda her zaman herşeye hazırlıklı olucaksın her eleştireye açık olucaksın..

şimdi Kezman gol attı gidip tebrik etmek yerine gidipte neden önceden gol atmadında bu gün gol attın mı? diyeceksin?

Futbolda süreklilik yok herkez herkeze haftalıık eleştiri yapar bilmem sen nasıl yaparsın tabii.
    Bak ben ne diyorum , Futbolda herşeye hazırlıklı olacaksın tamam ona birşey demiyorum fakat olay şu Fenerbahçe almış yok Beşktaş almış vs.. hakeden öyle böyle şu yoldan bu yoldan almıştır , fakat 1 hafta önce ana avrat bırakmadığınız adamıda göklere çıkartmayın !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Fakat 1 hafta önce ana avrat bırakmadığınız adamıda göklere çıkartmayın !

Ben kimseye hiç bi şekilde küfür etmedim..

beni ilgilendirmez kimler küfür ettiyse kendileri düşünsün ben sadece kendi düşüncemi açıkladım.

Mesaj Yetkileri